Yesterday at 17:011 day 7 minutes ago, Kreator said:Ako mu se stvarno ide, onda ok. Ali ako turci ponude recimo milion ti ponudiš isto ili još bolje koju 100k više. Pokušati sve da se zadrži.Milion obeštećenje.A što se plata tiče, nama je trenutni maksimum nekih 20-25k mesečno. Užasna je situacija što se toga tiče.
Yesterday at 17:161 day Ne može to tako da se gleda. Mislim, moje mišljenje, možda može. Imaš golmana koji je pravi suvi kvalitet, plati ga koliko treba. Ako on ode mi postajemo polurazvalina od kluba. Igrači zvani "25.000". Čemu to vodi? Pa ničemu, idemo u donji nivo kvaliteta, primanje pola tuceta golova po tekmi. Svaka čast nathku ali on je već sad za penziju, ne može da trči. On ne može biti lider. Ne smemo degradirati klub, već je dovoljno devastiran. Ako uprava ne može ništa da učini, neka se povuče, jednostavno. Već sad sve ovo liči na vučićevu maskaradu.Partizan mora ići u evropske grupe ako želi da izađe na zelenu granu. Moraš dodatno uložiti makar malo para da bi se to oplodilo kroz evropske utakmice.
Yesterday at 17:191 day https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milovanovic-je-partizanov-od-mene-ocekujte-leprsavu-igru/515070
Yesterday at 18:101 day Dok se davimo u pojačanjima prvog tima, na Teleoptiku danas upekla zvezda, pomrli smo. A sutra još gore, prekosutra isto.https://sportissimo.republika.rs/fudbal/aktuelno/39902/dragan-mance-kup-2025-sc-partizan-teleoptik-turnir
23 hours ago23 hr 1 hour ago, Ted said:https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milovanovic-je-partizanov-od-mene-ocekujte-leprsavu-igru/515070Zar deckonja nije stoper? O kakvoj leprsavosti prica? Jel izvodi neke akrobacije u skoku?
23 hours ago23 hr 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zar deckonja nije stoper? O kakvoj leprsavosti prica? Jel izvodi neke akrobacije u skoku?jeste centralni bek, odnosno štoper, navodno može da igra i levog beka.....levonogo kakvoj lepršavosti priča, videćemo. i meni je privuklo pažnju. treba imati u vidu da je on iz Ajax-ove škole, prošao je sve uzraste, igrao tamo četiri godine. odnosno učen je fudbalu u drugačijoj sredini od domaće, zapravo je učio u jednoj od najboljih škola. tako da može biti da je njegovo shvatanje fudbala i njegove uloge na terenu, malo drugačije od tradicionalnog domaćeg shvatanja. mi smo ovde srećni ako zna da igra uopšte na svojoj poziciji, o drugim pozicijama se i na razmišlja. a moderni igrači mogu da igraju na više pozicija i da imaju i neke veštine koje nisu primarne ili uobičajene na matičnoj poziciji. kao što Kalaba ume da povede loptu napred i ne ograničava se na imaginarni komad terena koji mu tradicionalno pripada Edited 23 hours ago23 hr by Ted
9 hours ago9 hr On 12. 6. 2025. at 13:48, johan nagel said:Обојица су левоноги иначе, Секара је десно крило пре свега, вероватно замена за Калулуа којег гледају да се реше услед ‘велике плате’.Овај мали је левоноги штопер, делује океј у смислу мали ризик, велики потенцијални добитак, плус је бонус ваљда. Проблем је што ако Мујака остане онда њих двојица држе леву страну што не делује оптимално.B92.netPartizan dovodi napadača koji nije dao gol skoro 4 godine...Senegalski napadač Demba Sek postaće novi igrač Partizana.Sek će doći u Partizan u vidu jednogodišnje pozajmice iz Torina, preneli su beogradski mediji.Senegalac ima 24 godine, pokriva i krilne i centralu poziciu u napadu, a visok je 191 centimetar.Torino ga je doveo iz SPAL-a u januaru 2022. godine za 3.600.000 evra, a sada će formu pokušati da pronađe u crno-belom dresu. Trenutno nije poznato da li Partizan ima pravo otkupa njegovog ugovora.Sek je za Torino odigrao 39 mečeva bez gola i asistencije, dok je prethodne sezone na pozajmici u Katancaru odigrao 18 mečeva bez ijednog gola, ali uz jednu asistenciju.Sek je poslednji gol dao u dresu SPAL-a u Seriji B, na utakmici protiv Vićence 21. septembra 2021. godine.Gde nalazite ove talente...napadač koji nije dao gol na poslednjih 57 utakmica...
