Wednesday at 08:522 days Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.
Wednesday at 09:592 days 1 hour ago, johan nagel said:Мени се говор тела новајлије Сека није допао. Океј пријатељска утакмица и све али одавао је устисак некога ко чашћава присуством, за тих 15ак минита дебија за нови клуб показао је више ноншаланције него Калулу за сво ово време у Партизану.Ако се он испостави као промашај а ратосиљају се Калулуа, ето проблема озбиљних.Вукотић слична прича, погубио је гомилу лопти (из једне такве ситуације смо примили гол), мора некако боље, одлучније, конкретније. А и ту смо у проблему јер је конкуренција непостојећа. Чак и кад се Захид врати и он изнуђено игра ту као и Вукота, док Зубаиру ко зна кад ће бити спреман.bas tako. da dodam listu umisljenih i prednjeg milosevica - batica je izgubio par 3 lopte, a da se ni pogledom nakon toga iscimao nije. profil saigraca s malog fudbala koga niko ne zeli u svom timu.
Wednesday at 10:362 days Милошевић је такав играч, нећеш видети њега да нешто кида и гризе свакако. А опет не треба му много да покаже таленат, као оно јуче рецимо када се ослободио на малом простору двојице противника и шутирао левом.Проблем са њим је што је тешко уздати се да може да остане читав у континуитету а успут је и позајмљен играч који је ту до јануара и свакако немамо никакве користи од њега на дуже стазе.
Wednesday at 11:032 days od Miloševića ništa nismo videli do sada, uglavnom zato što nije ni igrao. a juče je zaista delovao mlitavo, bar u prvom poluvremenu, drugo nisam gledaoplus nije naš igrač, tako da za sada baš nikakve koristi od njega
Wednesday at 12:582 days Jako mi se svidela konkretnost kod Kostića juče.I Bugarin mi za ono malo vremena deluje kao ozbiljan igrač za naše standarde. Edited Wednesday at 12:582 days by Milošica
Yesterday at 08:221 day Kostića od prvog minuta, dete je odraslo u crno-beloj trenerci. Ta se ljubav prema klubu razvija od malih nogu. taj će da grize i sa jednom nogom. https://www.instagram.com/p/DLkZ-AFPGVX/
10 hours ago10 hr Ladno sam pomislio da igramo sa Dinamom iz Kijeva, reko kakvi smo mirotvorci... Kad ono DInamo Moskva :)Totalno sam van tokova gde se i šta igra...
2 hours ago2 hr Тачно ће овакав неки тим да игра на Кипру, реално најгори у историји клуба.Тренутне квоте за пролаз су 1.53 Ларнака 2.38 Партизан (са тенденцијом пада на њих)Сезонске ће изгледа кад се врате из Русије, недељу дана пре текме..Све у свему еуфорија у Хумској
27 minutes ago27 min Као и на прошлим припремама готово све голове смо примили из грешака, углавном покушавајући да играмо из последње линије. С друге стране тако смо и дали гол и припретили још пар пута излазећи високо. Ценим да одустајемо од тога већ на Кипру јер је јасно да ови играчи немају капацитет да играју на тај начин.Ван тога није толико лоше с обзиром да је тим баш танак по питању квалитета, утисак је да тренер извлачи максимум против ипак озбиљних противника. У оба меча су друга полувремена била посебно критична између осталог и због бројних измена.Мишљења сам ипак да ће бити подвиг ако се вратимо непоражени с Кипра. Edited 26 minutes ago26 min by johan nagel