Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

• Replies 680
  • Views 24.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• twisted
    twisted

specijalna majica za danas

• Orle Zmajević
    Orle Zmajević

još sredinom devedesetih..nije mi dosadilo mogu ti reći

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

Posted Images

u sredu u harkovu.

1 minute ago, Profesionalac said:

Portugalac sipa crvene kao konfete, na sledeće kolo ne misli

Mali Kostić bi mi šutirao i iza golmana, kako je igrao

3 minutes ago, Profesionalac said:

Portugalac sipa crvene kao konfete, na sledeće kolo ne misli

Mali Kostić bi mi šutirao i iza golmana, kako je igrao

Retardirani Strajnić, koliko čovek može da ne razume šta se dešava na utakmici koju gleda

Mali Kostić nema kvalitet da igra u Teleoptiku bukvalno, to se odmah vidi, jbg, mogu klinci svaka im čast ali ne može baš i sa Kostićem i da Đurđevićem itd. Daj malo nečeg drugog. Kad je glupi Kalulu prešao sa jedne strane na druge nije bilo trika da neće promašiti, šutni penal normalno jebem ti sto majki

4 minutes ago, theanswer said:

Kad je glupi Kalulu prešao sa jedne strane na druge nije bilo trika da neće promašiti, šutni penal normalno jebem ti sto majki

A šta da šutne idiot koji ne zna 10 da pimpuje?

Kontrola lopte ne postoji,osećaj NULA.

Onda kao, teraju ga zbog plate. Možda ga i teraju zbog plate, ja bih ga oterao jer takve igrače ne mogu da smislim

Ne bi mi igrao da plaća troškove kluba

Serem se na te igrače "ne zna ništa kao konj ali se bori kao lav"

Jedva čekam da se nosi u pičku materinu

Dobri smo bili, mnogo bolji nego što sam očekivao. Šteta jbga

7 minutes ago, Kreator said:

Ko gura ovog Bogdana Kostića?

klinac ima jedva 18 godina, veoma sam se iznenadio kada je ušao. bilo je vidno da je pod strašnom tremom i da zbog toga baguje, plus je fizički dosta slabiji od igrača sa kojima je ulazio u duel

Kostiću se nema šta zamerati, to je greška trenera pošto mora da zna da igrač nije spreman za ulogu koju mu je namenio. ok, Sek nije bio spreman za više, ali morao je tu da se nađe neko drugi. mada, kada se pogleda klupa i nema izbora mnogo, Alilović i Janković bila bi ista priča. bukvalno bi bilo bolje da je Aranđela uveo, iako to nije njegova pozicija, al ima iskustva i fiizički je jači

da je Demba bio spreman za full time, ovo bi prošli. lik obećava, vidi se da je van sinhronizacije sa timom, ali to je i logično i neće dugo da traje. visok je ko krilni centar, jako je brz tu za tu visinu, tehniči je obučen, tip je krila koje radije zalama u sredinu

ja generalno nemam zamerki na pristup igri, a i sama igra je bila negde na maksimalnom niovu za ovaj trenutak. ali nas je na kraju pojeo visok ritam i tanka, odnosno neiskusna klupa

napadač Miloševič mi je ostavio prilično slab utisak, mislim da bi Kostić i Jovanović mogli da ga istisnu vrlo brzo

sve u svemu, jebeno je sada posle ovakvog ispadanja, ali ovaj tim ima mnogo prostora za napredak. i biće dosta ozbiljniji kada se priključe Zuba i Zahid, te Stefan Milić

morao sam da odem pre kraja prvog produžetka, jer klinka više nije mogla da izdrži. ali, eto, videla je kako je to sa Partizanom i mislim da joj se jako svidelo sve. čari patnje. ostatak utakmice smo odslušali u taksiju, zapravo nas je taksista dovezao do kuće i onda zamolio da ostanemo da slušamo penale zajedno. pa je klinka skautala po zadnjem sedištu, pokrivala uši i na kraju se malo izbedačila. mada je bila premorena kao pas, zabola se u krevet čim smo ušli u stan i već uveliko je u carstvu snova

Edited by Ted

2 minutes ago, Ted said:

klinac ima jedva 18 godina, veoma sam se iznenadio kada je ušao. bilo je vidno da je pod strašnom tremom i da zbog toga baguje, plus je fizički dosta slabiji od igrača sa kojima je ulazio u duel

Kostiću se nema šta zamerati, to je greška trenera pošto mora da zna da igrač nije spreman za ulogu koju mu je namenio. ok, Sek nije bio spreman za više, ali morao je tu da se nađe neko drugi. mada, kada se pogleda klupa i nema izbora mnogo, Alilović i Janković bila bi ista priča. bukvalno bi bilo bolje da je Aranđela uveo, iako to nije njegova pozicija, al ima iskustva i fiizički je jači

da je Demba bio spreman za full time, ovo bi prošli. lik obećava, vidi se da je van sinfronizacije sa timom, ali to je i logično i neće dugo da traje. visok je ko krilni centar, jako je tu za tu visinu, tehniči je obučen, tip je krila koje radije zalama u sredinu

ja generalno nemam zamerki na pristup igri, a i sama igra je bila negde na maksimalnom niovu za ovaj trenutak. ali nas je na kraju pojeo visok ritam i tanka, odnosno neiskusna klupa

napadač Miloševič mi je ostavio prilično slab utisak, mislim da bi Kostić i Jovanović mogli da ga istisnu vrlo brzo

