Jump to content

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, to old for rock and roll

Featured Replies

Put u Rusiju u ovom trenutku im nije potreban. Tek smo poceli pripreme, tim nije spreman. (Ali Ruse moramo da ljubimo u didipe, to nam je deo genotipa.) Dobro je da je Miloje ostavio kljucne igrace u Beogradu.

• Replies 125
  • Views 8.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

• harper lee
    harper lee

Kakav dribling na petoparcu porodice Terzic u kupovini ovog klinca iz Barselone. Prvo ce Kostadin da ga kupi za kikiriki i odvede u OFK a onda ce tata Zvezdan da ga otkupi od sina Kostadina za milions

• harper lee
    harper lee

Kao sto si i sam rekao, ne gledas utakmice i pre bi se ubio nego da to uradis a ovo je topik o FK Crvena Zvezda. Stoga tvoje misljenje vredi koliko i prdez u zatvorenoj prostoriji, nepotrebno je i nep

Posted Images

1 hour ago, Dimitrije said:

Olajinka je napravio karijeru. Bio jedan od najboljih igraca praske Slavije (koja je klub u rangu Zvezde). Kod nas se pokazao kao dobar, disciplinovan, nekonfliktan - ukratko profesionalac. A Jovanovic je za sada samo talentovan i nista vise od toga. Nema nikakvu karijeru, ima bubice u glavi, ne postuje dovoljno ni klub u kome je ponikao, ni klub u koji je dosao.

Ja nisam ni rekao da Olajinka nije profesionalac. Samo kazem da, po meni, on ne moze da igra krilo u evropskim utakmicama. Nema ni brzinu ni tehniku.

Mislim da je talentom Jovanovic zasluzio sansu. Moguce je da su mu grehovi toliki da ga je trebalo isutirati sto pre (mozda Harper zna vise cim se cereka D), ali poznajuci Milojevica i njegovu ljubav prema mladjim igracima, ne mislim da mu je prodaja nesto tesko pala.

Neka bude da gresim, i da je ovo Terzicev finansijski posao decenije. Samo sam se nadao da cu Jovanovica gledati u nasem dresu, rekao bih da je igrac koji privlaci publiku i lepo ga je gledati na terenu.

Ollajinka je sasvim dobro igrao u Evropi dok je bio u Slaviji. Dobro je igrao i kod nas. Koliko se secam Djiga, Maksimovic i Mimovic su bili standardni kod Milojevica, tako da tvrdnja da on ne voli mlade igrace nije bas verodostojna. Jovanovic jje, na zalost, svojim blentavim ponasanjem pokazao da je balavac i magarac. Uostalom, ako ste gledali utakmicu u Uzicu, videli ste u kojoj meri on igra za sebe a ne za tim. Njegov talent zasija ali se ocas ugasi i on je ili odsutan ili kada napravi gresku stane i gleda. Nesto kao Radonjic. Da je malo zreliji, jos bi igrao u Vojvodini, mozda i u reprezentaciji.

Joj brate i mene bole oči kada vidim Pitera sa loptom, borba je to. Sa druge strane radius kretanja i volja su veliki kvalitet, čovjek se zbog toga često nađe u odličnim pozicijama i posprimi dosta lotpi u gol. Da ima tehniku ne bi on bio kod nas, jasno je da je koristan i upotrebljiv.

Dok na Laneta niko nije racunao dok se nije pojavio Stutgart. Sad je odjednom Roben rolleyes

4 hours ago, Jesper23 said:

Joj brate i mene bole oči kada vidim Pitera sa loptom, borba je to. Sa druge strane radius kretanja i volja su veliki kvalitet, čovjek se zbog toga često nađe u odličnim pozicijama i posprimi dosta lotpi u gol. Da ima tehniku ne bi on bio kod nas, jasno je da je koristan i upotrebljiv.

A kad asistira i daje golove, da li onda bol prolazi?

Zenit - Zvezda na AP1 od 18h. Tim koji nikad u zivotu nece igrati zajedno.

bolje da su dali igracima duzi odmor i kasniji pocetak priprema nego sto su isli na ovaj nepotreban dugi put. jedino ako nisu obavezani nekim ugovorom pod sponzorstvom gasproma

Rodrigao i Tinkizjan pokazuju kvalitet, a nisu na 50% spreme.

Ostali ocekivano, kad su zajedno igrali Ilic, Ivanic i Krunic, tih 20 minuta smo licili na fudbalski tim.

Imali smo nekoliko sansi, a sva 3 gola su pala iz nasih gresaka.

Bolje ovako, kad god smo surili na pripremama raspadali smo se u toku sezone

Osovina Gutesa-Rodrigo-Krunic plus Nair su drzali tim da ne popije duplo vise golova. Mirko Ivanic obicno sporo ulazi u formu ali zabrinjava sto igra sporo. Tu sporost do sada nije pokazivao. Prucev se trudio ali kad god je imao priliku za sut, on je birao nekog drugog da to uradi umesto njega. To je nesto sto je pokazivao jos od prvih dana u Zvezdi. Pozajmice ga nisu izlecila od neodlucnosti u gol sansi. Lucke i Ilic su dobri tehnicari ali fudbalski IQ im nije bas visok. Steta. Ja jos ne vidim zasto je Milosavljevic “biser” a recimo Lekovic nije. Meni su obojca igraci skromnih dometa. Ditto za Sljivica.

Prvu kontrolnu utakmicu na pripremema u Austriji Crvena zvezda će odigrati 5. jula protiv drugoligaša Amštetena, a protivnici će biti i Blau vajs Linc (9. jul) i Hartberg (10. jul).

Poslednja utakmica 13. jula sa Puškaš akademijom, vicešampionom Mađarske.

Edited by Milosh76

Imamo nezgodan raspored na pocetku SLS

Prvo kolo Javor , pa drugo kolo kvalifikacija LS , drugo kolo SLS OFK Beograd, pa revans kvalifikacija LS. 

Gostujemo Vojvodina u NS, pa trece kolo kvalifikacija LS. domacini TSC-u, pa revans kvalifikacija LS i gostovanje u Lucanima... 

Sto se tice odlaganja, svaki klub moze odloziti jednu utakmicu.

Edited by Milosh76

covid19

34 minutes ago, Milosh76 said:

Imamo nezgodan raspored na pocetku SLS

Prvo kolo Javor , pa drugo kolo kvalifikacija LS , drugo kolo SLS OFK Beograd, pa revans kvalifikacija LS. 

Gostujemo Vojvodina u NS, pa trece kolo kvalifikacija LS. domacini TSC-u, pa revans kvalifikacija LS i gostovanje u Lucanima... 

Sto se tice odlaganja, svaki klub moze odloziti jednu utakmicu.

Prosto ne znam šta je nezgodnije, OFK ili Vojvodina. Ali uzdam se u Miloja.

Možda bi trebalo odgoditi protiv OFk-e, a Kostadin Terzić nek se buni, ko ga jebe.

Edited by Nikodije