Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

52 minutes ago, Nebojsa said:

Čadikovski Jova

Asen Nikolov

• Replies 368
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

jedan je makedonac, drugi je brazilac

3 minutes ago, Ted said:

jedan je makedonac, drugi je brazilac

I neprevaziđeni(njega se za razliku od Nikolova sećam) Washington D

On i ovaj iz KK trebalo da zamene sportove fantom

• Author

Najbolji Bugarin je Predrag Pazin

od braće Makedonaca Geogri Hristov je ostavio dobar trag, posle otišao negde u Englesku

bio je i onaj Marjan Gerasimovski, koji je bio manje više standardan nekoliko sezona. bio je stoper u onom timu koji je igrao protiv Lazia, drugi stoper Rašović, levo je bio Krjstajić, desni bek Savić, ispred su bili Ilić i Ivić, na golu Damjanac, tu su još bili Trobok i Kežman, Duljaj Iliev itd. na drugoj strani Mančini i Salas u špicu, Nedved, Almeyda, u odbrani Siniša i Fernado Kouto, na golu Markeđani

bio je i jedan makedonac koji je odigrao samo jednu tekmu, Aco Stojkov, to je bilo pre one serije titula koju smo imali

Lazevski je isto bio makedonac

najviše stranaca imali smo iz Brazila

Žuka

Viktor Ugo

Vašington

Kleo

Eliomar

Fabrisio Dornales

Everton Luiz

Leonardo

Eduardo Pašeko

Anderson Markeš

fun fact.......Majkl Dragan Ćurčija (nije pevač narodne muzike)......Australijanac našeg porekla, došao upisao se u statistiku i otišao

Saldanja

Tako je.......Brazilaca najviše siguran sam.....Argentinaca ni za lek

56 minutes ago, Ted said:

od braće Makedonaca Geogri Hristov je ostavio dobar trag, posle otišao negde u Englesku

bio je i onaj Marjan Gerasimovski, koji je bio manje više standardan nekoliko sezona. bio je stoper u onom timu koji je igrao protiv Lazia, drugi stoper Rašović, levo je bio Krjstajić, desni bek Savić, ispred su bili Ilić i Ivić, na golu Damjanac, tu su još bili Trobok i Kežman, Duljaj Iliev itd. na drugoj strani Mančini i Salas u špicu, Nedved, Almeyda, u odbrani Siniša i Fernado Kouto, na golu Markeđani

bio je i jedan makedonac koji je odigrao samo jednu tekmu, Aco Stojkov, to je bilo pre one serije titula koju smo imali

Lazevski je isto bio makedonac

Milan Stojanovski, ubojiti centarfor proletera koji je kod nas postao britki stoper

da jbt.....njega sam zaboravio

a sada idemo sa Makedonije na Crnu Goru

Telegraf.rs
No image preview

Partizan i Budućnost se dogovorili: Andrej Kostić je novi...

Talentovani napadač Budućnosti – Andrej Kostić (18), danas će postati peto pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku.

a starac vujadin

ali mislim da smo procentualno najbolje prolazili sa slovencima

ne znam da je neki bio kiks

samo nas je dragić odbio, kao nema kolena

covid19

jeste basketaš, al je i slovenac

bio je i onaj golman Safet Jahić, mislim da je i on bio Slovenac......nije ostavio neki trag

iz texta

Angažovanjem Andreja Kostića, ukoliko, naravno, ne bude nepredviđenih situacija (povrede ili transferi), Partizan bi trebalo zaokruži napadačku liniju u kojoj će, bar do zime, konkurisati još Jovan Milošević i mladi Dušan Jovanović.

pa ovo je sjajno, zalizani peđa nastavlja da dovodi montenigerske cepanice iz svog bivšeg kluba, a ljudi su se nadali da će svoje veze iskoristit da dovodi omladince reala i igrače iz reala 2, kad ono međutim hihi proradila crnogorska veza, živo me intersuje koliki % od dalje prodaje će imati klub a koliki budućnost i nova uprava

• bilo kako bilo, oni nisu normalni ako misle da izguraju ovu polusezonu sa tri balavca u napadu, od kojih najstariji uskoro puni 20 godina, uz to je pravljen od porcelana i na sve to vraća se u švabiju u januaru, a treba odigrati 20 tekmi u prvenstvu, 2 u kupu i između 4 i 14 mečeva u evropi do sredine decembra

Bili su i Igor Tasevski i Viktor Trenevski