Jump to content

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, to old for rock and roll

Featured Replies

Ima ona neka knjiga u kojoj su sve utakmice zvezde do pre neku godinu, moguće je da je bio u sastavu u prijateljskim utakmicama. 1981 nije igrao u prvenstvu - ni u prolećnom delu 80/81 ni u jesenjem 81/82 ni u kupu na jesen 81 - ispali smo od Budućnosti u jesen 80 u kupu 80/81

• Replies 150
  • Views 11.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• „Voleo bih da vas danas oslovljavam sportskim povodom, a ne kao građanin koji traži pravdu. Ali šampioni se bore – i na terenu i van njega, a večeras je svako od Vas šampion. Nisam u mogućnosti da v

• pantelia
    pantelia

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Posted Images

Zna li neko prenosi li iko ovu pripremnu od 18h peotivu Sutjeske?

Provalih da ide prenos na Zvezda tv.

Edited by hrkljush boys_2

Lijep gol Tiknizjana za 1-0, mada su i Niksicani imali dobre sanse prije toga.

23 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Zna li neko prenosi li iko ovu pripremnu od 18h peotivu Sutjeske?

Provalih da ide prenos na Zvezda tv.

I Dalsio se pojavio na pripremama!

Drugo poluvreme

Radovanovic - Anan, Djuric, Lekovic , Avdic - Kostov, Dalsio, Ilic - Jovanovic, Prucev i Damjanovic

Kostov je 92, Prucev 73, napadac Damjanovic 45.

Jovanovic do Damjanovica 2-0,

Prvi je dao Tiknizijan na dodavanje Olajinke

Edited by Milosh76

Uh kako se lijepo snasao mali Damjanovic za 2-0, odlican i asist Jovanovica.

Jel ja tripujem ili je Jovanović ozbiljan potencijal čak i za TOP 5 lige?

Tripujes se prilicno

Nemoj tako grubo sad

Meni on deluje da je talenat koji nema nameru da brusi... mladja verzija Radonjica, recimo.

Jovanovic je nazalost jos veca dileja od Radonjica, inace je strava talenat.

Vec se suska o odlasku u Bundesligu, ali s ovim mentalnim sklopom tesko da ce se probiti tamo. Najrealnije je seljakanje po pozajmicama, pa za 4-5 godina promocija u veliko pojacanje TSC-a ili Cukarickog. Videti pod Filip Stevanovic...

Meni se dopao jermenski bek isto kao i Stojkovic i Avdic. Kostov je jaci igrac od Sljivica kao i Prucev od Lucica. Sto se Jovanovica tice, osim asistencije, nista drugo korisno nije uradio. Alav je, ali to mogu da razumem jer je mlad igrac. Ali pokusaj da se predriblaju dvojca-trojca igraca da bi mu sledeci oduzeo loptu nicemu ne vodi. Drugo poluvreme smo odigrali brze i bolje jer su izasli Lucke zalomator i Sljivic koji gotovo svaku loptu posalje ili unazad ili bocno. Dodavanje unapred jedva da ispili. Olajinku na levi bok, ne na desni.

Edited by Dimitrije

12 hours ago, Dimitrije said:

Meni se dopao jermenski bek isto kao i Stojkovic i Avdic. Kostov je jaci igrac od Sljivica kao i Prucev od Lucica. Sto se Jovanovica tice, osim asistencije, nista drugo korisno nije uradio. Alav je, ali to mogu da razumem jer je mlad igrac. Ali pokusaj da se predriblaju dvojca-trojca igraca da bi mu sledeci oduzeo loptu nicemu ne vodi. Drugo poluvreme smo odigrali brze i bolje jer su izasli Lucke zalomator i Sljivic koji gotovo svaku loptu posalje ili unazad ili bocno. Dodavanje unapred jedva da ispili. Olajinku na levi bok, ne na desni.

Odgledah i ja snimak zbog klinaca, složiću se sa svim što si napisao. Šljivić i Lučić usporili igru do negledljivosti, moćni Lučinjo koji prijeti driblingom i na kraju vrati loptu beku, dok je Šljivić zaista višak u ovoj ekipi, treba mali Kostov da dobija tu minutažu. Ali pokušavaju i Šljivića zavaljati za neka 3 miliona, a sa druge strane uzimaju mjesto talentu od 10+ miliona, računica na nivou. Damjanović se odlično snašao kod gola, baš ga je na osjećaj dao, ima visinu i tehniku, samo još da je radna navika tu i zaista nema zime za napadački dio ekipe.

Evidentno je da klinci iz naše škole imaju dosta više štofa u poslednjih par godina, vidi se kvalitetniji rad i nadmoć da pokupimo sve što valja. Nadam se samo da nam BUkinac iz Voše neće pobjeći, po meni ekstra igrač.