Tuesday at 21:451 day ...s druge strane pozitivno je to što nam uvek neugodni IMT i niški Radnički dolaze kasnije.
Yesterday at 10:381 day Ode Đurić u Švedsku za 1,5 miliona. Solidan igrač, ali definitivno nema mjesta u postojećem roosteru. Ne znam da li klub ima namjeru dovesti još jednog štopera, navodno su prezadovoljni Rodrigaom i ne treba im startni štoper, već ganjaju zamjenu. Bez obzira na to mislim treba gađati najboljeg mogućeg igrača, pa neka najslabiji ispadne iz rotacije. Prodali smo neplanirano neke igrače i zaradili novac, idu kvalifikacije i kartoni, najbolje da zijanimo LŠ zbog toga što mora Krunića gurati na štopera ili prije vremena u vatru gurati Milosavljevića.
Yesterday at 19:451 day Sportske.netSportske.net - Životna priča Darka Pančeva stiže na films...Sjajna ideja.
23 hours ago23 hr 10 hours ago, Jesper23 said:Ode Đurić u Švedsku za 1,5 miliona. Solidan igrač, ali definitivno nema mjesta u postojećem roosteru. Ne znam da li klub ima namjeru dovesti još jednog štopera, navodno su prezadovoljni Rodrigaom i ne treba im startni štoper, već ganjaju zamjenu. Bez obzira na to mislim treba gađati najboljeg mogućeg igrača, pa neka najslabiji ispadne iz rotacije. Prodali smo neplanirano neke igrače i zaradili novac, idu kvalifikacije i kartoni, najbolje da zijanimo LŠ zbog toga što mora Krunića gurati na štopera ili prije vremena u vatru gurati Milosavljevića.Zanimljivo je da je Malme bio zainteresovan i za Lekovica, ali se posle opredelio za Djurica. Ukoliko Zvezda ne dovede jos jednog stopera, moze da se desi da Lekovic ostane kao cetvrti stoper. Ili mozda to bude Sandoval. Pitanje je da li bi Lekovic ostao da bude cetvrti stoper ali i da li Milojevic ozbiljno racuna na njega i Sandovala.
14 hours ago14 hr 9 hours ago, Dimitrije said:Zanimljivo je da je Malme bio zainteresovan i za Lekovica, ali se posle opredelio za Djurica. Ukoliko Zvezda ne dovede jos jednog stopera, moze da se desi da Lekovic ostane kao cetvrti stoper. Ili mozda to bude Sandoval. Pitanje je da li bi Lekovic ostao da bude cetvrti stoper ali i da li Milojevic ozbiljno racuna na njega i Sandovala.Po meni je Đurić bolji u svim aspektima igre od Lekovića, osim skok igre. Milosavljević je dosta mlađi, pa ostavljam prostor za napredak kroz utakmice. Za Lekovica traže i više para, možda je i to igralo ulogu. Đurić bi bio najbolji štoper u ostatku lige, ali ovi naši gledaju na njega kao late blumera i misle da za druge igrače mogu izvući više novca, pa tako sumnjam da bi dobijao dovoljno prostora.