Tuesday at 11:525 days 18 minutes ago, J-♣ said:Kao svake godine, svi iz žreba priželjkuju nas da izvuku.neka, neka, samo neka dođu........
Tuesday at 13:214 days Author Na Kipru dan zalosti, vec se raspituju ko su potencijalni protivnici u ligi konferencije
Tuesday at 13:224 days Naravno najteži mogući protivnik, gadni Kiprani koji su nas 3 puta izbacivali iz kval za Lš a režimlije 2 puta....
Tuesday at 13:324 days 9 minutes ago, gone fishing said:Naravno najteži mogući protivnik, gadni Kiprani koji su nas 3 puta izbacivali iz kval za Lš a režimlije 2 puta....Pa nije baš. Ljudi su bili četvrti na Kipru i u LE su kao pobednici kupa. Prošle godine ovi Mađari ih dobili 5-0 u dve utakmice. I dalje mislim da nema šanse da prođemo ni Hajduk sa Liona sa ovim timom ali nije baš da su najteži mogući protivnici. Bar smo nosioci ako ispadnemo i to bi bili do kraja kvalifikacija za LK.
Tuesday at 13:544 days Боље него Левски по мени баш због коефицијента. Ако се на време појачамо (што значи до краја недеље) имамо неке шансе, ако не бар смо носиоци у лк, мада опет не знам колико је реално да прођемо три везана кола тамо.
Tuesday at 15:264 days najveća napoznanica je naš tim. s obzirom da tenutno ne postoji, odnosno nije formiran.umereni sam optimista, nadam se da će neki od klinaca da eksplodira, može da se desi da imamo i nekih kvaliteta i vrednosti u timu kojih još nismo svesni.krećemo od nule i generalno mi je mnogo bolji osećaj nego prošle godine u ovo vreme. nadam se da će klub uspeti da se reši i ovih preostalih igrača koji su plaćeni pet puta više no što vrede. nemam neka velika očekivanja, u prinicipu mogu samo prijatno da me iznenade
Tuesday at 15:314 days Telegraf.rsSaznajemo! Partizan na pragu "bombe" iz Engleske: Milan A...Isprva je delovalo kao nemoguća misija, iako je Partizan odmah pokušao, još na kraju minule sezone, a na današnji dan povratak Milana Aleksića, nekadašnjeg.