Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

ciljaotm je tatko, bilo je jako blizu

• Replies 680
  • Views 24.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• twisted
    twisted

specijalna majica za danas

• Bio sam na ivici da ne odem sinoc zbog sramnog odnosa vrhuske kluba prema papi fireru ali sam ipak otisao i nisam se pokajao. U sustini sve ste rekli ekstra zanimljiva utakmica, jedan rolerkoster emo

• Orle Zmajević
    Orle Zmajević

još sredinom devedesetih..nije mi dosadilo mogu ti reći

Posted Images

Malo su se povukli Kiprani i ostali bez snage. Ima nade da bi mogli nešto i pre penala.

A ono je trebalo Jurčević da opali a ne Natho, ali dobro...

1 minute ago, SNARC said:

Gresim dusu..ali za razliku od one generacije Partizanovih beba s kraja 90-ih..ovde mi bas niko ne izgleda kao igrac koji ce napraviti barem solidnu karijeru.

Ne delim tvoje mišljenje. Fali im jedno 3 igrača iskusnih, u svakoj liniji po jedan da bi se iskazali u punom sjaju. Meni se sviđa recimo broj 32, broj 5, onaj ugrešić itd... Broj 5 bi bio odličan da pored sebe ima nekog light Krstajića a ne Đurđevića mijatovog sina. Onaj vukotić je rupa isto. Natho da je mlađi deset godina... Eto deluje da će Sek biti dobro pojačanje. Šteta što smo se zarobili sa tih 20.000e plate mesečno.

Jaooo, bre, bre, bre

jbt kako ovo uđe

e

e moj marko miloševiću

fpalm

Edited by kud u maglu Simoviću

Brateeeee

Marko doneo, Marko odneo isuse

Ništa, imamo 16 minuta da postignemo gol.

Kakav Flashback na prošlu sezonu i gol koji primamo sa igračem više u produžetku...

A gol jbg, golman dao, golman oduzeo. Šteta jer smo bili blizu drugom golu.

Stvarno bi bila velika šteta da ispadnemo pred ovom sjajnom publikom. Makar do penala nekako da se dogegamo.

Zbog onoga "Pumpaj pumpaj" koji je deo publike skandirao, zasluzili ste radost veceras, ali avaj... (mada cini mi se da je deo caci publike odmah poceo da peva preko toga neku pesmu, kao po zapovedi).

1 minute ago, JohnnyD said:

Zbog onoga "Pumpaj pumpaj" koji je deo publike skandirao, zasluzili ste radost veceras, ali avaj... (mada cini mi se da je deo caci publike odmah poceo da peva preko toga neku pesmu, kao po zapovedi).

Nemoj da kakiš. Publika nikad bolja.

Just now, Kreator said:

Nemoj da kakiš. Publika nikad bolja.

Meni je delovalo u prenosu da je kod tog pumpaj neko potegao da se peva "Daj gol" cisto da se nesto peva preko toga pumpaj... nemam pojma, nisam bio na stadionu, kazem ono kako je delovalo na ekranu.

2 minutes ago, JohnnyD said:

Meni je delovalo u prenosu da je kod tog pumpaj neko potegao da se peva "Daj gol" cisto da se nesto peva preko toga pumpaj... nemam pojma, nisam bio na stadionu, kazem ono kako je delovalo na ekranu.

Pazi, ja ovako normalnu publiku na Partizanovom stadionu ne pamtim. Tačno se vidi da su došli pravi navijači, željni fudbala, iz ljubavi prema Partizanu. Nema vređanja, majmunskih urlika i sličnih gluposti poput bacanje topovskih udara i sličnih gadosti.

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL