Thursday at 21:551 day 4 minutes ago, SNARC said:cutimcutimcutimcutimcutimJbg..mi na penale prolazimo u gostima..ne kuci.
Thursday at 21:551 day Just now, Michael Krueger said:Znao sam da će ovaj da omaši... Jezivo loš igrač, kao i Kalulu...i neopevani saban
Thursday at 22:001 day Jbg. dobro ste odigrali ovo. Penali me uvek nerviraju, pa ni veceras nije bilo drugacije.Sada cujem protiv nekih Ukrajinaca.
Thursday at 22:011 day Kakvi debili rade na AreniOvo nisam video Imaš sporan penal I nemaš slow motionMajmuni
Thursday at 22:031 day Ništa, sad moramo da našamaramo tri ekipe u nizuOkejSjajna publikaDečaci se borili koliko znajuNe bih detaljisao, ali naši penali od drugog do četvrtog jezivi. Ovaj drugi je slučajno dao, ali užasno izveden penalKalulu sam znao da je ćaoNišta, moramo u grupe Edited Thursday at 22:031 day by Godfrey
Thursday at 22:041 day Portugalac sipa crvene kao konfete, na sledeće kolo ne misliMali Kostić bi mi šutirao i iza golmana, kako je igraoRetardirani Strajnić, koliko čovek može da ne razume šta se dešava na utakmici koju gleda Edited Thursday at 22:061 day by Profesionalac