Jump to content

FK Partizan 2025/26

Featured Replies

Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.

Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.

Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.

• Replies 372
  • Views 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ZokiAsov
    ZokiAsov

Produzilo natha

• pred početak Evrope, malo podsećanje na jednu evro tekmu i najluđih 15-20 minuta kojima sam svedočio uživo. na klupi je Jokan, pomoćnik Stevanović, sa druge strane Aragones na tribinama, po sećanju,

• johan nagel
    johan nagel

Ја био на југу тад још увек, страшна текма, једна од омиљених. Имали смо гомилу неких одсутних играча а Фенер је био јак прилично. Сећам се шока свих пристуних како смо их млели у тих првих 15-ак мину

Posted Images

koliko sam čuo Zubairu bi bio realan tek od prolećnog dela prvenstva

1 hour ago, johan nagel said:

Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.

Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.

Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.

bas tako. da dodam listu umisljenih i prednjeg milosevica - batica je izgubio par 3 lopte, a da se ni pogledom nakon toga iscimao nije. profil saigraca s malog fudbala koga niko ne zeli u svom timu.

Милошевић је такав играч, нећеш видети њега да нешто кида и гризе свакако. А опет не треба му много да покаже таленат, као оно јуче рецимо када се ослободио на малом простору двојице противника и шутирао левом.

Проблем са њим је што је тешко уздати се да може да остане читав у континуитету а успут је и позајмљен играч који је ту до јануара и свакако немамо никакве користи од њега на дуже стазе.

od Miloševića ništa nismo videli do sada, uglavnom zato što nije ni igrao. a juče je zaista delovao mlitavo, bar u prvom poluvremenu, drugo nisam gledao

plus nije naš igrač, tako da za sada baš nikakve koristi od njega

Jako mi se svidela konkretnost kod Kostića juče.

I Bugarin mi za ono malo vremena deluje kao ozbiljan igrač za naše standarde.

Edited by Milošica

Kostića od prvog minuta, dete je odraslo u crno-beloj trenerci.

Ta se ljubav prema klubu razvija od malih nogu. taj će da grize i sa jednom nogom.

https://www.instagram.com/p/DLkZ-AFPGVX/

image.png

Ladno sam pomislio da igramo sa Dinamom iz Kijeva, reko kakvi smo mirotvorci... Kad ono DInamo Moskva :)
Totalno sam van tokova gde se i šta igra...

• Author

Posle Dinama, na redu je AEK iz Moskve

5C5F07CF-C429-4192-B16A-B153610C69F6.jpeg

Тачно ће овакав неки тим да игра на Кипру, реално најгори у историји клуба.

Тренутне квоте за пролаз су 1.53 Ларнака 2.38 Партизан (са тенденцијом пада на њих)

Сезонске ће изгледа кад се врате из Русије, недељу дана пре текме..

Све у свему еуфорија у Хумској

Vidim gubimo 2:1 kakva nam je igra?

Možemo li mi Đurđevića i Trifunovića da ostavimo u Moskvi?

Pitam samo...

Као и на прошлим припремама готово све голове смо примили из грешака, углавном покушавајући да играмо из последње линије. С друге стране тако смо и дали гол и припретили још пар пута излазећи високо. Ценим да одустајемо од тога већ на Кипру јер је јасно да ови играчи немају капацитет да играју на тај начин.

Ван тога није толико лоше с обзиром да је тим баш танак по питању квалитета, утисак је да тренер извлачи максимум против ипак озбиљних противника. У оба меча су друга полувремена била посебно критична између осталог и због бројних измена.

Мишљења сам ипак да ће бити подвиг ако се вратимо непоражени с Кипра.

Edited by johan nagel