Thursday at 21:122 days Malo su se povukli Kiprani i ostali bez snage. Ima nade da bi mogli nešto i pre penala.A ono je trebalo Jurčević da opali a ne Natho, ali dobro...
Thursday at 21:122 days 1 minute ago, SNARC said:Gresim dusu..ali za razliku od one generacije Partizanovih beba s kraja 90-ih..ovde mi bas niko ne izgleda kao igrac koji ce napraviti barem solidnu karijeru.Ne delim tvoje mišljenje. Fali im jedno 3 igrača iskusnih, u svakoj liniji po jedan da bi se iskazali u punom sjaju. Meni se sviđa recimo broj 32, broj 5, onaj ugrešić itd... Broj 5 bi bio odličan da pored sebe ima nekog light Krstajića a ne Đurđevića mijatovog sina. Onaj vukotić je rupa isto. Natho da je mlađi deset godina... Eto deluje da će Sek biti dobro pojačanje. Šteta što smo se zarobili sa tih 20.000e plate mesečno.
Thursday at 21:132 days jbt kako ovo uđeee moj marko miloševiću Edited Thursday at 21:152 days by kud u maglu Simoviću
Thursday at 21:152 days Kakav Flashback na prošlu sezonu i gol koji primamo sa igračem više u produžetku...A gol jbg, golman dao, golman oduzeo. Šteta jer smo bili blizu drugom golu.
Thursday at 21:182 days Stvarno bi bila velika šteta da ispadnemo pred ovom sjajnom publikom. Makar do penala nekako da se dogegamo.
Thursday at 21:182 days Zbog onoga "Pumpaj pumpaj" koji je deo publike skandirao, zasluzili ste radost veceras, ali avaj... (mada cini mi se da je deo caci publike odmah poceo da peva preko toga neku pesmu, kao po zapovedi).
Thursday at 21:202 days 1 minute ago, JohnnyD said:Zbog onoga "Pumpaj pumpaj" koji je deo publike skandirao, zasluzili ste radost veceras, ali avaj... (mada cini mi se da je deo caci publike odmah poceo da peva preko toga neku pesmu, kao po zapovedi).Nemoj da kakiš. Publika nikad bolja.
Thursday at 21:212 days Just now, Kreator said:Nemoj da kakiš. Publika nikad bolja.Meni je delovalo u prenosu da je kod tog pumpaj neko potegao da se peva "Daj gol" cisto da se nesto peva preko toga pumpaj... nemam pojma, nisam bio na stadionu, kazem ono kako je delovalo na ekranu.
Thursday at 21:262 days 2 minutes ago, JohnnyD said:Meni je delovalo u prenosu da je kod tog pumpaj neko potegao da se peva "Daj gol" cisto da se nesto peva preko toga pumpaj... nemam pojma, nisam bio na stadionu, kazem ono kako je delovalo na ekranu.Pazi, ja ovako normalnu publiku na Partizanovom stadionu ne pamtim. Tačno se vidi da su došli pravi navijači, željni fudbala, iz ljubavi prema Partizanu. Nema vređanja, majmunskih urlika i sličnih gluposti poput bacanje topovskih udara i sličnih gadosti.