Monday at 09:414 days Е то је добра вест, посебно ако буде спреман за ове прве текме што не знам колико је реално.
Monday at 09:444 days Author Samo da svi budu spremni za vazne duele koji nas cekaju u ligi evrope i nedajboze u ligi konferencije
Monday at 13:464 days Продужило Благоја изгледа, хвала богу да и то завршимо.У другим вестима кажу 200.000 евра и 30% од наредног трансфера иду у Крагујевац за Мирчетића, по претходном договору. То је цена да се исправи Вазурино злодело (једно од многих).
Monday at 17:293 days https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dovodi-kapitena-mlade-reprezentacije-austrije/514723
Monday at 17:343 days prohaska?edrago mi za blagoja, još nije sazerlo za jokana Edited Monday at 17:353 days by kud u maglu Simoviću
Monday at 17:533 days Izbor je pao na Omića, koji je klasičan zadnji vezni ili „šestica“, mada mu nisu strani ni ofanzivniji zadaci.
Monday at 18:193 days Био је капитен у19 репрезентације, у у21 није у потпуности стандардан, не знам колико је тешко то проверити уколико си спортски новинар.Но небитно ово делује као солидан посао ако се реализује. Млад играч, покрива две нама крајње дефицитарне позиције штопера и задњег везног, није скуп а могло би се и зарадит на њему у будућности.Тешко да га је ико гледао тако да можемо само да нагађамо зна ли ишта
Tuesday at 10:113 days Биће доста вести на овом топику ових дана капирам..Тренутно стање је следеће..Благоје потписао на годину дана, дакле не верују му ништа. Нека нека, биће им жао..С Филиповићем се изгледа нису договорили, делује да су њему и Шћекићу понудили неке смешне уговоре ‘ако прође, прође’ и није прошло.Отписани су Гох 🙏🏻, љубимац бројних форумаша Папа Фирер и љубимац Шимпуа Де Медина.Нема ни ћелавог гоше Стевановића, ту је врло талентовани седамнаестогодишњи Вукашин Јовановић (бранио за Уб на позајмици).Илић се враћа у Болоњу тако да свакако нема ни њега.
Tuesday at 12:023 days 17 hours ago, johan nagel said:Био је капитен у19 репрезентације, у у21 није у потпуности стандардан, не знам колико је тешко то проверити уколико си спортски новинар.Но небитно ово делује као солидан посао ако се реализује. Млад играч, покрива две нама крајње дефицитарне позиције штопера и задњег везног, није скуп а могло би се и зарадит на њему у будућности.Тешко да га је ико гледао тако да можемо само да нагађамо зна ли ишта Komentator sa mozzart sajta koji ga je navodno gledao kaže da je dečko box to. box centralni vezni, nije zadnji bezvezni a kamoli štooer