sve u svemu, jebeno je sada posle ovakvog ispadanja, ali ovaj tim ima mnogo prostora za napredak. i biće dosta ozbiljniji kada se priključe Zuba i Zahid, te Stefan Milić

morao sam da odem posle pre kraja prvog produžetka, jer klinka više nije mogla da izdrži. ali, eto, videla je kako je to sa Partizanom i mislim da joj se jako svidelo sve. ćari patnje. ostatak utakmice smo odslušali u taksiju, zapravo nas je taksista dovezao do kuće i onda zamolio da ostanemo da slušamo penale zajedno. pa je klinka skautala po zadnjem sedištu, pokrivala uši i na kraju se malo izbedačila. mada je bila premorena kao pas, zabola se u krevet čim smo ušli u stan i već uveliko je u carstvu snova

mogao je trifunović da ostane u igri, danas je bio skroz korektan, to što je trifunović danas odigrao bogdan kostić ne može za deset života. milošević je bio težak kurac ko i u larnaki promašio je uz to dve mrtve šanse..

2 minutes ago, theanswer said:

mogao je trifunović da ostane u igri, danas je bio skroz korektan, to što je trifunović danas odigrao bogdan kostić ne može za deset života. milošević je bio težak kurac ko i u larnaki promašio je uz to dve mrtve šanse..

slažem se za Trifunovića, vrlo pozitivan utisak i iznenađenje za mene. ne znam razlog izlaska, možda je i opravdan, ali nije delovalo da je na izmaku snage ili da trokira.

za Bogdana Kostića ne znam, premalo sam ga gledao, jasno je da je zelen za ovaj nivo. imam utisak da je dečko bio ukočen od straha i treme. dosta ljudi ga je psovalo sa tribine, mada je buka bila velika pa se verovatno nije čulo. ali mi je to baš dno dna, za jedva punoletnog igrača

Nema jedva 18 već 18 ipo. I nije baš talentovan vidi se da je debilko običan, nahajpovan ko onaj u zvezdi Janković beše, zaboravio sam.. Velika greška trenera, da mogao je Trifunović da odigra do kraja. Ne moraju pošto poto da se guraju svi mladi.

Šteta, nema se šta zameriti ovom najmlađem što je promašio penal. Ni on nije očekivao da će da dodje do njega. Golmanu svaka čast do crvenog. To kao najiskusniji nije smeo da dozvoli.

Tragičar je naravno Kalulu, em je morao da reši pre penala i to najobičnijim protrcavanjem istrcalog golmana, em posle onakav penal.

A sada nažalost bez golmana na napaljene Ukrajince. Nažalost nisam optimista. Da smo ovo danas izvukli verujem da bi rešili Celje dosta lakše.

Bogdan Kostić

Agent: LIAN Sports Group

Jel se to opet vraćamo Ramadaniju...? Ili nikad nismo ni odlazili od njega?

2 minutes ago, *edited by mod said:

Šteta, nema se šta zameriti ovom najmlađem što je promašio penal. Ni on nije očekivao da će da dodje do njega. Golmanu svaka čast do crvenog. To kao najiskusniji nije smeo da dozvoli.

Tragičar je naravno Kalulu, em je morao da reši pre penala i to najobičnijim protrcavanjem istrcalog golmana, em posle onakav penal.

A sada nažalost bez golmana na napaljene Ukrajince. Nažalost nisam optimista. Da smo ovo danas izvukli verujem da bi rešili Celje dosta lakše.

Pripremne utakmice :

Rijeka - Oleksandriya 4:1
Zalaegerszegi - Oleksandriya 1:0
Dunajska Streda - Oleksandriya 0:0
Mladost Donja Gorica - Oleksandriya 2:1
Slaven Belupo - Oleksandriya 2:1

Oleksadriya nema igrača čija je tržišna vrednost veća od 1,5 miliona. čini se da je bilo dosta odlazaka, došla su im tri igrača, neki brazilac za 70k evra i neka dvojica ne free transfer, jedan iz Šerifa a jedan iz treće lige Portugala

rezultati u pripremnom periodu su im prilično loši

što naravno ne znači da ćemo ih proći ili proći lako......ali nije to baš neka sila

Edited by Ted

Дуго дуго нисам видео више људи на истоку, дебело преко капацитета, људи су на већ крцату трибину улазили константно до 20ог минута.

На улазу до југа је руља буквално пробила ограду и гомила нас је ушла без икаквог претреса, провере карата, било чега..

О текми сте све рекли, ово нам је некако и био максимум, Кипрани су дошли да се бране из неког разлога, кад ход су кренули напред мало конкретније настајала је паника у нашој одбрани. Ни они реално не знају пуно али су доста искуснија и намазанија екипа. Ми на силу и на гурку дадосмо некако два гола, нажалост није било довољно на крају.

Мали Б. Костић недорастао овом нивоу, чак му је и приступ био проблематичан, био сам сто посто сигуран да промашује пенал.

За борбу не верујем да ико има замерки, гинули су момци нема шта. Били смо ето на корак од пролаза, ипак испали, добили ове црвене и сад осакаћени идемо на Украјинце. Да смо прошли мислим да би се можда некако и докопали лигашке фазе, сада чудо треба да се деси да прођемо три везана кола.

O kakvoj fazi lige se ovde fantamagozira? Pa ovaj kolibri tim koji je zvalavi mijat nakupio ako uspe da se sabere i spase sls status, da slavimo svi redom. Potop tek sledi.

Daleko smo od kopna, ali sam posle dugo vremena na jednoj utakmici FKP osetio partizanski Karaičić vajb.

Prazna džepa, prazne glave

Ali srca do dna puna..