Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

meni se drres dopada.

čekam bordo teget.

• Replies 368
  • Views 12.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

to je trening majica, dres bi trebao ovako da izgleda

image.png

1 hour ago, Њујоркер said:

sta, ovo zalizano govedo na klupi partizana neda da natko bude kapiten, vec oce neko dete? jes, vala, najbolje da za kapitena nominujemo neku bebu tek izaslu iz porodillista... picka im materina, kako se oni izdrkavaju na nama, jebo ih vrhovnik sto ih postavi...

zato što to govedo ne računa ozbiljno na tatka, a timu je potreban kapiten na terenu, tatko će ulaziti pred kraj meča ako je rezultat negativan, a u derbijima verovatno ni tada...

bolje da su se odrekli coveka, znam da nisu mogli jer mu duguju silne pare, nego ovako da ga maltretiraju.

sta, dete od 17 godina ce da bude lider na terenu sa odigranih 6 punih meceva i datim 1 golom ? oce kurac.

Колико капирам Натхо ће бити капитен када је на терену јелте а када није биће Драгојевић. Мада није баш тако експлицитно рекао Благоје па нам остаје да видимо, било би сулудо свакако да било ко други буде капитен с Натхом на терену.

Иначе ево да за промену искритикујем мало Благоуа, не свиђа ми се што је некако сав помирљив, делује ми да му је ауторитет у клубу никакав дословно.

И сад је изјавио око капитена типа ‘разговарали смо на ту тему у клубу и донели одлуку..’ , мени то ипак звучи као да се он није превише питао а као тренер би требло једини да се пита

Edited by johan nagel

Niko da spomene da smo počeli pobedom protiv Radničkog 1:0 fantom

27 minutes ago, johan nagel said:

Колико капирам Натхо ће бити капитен када је на терену јелте а када није биће Драгојевић. Мада није баш тако експлицитно рекао Благоје па нам остаје да видимо, било би сулудо свакако да било ко други буде капитен с Натхом на терену.

Иначе ево да за промену искритикујем мало Благоуа, не свиђа ми се што је некако сав помирљив, делује ми да му је ауторитет у клубу никакав дословно.

И сад је изјавио око капитена типа ‘разговарали смо на ту тему у клубу и донели одлуку..’ , мени то ипак звучи као да се он није превише питао а као тренер би требло једини да се пита

ma kakav autoritet, on je anonimus koji je trebao da bude prelazno rešenje do leta, a da se onda angažuje jokan, ivić, ilić, avaj svi su glatko odbili ponudu i onda je uprava potpisala njega 9 juna, jer su pripreme počinjale dan kasnije...

Па небитно нек је и Лимени, тренер је Партизана и тако треба и да се постави.

Што се овог другог тиче, мени све више делује да ти помињани тренери ниједног тренутка у ствари нису ни били реално у оптицају, јер је очито и буџет за тренера прилично низак и нико од њих се ту финансијски не уклапа.

Штавише делује да су Благоју иза леђа преговарали са некаквим Керкезима и сличнима.

Цео тај однос према њему је доста јадан рекао бих, петомесечни уговор без неке клаузуле о евентуалном продужењу, па преговори са разнима и одјеб од истих, па кад је догорело преко ноћи, добар си и ти Благоуе ево једногодишњи уговорчић. Сад не делује ни да се око капитена ишта пита, око прелазног рока јасно је да је посматрач.

Мислим његова ствар, сам је пристао на то, очито му одговара, тешко и да може да добаци до већег клуба реално (финансијски можда и може), али ето чисто да поменем и ту страну пошто сам га углавном ја величао овде D

12 minutes ago, johan nagel said:

Па небитно нек је и Лимени, тренер је Партизана и тако треба и да се постави.

Што се овог другог тиче, мени све више делује да ти помињани тренери ниједног тренутка у ствари нису ни били реално у оптицају, јер је очито и буџет за тренера прилично низак и нико од њих се ту финансијски не уклапа.

Штавише делује да су Благоју иза леђа преговарали са некаквим Керкезима и сличнима.

Цео тај однос према њему је доста јадан рекао бих, петомесечни уговор без неке клаузуле о евентуалном продужењу, па преговори са разнима и одјеб од истих, па кад је догорело преко ноћи, добар си и ти Благоуе ево једногодишњи уговорчић. Сад не делује ни да се око капитена ишта пита, око прелазног рока јасно је да је посматрач.

Мислим његова ствар, сам је пристао на то, очито му одговара, тешко и да може да добаци до већег клуба реално (финансијски можда и може), али ето чисто да поменем и ту страну пошто сам га углавном ја величао овде D

Kako je posmatrac prelaznog kad mu dovode igrace koje je trenirao ili zeleo da dovede u prethodnim klubovima?

Добро можда сам се лоше изразио, не пита се свакако око стратегије подмлађивања, не постоји буквално ниједан тренер на свету који воли да тренира обданиште па још и да се очекују некакви резултати од њега.

Изашли су му у сусрет око слободног голмана који има 34 године и игра за кикирики свакако. По медијима се помињало да је онај Норвежанин његова жеља, видећемо шта ће бити с тим.

Рубрика медијски наслови данас нам доноси потенцијално бомбастичан трансфер младог фудбалера Атлетико Мадрида Ивана Васиљевића (20), сина бившег фудбалера Партизана Петра Васиљевића.

Некадашњи омладински репрезентативац Србије још увек није имао прилике да осети чари сениорског фудбала и клуб из Хумске представљао би одличну одскочну даску у каријери овог младог момка, спремног да фудбалску афирмацију потражи у клубу у којем је његов отац оставио неизбрисив траг, освојивши два првенства и два купа СР Југославије.

У осталим вестима од договорених појачања ни трага ни гласа а време цури ли цури

speak social security GIF

Jao Petar Vasiljević beše onaj što je uvaljao Zvonku sa 35 metara u kupu po nekom blatu

Edited by Nikodije

Био сам маљи деца што каже Миџи па се не сећам али рекло би се да јесте, полуфинале купа ‘94

1.42

Edited by johan nagel

Cale Vasiljevic je visok i krupan, ovaj sin na slici izgleda ko midzet (no offense to nasoj midzi)..

A bas sam hteo ovde da postavim pitanje jel ko rasirio sal. Sad vidim da je mrtvo more.

Ziveo nam nov upravni odbor. Sta bismo mi bez njih i njiove politike zatezanja kaisa.

Ljubav, vera, nada (u vrhovnika)

Druga ligo siri svoje grane i privati mlade zvalave patlidzane…

@johan nagel

Bio sam na jugu te godine, preokrenuli za par minuta, a ja sam gol Vasiljevica video i pre nego sto je lopta zavrsila u mrezi, jer sam nekako stajao u liniji putanje. Kako ju je samo muski opicio!!!

Edited by Њујоркер
Kup agejnst oni drugi