Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Kao svake godine, svi iz žreba priželjkuju nas da izvuku.

• Replies 217
  • Views 7.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

18 minutes ago, J- said:

Kao svake godine, svi iz žreba priželjkuju nas da izvuku.

neka, neka, samo neka dođu........

e dojaja

AEK Kipar

• Author

Sad gledam sastav Paksa, hm nisu losi

• Author

Na Kipru dan zalosti, vec se raspituju ko su potencijalni protivnici u ligi konferencije

Naravno najteži mogući protivnik, gadni Kiprani koji su nas 3 puta izbacivali iz kval za Lš a režimlije 2 puta....

9 minutes ago, gone fishing said:

Naravno najteži mogući protivnik, gadni Kiprani koji su nas 3 puta izbacivali iz kval za Lš a režimlije 2 puta....

Pa nije baš. Ljudi su bili četvrti na Kipru i u LE su kao pobednici kupa. Prošle godine ovi Mađari ih dobili 5-0 u dve utakmice. I dalje mislim da nema šanse da prođemo ni Hajduk sa Liona sa ovim timom ali nije baš da su najteži mogući protivnici. Bar smo nosioci ako ispadnemo i to bi bili do kraja kvalifikacija za LK.

Боље него Левски по мени баш због коефицијента. Ако се на време појачамо (што значи до краја недеље) имамо неке шансе, ако не бар смо носиоци у лк, мада опет не знам колико је реално да прођемо три везана кола тамо.

Blagoje, Kipar?

Da, Kipar.

pih.....ne volim Kipar u julu

šta je tu je.....malo više sreće sutra na žrebu

20 minutes ago, *edited by mod said:

Blagoje, Kipar?

Da, Kipar.

Ubicemo ih

2 minutes ago, ZokiAsov said:

Ubicemo ih

ko granom od palme

najveća napoznanica je naš tim. s obzirom da tenutno ne postoji, odnosno nije formiran.

umereni sam optimista, nadam se da će neki od klinaca da eksplodira, može da se desi da imamo i nekih kvaliteta i vrednosti u timu kojih još nismo svesni.

krećemo od nule i generalno mi je mnogo bolji osećaj nego prošle godine u ovo vreme. nadam se da će klub uspeti da se reši i ovih preostalih igrača koji su plaćeni pet puta više no što vrede.

nemam neka velika očekivanja, u prinicipu mogu samo prijatno da me iznenade

Telegraf.rs
No image preview

Saznajemo! Partizan na pragu "bombe" iz Engleske: Milan A...

Isprva je delovalo kao nemoguća misija, iako je Partizan odmah pokušao, još na kraju minule sezone, a na današnji dan povratak Milana Aleksića, nekadašnjeg.