Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

kaže Mijat da smo odbili 5 miliona za Ugrešića

Sportal.rs
No image preview

Mijatović otkrio: Partizan odbio pet miliona evra za jedn...

Predrag Mijatović, potpredsednik FK Partizan zadužen za sportska pitanja, u novoj epizodi emisije "Indirektno kod Popa i Milana” govorio je na brojne teme, među kojima je bio
  • Replies 366
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

Нисам стигао још све да одгледам, од овог што јесам то је био генерално најпозитивнији део. Свакако размишљање које је 101% контра од онога што је Вазура радио када су у питању излазни трансфери најталентованијих клинаца.

dobar je bio Mijat.....pozitivna energija generalno, bez kukanja

što naravno nije nikakva garancija da će uspeti i sam je rekao da je stanje bilo kataklizmično, a sad je tek nešto bolje

Vodolija prava

Можда и препозитивна и пренакурчена за мој укус

*гледао до 47. минута чисто као напомена

Те Пиксе приче “шта бре ако се пласирамо - КАД се пласирамо у Конференс” , “какав Аек боранија ми смо бре Партизан ‘66 Хејсел” и слично можда пуне уши навијачима али немају никакво реално покриће јула 2025. А тек та беседа како не постоји реално и нереално у фудбалу, све је могуће џа бу, само верујемо у таленте и пржимо их да су добри и небо је граница.. Тачно видим како тренер ту најебава ако ствари крену по злу (што је сасвим реално), јер није извукао 140% из тима колико ће бити потребно да уопште имамо икакву шансу да се пласирамо у лигашки део.

Мислим није ни да бих волео неки скроз дефетистички приступ, можда је неосновани оптимизам и једина шанса, али брате имаш одбаниште а не фудбалски тим, од 25 играча једно 17 ти је у21, магија је потребна да такав тим буде конкурентан, самим тим и очекивања морају бити у складу с тим.

Пази ову одбрану рецимо, ово је испод нивоа Спартака из Суботице без трунке претеривања..

BB39A1C4-8531-4187-82E5-D34EAD440E67.jpeg

mora tako, odnosno ne mora, ali šta je alternativa

ne može predsednik da dođe među igrače i kaže, vidite deco i drugari, Vi ste go kurac i imaćemo sreće ako ne ispadnemo iz lige, tu ste samo zato što smo skoro bankrotirali pa nemamo koga drugog da dovedemo. plus, izvinjavam se navijačima što za malo više od pola godina nisam uspeo da vratim 50 miliona duga i da stvorim još 50 da imamo tim koji pretenduje na proleće u Evropi

u jednom delu je odgovorio na primedbe zašto ne koristi svoj uticaj i dovede neke iskusnije Špance i strance. odgovor je, barem meni, logičan. u ovom trenutku to nije moguće zato što se radi o igračima koji žele da igraju Evropu, možda bi im i Konferens bio neprivlačan, pa stoga prvo moraš da podigneš klub na noge i na malo viši nivo od ovog raspada u kom smo bili, da bi mogao realno da iscimaš nekoga od takvih da ti dođe, odnosno da razmisli o takvoj varijanti, uz sva cimanja i veze koje imaš

predstoji najteži period, ko očekuje da će da ide brzo i lako, bolje da ne gleda i poštedi živce. ništa neće biti brzo. bitno je samo da krenemo napred, sad smo u nekoj fazi kad smo zaustavili rikverc i stali u mestu

pored toga, poređenja sa košarkom nisu moguća, odnosno realna, jer ne postoji faktor Željka koji bi bio primenjen u fudbalu, niti postoji bilo kakva ličnost koja ja grobarskog usmerenja a koja bi mogla da ima takav uticaj u međunarodnim fudbalskim organizacijama. moguće da je Mijatović nešto najbliže tome što trenutno postoji, ali to što je najbliže ne znači da je blizu, jer on nema uticaj koj ima Željko. a i UEFA nije slična EL, koja je privatna i funkcioniše drugačije

fudbal je skuplja rabota od košarke, ali uz tu prednost da možeš da generišeš mnogo veću količinu profita, kada pokreneš mašinu i imaš stabilan klub. sad treba pokrenuti mašinu, da umesto dugova donosi nakakv profit.

То за играче Реала, Валесније је океј рекао, немам приговор D

Имао је пар (опет кажем докле сам гледао) добрих изјава, пре свега то за клинце. Типа циљ је да правимо од њих играче који ће да оду у лиге петице и не врате се никада. То значи да радимо добро, да избацујемо квалитет, да су нам играчи на цени и самим тим ће и клуб вишеструко да профитира. Ово кад оду са 18 па се врате трипут до 23-ће и заврше на крају у Чукаричком није неки најсрећнији пут. Нормално не могу ни сви ти клинци да буду неки мега таленти далеко од тога и биће ту разних примера али има смисла такво размишљање.

Угрешић рецимо можда и пропадне и не буде ништа озбиљно од њега, па испадне да је 5 милиона била дркање цифра али брате никад нећемо напредовати ако будемо продавали најталентованији децу на прву понуду.

Замисли продаш Влаховића за 3 милиона, или не знам Лукића за 1.5 , па то је за затвор моментални

Edited by johan nagel

da, generalno vrlo smislena priča. a nema tu prevare, vreme će pokazati. ima tu više projekata sada, očigledno su u centru Ugrešić, Dragojević i Kostić od koga, kako sam zaključio, se očekuje dosta. odnosno procena je da vredi, odnosno da ima veliki potencijal. tu bih dodao i Roganovića, koji ima i najviše iskustva u prvom timu, do sada. svakako da će biti i promašaja i projekata koji neće, iz raznih razloga, uspeti, ali sve je to normalno. bitno je da klub radi aktivno na snimanju i privlačenju mladih igrača.

malo sam bio šokiran onom pričom kakvi su bili uslovi za mlade igrače, kako je rekao, prostor za smeštaj je izgledao kao izbeglički kamp. i na tome se radi, a to je preduslov za bilo šta. ako se ne varam radi se o investiciji od 2 miliona, za taj smeštaj i za medicinski blok, koji se takođe radi.

generalno, uliva mi poverenje. vrlo pozitivan stav i energija, a uvek imam u vidu i strašne stvari koje je preživeo sa detetom, što je recimo najgora stvar koju jedan roditelj može da preživi, i to na vrhuncu igračke karijere. pa i onako ljudski, naprosto volim da vidim da je pun enegrije i optimizma.

Ovo nije Predrag Mijatović, ovo je Vladimir Pavićević sa klistirom u dupetu

Ne vredi, slab sam na Mijatovu žvaku pa to ti je...Crnogorsko poreklo u meni govori verovatno...

Је л’ сме ово овако Роганее

kakav gol je zabio Roganović braći hail

pa zar tako sa braćom, crni sine

Dobri smo danas jbt

u pičku materinu, žao mi što ne mogu da gledam drugo poluvreme. mada će verovatno da bude 150 izmena, pa neće biti mnogo relevantno, šta god da bude

dobro izgleda za sada, visok pritisak radimo, trčanje i energija na nivou, kontrola lopte solidna