Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Zahid ostaje

• Replies 87
  • Views 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

Е то је добра вест, посебно ако буде спреман за ове прве текме што не знам колико је реално.

• Author

Samo da svi budu spremni za vazne duele koji nas cekaju u ligi evrope i nedajboze u ligi konferencije

• Author

Zaradjivace 10 puta manje nego u Partizanu. Dakle, 500 evra mesecno

Продужило Благоја изгледа, хвала богу да и то завршимо.

У другим вестима кажу 200.000 евра и 30% од наредног трансфера иду у Крагујевац за Мирчетића, по претходном договору. То је цена да се исправи Вазурино злодело (једно од многих).

Pod uslovom da se Mircetic slozi

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dovodi-kapitena-mlade-reprezentacije-austrije/514723

prohaska?

e

drago mi za blagoja, još nije sazerlo za jokana

Edited by kud u maglu Simoviću

Izbor je pao na Omića, koji je klasičan zadnji vezni ili „šestica“, mada mu nisu strani ni ofanzivniji zadaci.

Био је капитен у19 репрезентације, у у21 није у потпуности стандардан, не знам колико је тешко то проверити уколико си спортски новинар.

Но небитно ово делује као солидан посао ако се реализује. Млад играч, покрива две нама крајње дефицитарне позиције штопера и задњег везног, није скуп а могло би се и зарадит на њему у будућности.

Тешко да га је ико гледао тако да можемо само да нагађамо зна ли ишта D

Биће доста вести на овом топику ових дана капирам..

Тренутно стање је следеће..

Благоје потписао на годину дана, дакле не верују му ништа. Нека нека, биће им жао..

С Филиповићем се изгледа нису договорили, делује да су њему и Шћекићу понудили неке смешне уговоре ‘ако прође, прође’ и није прошло.

Отписани су Гох 🙏🏻, љубимац бројних форумаша Папа Фирер и љубимац Шимпуа Де Медина.

Нема ни ћелавог гоше Стевановића, ту је врло талентовани седамнаестогодишњи Вукашин Јовановић (бранио за Уб на позајмици).

Илић се враћа у Болоњу тако да свакако нема ни њега.

AAFAF05E-C5F1-4E34-B60C-B2FE1821BC2E.jpeg

Blagoje odlazi!

Папу Фирера ти нећу опростити rant

17 hours ago, johan nagel said:

Био је капитен у19 репрезентације, у у21 није у потпуности стандардан, не знам колико је тешко то проверити уколико си спортски новинар.

Но небитно ово делује као солидан посао ако се реализује. Млад играч, покрива две нама крајње дефицитарне позиције штопера и задњег везног, није скуп а могло би се и зарадит на њему у будућности.

Тешко да га је ико гледао тако да можемо само да нагађамо зна ли ишта D

Komentator sa mozzart sajta koji ga je

navodno gledao kaže da je dečko box to. box centralni vezni, nije zadnji bezvezni a kamoli štooer