Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.

Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.

Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.

• Replies 366
  • Views 12.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

koliko sam čuo Zubairu bi bio realan tek od prolećnog dela prvenstva

1 hour ago, johan nagel said:

Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.

Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.

Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.

bas tako. da dodam listu umisljenih i prednjeg milosevica - batica je izgubio par 3 lopte, a da se ni pogledom nakon toga iscimao nije. profil saigraca s malog fudbala koga niko ne zeli u svom timu.

Милошевић је такав играч, нећеш видети њега да нешто кида и гризе свакако. А опет не треба му много да покаже таленат, као оно јуче рецимо када се ослободио на малом простору двојице противника и шутирао левом.

Проблем са њим је што је тешко уздати се да може да остане читав у континуитету а успут је и позајмљен играч који је ту до јануара и свакако немамо никакве користи од њега на дуже стазе.

od Miloševića ništa nismo videli do sada, uglavnom zato što nije ni igrao. a juče je zaista delovao mlitavo, bar u prvom poluvremenu, drugo nisam gledao

plus nije naš igrač, tako da za sada baš nikakve koristi od njega

Jako mi se svidela konkretnost kod Kostića juče.

I Bugarin mi za ono malo vremena deluje kao ozbiljan igrač za naše standarde.

Edited by Milošica

Kostića od prvog minuta, dete je odraslo u crno-beloj trenerci.

Ta se ljubav prema klubu razvija od malih nogu. taj će da grize i sa jednom nogom.

https://www.instagram.com/p/DLkZ-AFPGVX/