Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Да приметим још да ми је овај дрес све дражи / лепши што га више гледам. Биће фазон ако га замене за неки грднији. D

• Replies 366
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

Milošević i Vukotić su zato tragedija

Daj Kostića da vidimo

Edited by theanswer

Дефинитивно је проблем што ће пројектовани штоперски пар одиграти евентуално једну утакмицу заједно пре Кипра. Мада из ове перспективе не делује нимало нереално ни да Ђурђевић буде стартер ph34r

Milošević mi deluje da nema snage, odnosno da fizički nije spreman.......biće Kostić u drugom sigurno

iznenađujuće, nekoliko dobrih poteza Trifunovića na desnom krilu, naročito ono kad se u trku oslobodio dva igrača

prilično je jak ritam tekme, pre kao da je takmičarska a ne prijateljska

Edited by Ted

Bekovi danas, gle čuda, odlični.

Ugrešić doktor.

odoh sad.....jebem ti komarnike u dupe i komarce.....i mene koji ne pratim kad su tekme nego zakazujem sve i svašta

Prvo primimo za nas tipicno glup gol, a onda onaj masterpiece by Mrčo - klasicna Partizanstina!

(ocekujem 5 laganih komata u drugom poluvremenu, naravno...)

5 minutes ago, Milošica said:

Bekovi danas, gle čuda, odlični.

Ugrešić doktor.

roganovic je uvek std, nesto poput bonge u kkp, svi ostali su problem. djurdjevic i milovanovic - brrrrr

tek sad cujem da u cska ima lik koji se zove vijagra - tako i igra hehe

• Author
2 minutes ago, Nebojsa said:

tek sad cujem da u cska ima lik koji se zove vijagra - tako i igra hehe

Ne pada ni u kaznenom

Тед се спасо хвала комарнику

evo me......sve ok, bolje nego protiv slabijih Rusa pre par dana

a ovi Kiprani nisu baš nivo CSKA

ima šanse

skinite mi skalp, ali ja bih dao ugrešića za 5 miliona

potrošio odmah 3 miliona u pojačanja i obezbedio ulazak u LK.

posle, kad primanja nisu problem, onda mrsio muda kako naša deca vrede 20 milki i čekao priliku.

Ovako ćemo da ispadnemo iz evropskih takmičenja koliko za 2 nedelje a ugrešić i roganović će po krtičnjacima mini super lige da dokazuju vrednost do sledećeg jula.

par utisaka od sinoc: vukotic i prednji milosevic ubedljivo najgori na terenu. prvi nece imati sta da trazi povratkom zahida, da drugog bi odmah zamenio kosticem - mali je za 10 minuta na terenu pokazao vise nego ovaj za ceo mec - prvo onaj volej levom, a onda i odlican sut na prvu desnom - da ne kazem nagovestio neku sportsku drskost + potencijal fudbalskog znanja, koji nam najvise i fale. samo da ga ne ureknemo...

cak ni muceni trifunovic nije delovao lose - moze dosta da pretrci, trudi se, al mu treba zabraniti i pomisao na neki pokusaj driblinga. pre ga vidim u nekoj ulozi najblizoj onoj koju je imao scekic, do polutke, sto je cini se srkijeva namera - decko prosto nema tog znanja. u svakom slucaju, da ima pameti u klubu - to je kaluluova pozicija.

moram da priznam da mi je dragojevic bio blizi srcu od ugresica, od samog pocetka kako su ih bacili u vatru proletos, al je taj utisak nekako bledeo iz meca u mec. sto se tice ugresica, i dalje mi nije jasno cime je zasluzio toliki hajp, sem sto je klinac. no, ono sto je poenta price u vezi obojice, a sto je potencijalni kontra-efekat mijatove price/dugorocnog "plana" kluba u vezi oslanjanja na nasu omladinsku skolu, je taj jebeni teret koji je sada obojici na ledjima - realno je jako tesko nositi ga, te se boriti sa svim ocekivanjima, pa ce mi ih biti i malo zao ako ih olako sagorimo. za jednog ljajaru se vredi otvoriti pre svega zbog ova dva klinca - skinuo bi bar po 50% tereta s njihovih ledja svojom pojavom/igrom na terenu, cak i penzos izdanju iz prosle sezone.

ubedljivo najtanji smo na stoperskim pozicijama i levom beku - djurdjevic je prespor i fizicki i cini se mentalno, tako da ce nas preko njega i posebno jurcevica svi zlostavljati - rusi ovo juce uopste nisu koristili. btw, onaj milovanovic mi pre deluje kao dj iz nekog amsterdamskog nocnog kluba prekomandovan na poziciju stopera pfc, do da je ikada igrao neki ozbiljan fudbal.

e da, na osnovu prikazanog u ovih par tekmi obojica gosa nam deluju kao opasne macke.

13 minutes ago, twisted said:

skinite mi skalp, ali ja bih dao ugrešića za 5 miliona

potrošio odmah 3 miliona u pojačanja i obezbedio ulazak u LK.

posle, kad primanja nisu problem, onda mrsio muda kako naša deca vrede 20 milki i čekao priliku.

Ovako ćemo da ispadnemo iz evropskih takmičenja koliko za 2 nedelje a ugrešić i roganović će po krtičnjacima mini super lige da dokazuju vrednost do sledećeg jula.

pa dobro, i to bi bila legitimna odluka. uz ogradu da 3 miliona nipošto ne mogu da ti osiguraju LK, odnosno podjednako je realno da bi mogao da ostaneš i bez Ugrešića i bez LK, plus sa nekim igračima koji su prilično skupi za po kući. tako da bi to bio jedan prilično veliki poslovni rizik

pored nedostatka novca, veliki objektivan problem jeste i nedostatak vremena. ne samo da ti treba pojačanje u smislu fudbalskog kvaliteta, nego pojačanje koje će to da pokaže istoga trenutka kada kroči na teren, dakle bez nekog perioda privikavanja, prilagođavanja, sinhronizacije sa saigračima. nije nemoguće, ali je pitanje dal bi baš mogao da se pouzdaš u tako nešto

trenutna situacija bi bila znatno bolja da su raspoloživi Zubairu i Zahid. naročito nas je Zubina povreda pogodila, jer mislim da je on bio predviđen za transfer i bile bi obezbeđene pare za malo jači roster nago sada. a i da nije otišao, opet bi bili jači na terenu

Edited by Ted