June 23Jun 23 da su svi došli i potpisali i počeli da treniraju juče ili pre par dana......šanse za Evropu bi nam bile iste. odnosno prilično nategnute, blago rečeno.neki dan gore ili dole realno ne znači ništa, pošto je valjda svakome jasno da se novi tim ne može napraviti i uigrati za dva meseca. ako je za utehu, vremena nije ni bilo. ponadali smo se da će barem prva prepreka da bude nešto niža, ali kurac. dobili smo najgoreg protivnika, a u novom žrebu smo dobili još goreg, ako prvu pretpreku ne preskočimo.stoga, Evropa ne može sada da bude prioritetet. ako se stvari tako postave mi možemo da konstatujemo neuspešnu sezonu......pa možda već u toku jula. to ne znači da treba dizati ruke, treba zapeti najjače što se može, pa kako bude. ako ispadnemo iz Evrope nije tragedija. glavni posao je formiranje ekipe.pošto sreće nismo imali da kupimo još koju nedelju za pripremu tima, ostaje nada da ćemo biti srećnije ruke u prelaznom roku i prilikom formiranja ovog novog rostera. kad se formira okosnica, onda bi svaki naredni prelazni rok treba da bude lakši, odnosno ne kreće se od nule.igrače i stručni štab podržati, pa kako god da ispalo sa ovim prvim evro tekmama. u fudbalu nemamo ličnost poput Željka, nekoga ko bi mogao da nas na svojim leđima ponese. tako da će ovo izvlačenje iz blata biti još teže nego u slučaju kkp. a ni tamo nije bilo lagano, sa sve Željkom i kompletnim stručnim štabom.
June 23Jun 23 Штета што тако рационално размишљаш ти, још можда пар форумаша и двестотинак људи на стадиону. Остали би све сад и одмах и никаква оправдања их не занимају. Након испадања из Европе враћамо се на суморну слику, хиљаду и по људи на стадиону, напушавање по интернету, све у свему стандардна прича.Што се тиче појачања, ко не стигне до краја ове недеље и одласка у Русију готово извесно неће ни играти на Кипру, то нам је што нам је.
June 23Jun 23 Tu tekmu je obelezila solidna makljaza, cak je duel izmedju mirkovica i drobnjaka opevan i u narodnoj pesmi.U drugim vestima Stefan Milic rasirio sal na jna
June 23Jun 23 Stvarno? U januaru je bilo, nema para a i nema ni ponuda nekih, ceka se jun. Eve i juna, prodje, isti ko i januar. Koga boli kurac za evropu, moze i bez nje, igracemo sa cim imamo, odnosno ni sa cim. Kad budemo peti sesti u ligi, pa dobro, vreme je stabilizacije, ne moze se grlom u jagode, cuj dovodjenje igraca zahteva pare a njih nema.Bolje da mi sa takvim razmisljanjem lepo zakljucamo stadion i zaoremo teren, jer ocigledno nismo tim za takmicarkse utakmice.
June 23Jun 23 Добродошлица Ђетићу. Него да приметим још да се сем тог неког малог из Будућности нигде не помиње неки класичан нападач који гарантује (колко толко) голове. Одласком Николића и Ђ Јо-а остали смо само на стакленом Милошевићу (који је ту до краја године ваљда) и малом Јовановићу. Делује да ће Срђиола морати опет да изводи магију са Натхом лажном деветком.
June 23Jun 23 lično više volim sisteme gde su golovi raspoređeni ravnomernije, odnosno gde ne postoji jedan ubica koji će da spakuje 30+ u sezoni, a ostali ko šta bocne. to naravno podrazumeva više igrača koji mogu da spakuju u mrežu (po pravilu su to krila i centralni i ofanzivni vezni, a odbrambeni obično ako pakuju glavom), odnosno igru koja se ne svodi samo na gađanje/traženje špica. takvi timovi su zajebaniji i za čuvanje, pošto opasnost ne vreba samo sa jednog mesta. a i ako se "jedno mesto" povredi ili premori (Rikardo), onda dolazi do potencijalno opasnog zastoja u produkciji. mi bi mogli da imamo takav neki roster, pošto je očigledno da nećemo imati neku zvezdu i teškaša u napadu, oko koga se sve vrti. osim ako neko od klinaca ne zablista i uzme kormilo.mi trenutno imamo više klinaca koji su u ozbiljnoj opciji za prvih 11 i tu može da leži potencijal, odnosno da se pozitivno iznenadimo. Edited June 23Jun 23 by Ted
June 23Jun 23 Добро дошао братко, да наставиш светлу традицију Бугара у Партизану.🇧🇬🤝🏻⚫⚪SpoilerНије изневерио визуелним приказомНападач свакако мора доћи и то по могућству пунолетан. Очекујем двојицу, једног нацклија и једног искуснијег, овим темпом нажалост не на време за Кипране.Назире се и некакав тим који би евентуално могао на Ципар:Слобин малиРоган Милић Норвежанин? ЈурчеБугарче ДрагојевићКалулу (Демба) Натхо (Угрш) ВукотићЈ. МилошевићОво му дођу за сада измене:Јовановић > МилошевићИлић > МилићМујака (ако оде) > Норвежанин?Ковач > БугаринКалулу (ако оде) > Демба СекДал’ смо јачи или слабији тешко је рећи тренутно, има потенцијал да оде на обе стране, вероватно нешто више на ову другу, посебно сад на почетку сезоне услед тоталне неуиграности
June 23Jun 23 vizuelini prikaz kida......kao da je dovezao bus iz Sofije u svakom slučaju, neka nam je dobro došao.......osim onog prvog bratka, ostali Bugari su bili ok ili odlični......Ivanov, Bandalovski, Božinov
June 23Jun 23 4 hours ago, johan nagel said:Био сам маљи деца што каже Миџи па се не сећам али рекло би се да јесте, полуфинале купа ‘941.42NAJJAČA PARTIZANOVA UTAKMICA SVIH VREMENA KOJU SAM GLEDAO!!!Bez premca. Sećam se da sam se za luster uhvatio!
June 23Jun 23 2 minutes ago, ZokiAsov said:Od bugara je najbolji bio ilievСамо прави Бугари се важе, ове с Церака не признајемо
June 23Jun 23 5 minutes ago, twisted said:NAJJAČA PARTIZANOVA UTAKMICA SVIH VREMENA KOJU SAM GLEDAO!!!Bez premca. Sećam se da sam se za luster uhvatio!Има и цела текма за сладокусце Ту је и преваспитавање на 1:00:20
June 24Jun 24 10 hours ago, johan nagel said:Има и цела текма за сладокусце Ту је и преваспитавање на 1:00:20taman vodim sinove ne more danas, kakva će edukacija da krene od petka!sedite deco da vidite zašto navijate za partizan.
June 24Jun 24 11 hours ago, Ted said:vizuelini prikaz kida......kao da je dovezao bus iz Sofije u svakom slučaju, neka nam je dobro došao.......osim onog prvog bratka, ostali Bugari su bili ok ili odlični......Ivanov, Bandalovski, BožinovČadikovski