8 hours ago8 hr 6 minutes ago, Ayatollah said:Gde nalazite ove talente...napadač koji nije dao gol na poslednjih 57 utakmica...sličnu statistiku je imao Umar Sadik, a i Diara pre njega. mi ne možemo da dovedemo napadača koji je dao 37 golova na poslednjih 57 utakmica, osim ako ih nije dao u Beogradskoj zoni, Srpskoj ligi Istok ili u prvoj ligi Vijetnama, Kambože ili Laosa.pri čemu ovaj lik i nije primarno strajker, već krilo.naravno, sasvim je moguće da si ti u pravu i da ovaj Dembivoje može da bude još jedan u nizu Gohova.sa druge strane, postoje igrači koji se iz raznih razloga nalaze na margini, nisu snađeni u svojim sredinama i ne pokazuju potencijal koji imaju. veština sportskog sektora jeste da proba da iskopa takvog, jer taj po pravilu ne košta ili košta malo i po pravilu je rad da promeni sredinu pa ga nije teško privoleti.videće se veoma brzo o kakvom se igraču radi i dal ima ikakav potencijal da pravi razliku. Edited 8 hours ago8 hr by Ted
8 hours ago8 hr btw. ono što se navodi (na Mozzartu) da se narednih dana očekuje barem još tri potpisa. što negde znači da su pregovori u toku ili da se završavaju, sa više igrača.sam naslov teksta sa b92 je bezobrazan, jer nit se radi o klasičnom napadaču, niti je činjnica koju su istakli mnogo značajna u datim okolnostima. osim da zajebavaš ili ponižavaš nekoga. ili bi bolje bilo da je Partizan doveo strajkera Radašina Kaloferovića, koji igra za OFK Brzi Brod i zabio je 40 golova na nekim njivama.svakom novinaru ko je pri zdravoj svesti i pameti i elementarno prati Partizan jasno je kakva je situacija i kakve su mogućnosti. neće doći Đokereš, Dembele, Lautaro. neće dođi ni neki igrač koji je dao 30 golova u Slovačkoj ili Češkoj, pošto će taj verovatno da završi u Bundesligi ili Francuskoj ili tako negde. Edited 8 hours ago8 hr by Ted
8 hours ago8 hr Овако на папиру делује да је лик важио за некаквог талента, Торино га је пре три сезоне довео из Спала за 3.6 милиона евра. Тад је имао 21. годину и дебитовао је чак и за репрезентацију Сенегала у некој пријатељској утакмици. У Торину је добијао шансу углавном с клупе и онда су га после две сезоне послали у Фрозиноне, што му такође дође серија А и где се исто није наиграо у тој полусезони, углавном је улазио с клупе. Прошлу сезону је комплет провео на позајмици у Катанзару у серији Б где је одиграо 18 утакмица од којих је почео само две и забележио је једну асистенцију.Дакле подсећа мало на Садика у смилу да је важио за некаквог талента, да му каријера иде силазном путањом и да овде може да добије прилику какву другде није добио.Пише и да му уговор са Торином истиче 2026 што би онда значило да је слободан играч након позајмице код нас. Не знам колико је онда реално да га потпишемо ако евентуално експлодира код нас али то је већ шббкбб.
4 hours ago4 hr bilo je žrebanje za ligukako Božanski zakoni nalažu, prve dve moramo gostovati......Pančevo i Ivanjica......jer ako bi drugačije bilo zakrivila bi se osa planete Zemlje i sve bi otišlo dođavolatu je i policija sa svojim fudbalskim zakonima, koji nalažu da ne mogu večiti da budu domaćini isto kolo. do policije nije stigla vest o mogućnosti da jedni budu domaćini u subotu, a drugi u nedelju. to je preveliki intelektualni napor. nego baš mora isti dan i u isto vremenaravno, prvak mora da prve dve igra kući, jer je tako rekao Bog a i Sveti Savapo stoti put pitam i voleo bih da mi neko objasni kakve veze ima plasman u prethodnoj sezoni sa žerebom za sledeću. logika nalaže da te dve stvari ne stoje ni u kakvoj vezi