June 22Jun 22 Ima ona neka knjiga u kojoj su sve utakmice zvezde do pre neku godinu, moguće je da je bio u sastavu u prijateljskim utakmicama. 1981 nije igrao u prvenstvu - ni u prolećnom delu 80/81 ni u jesenjem 81/82 ni u kupu na jesen 81 - ispali smo od Budućnosti u jesen 80 u kupu 80/81
June 23Jun 23 Mozzart Sport je u subotu pisao da je srpski šampion u pregovorima Mateusom Limom Magaljaesom, dva dana kasnije Rekord tvrdi da je posao gotov. Prema informacijama portugalskog medija, klubovi su dogovorili transfer po kojem će Bragi pripasti 1.000.000 evra fiksno pride još 250.000 u bonusima, dok će iskusni Brazilac potpisati trogodišnji ugovor sa crveno-belima.
June 24Jun 24 Zna li neko prenosi li iko ovu pripremnu od 18h peotivu Sutjeske?Provalih da ide prenos na Zvezda tv. Edited June 24Jun 24 by hrkljush boys_2
June 24Jun 24 23 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Zna li neko prenosi li iko ovu pripremnu od 18h peotivu Sutjeske?Provalih da ide prenos na Zvezda tv.
June 24Jun 24 Drugo poluvremeRadovanovic - Anan, Djuric, Lekovic , Avdic - Kostov, Dalsio, Ilic - Jovanovic, Prucev i DamjanovicKostov je 92, Prucev 73, napadac Damjanovic 45.Jovanovic do Damjanovica 2-0, Prvi je dao Tiknizijan na dodavanje Olajinke Edited June 24Jun 24 by Milosh76
June 24Jun 24 Meni on deluje da je talenat koji nema nameru da brusi... mladja verzija Radonjica, recimo.
June 24Jun 24 Jovanovic je nazalost jos veca dileja od Radonjica, inace je strava talenat.Vec se suska o odlasku u Bundesligu, ali s ovim mentalnim sklopom tesko da ce se probiti tamo. Najrealnije je seljakanje po pozajmicama, pa za 4-5 godina promocija u veliko pojacanje TSC-a ili Cukarickog. Videti pod Filip Stevanovic...
June 24Jun 24 Meni se dopao jermenski bek isto kao i Stojkovic i Avdic. Kostov je jaci igrac od Sljivica kao i Prucev od Lucica. Sto se Jovanovica tice, osim asistencije, nista drugo korisno nije uradio. Alav je, ali to mogu da razumem jer je mlad igrac. Ali pokusaj da se predriblaju dvojca-trojca igraca da bi mu sledeci oduzeo loptu nicemu ne vodi. Drugo poluvreme smo odigrali brze i bolje jer su izasli Lucke zalomator i Sljivic koji gotovo svaku loptu posalje ili unazad ili bocno. Dodavanje unapred jedva da ispili. Olajinku na levi bok, ne na desni. Edited June 24Jun 24 by Dimitrije
June 25Jun 25 12 hours ago, Dimitrije said:Meni se dopao jermenski bek isto kao i Stojkovic i Avdic. Kostov je jaci igrac od Sljivica kao i Prucev od Lucica. Sto se Jovanovica tice, osim asistencije, nista drugo korisno nije uradio. Alav je, ali to mogu da razumem jer je mlad igrac. Ali pokusaj da se predriblaju dvojca-trojca igraca da bi mu sledeci oduzeo loptu nicemu ne vodi. Drugo poluvreme smo odigrali brze i bolje jer su izasli Lucke zalomator i Sljivic koji gotovo svaku loptu posalje ili unazad ili bocno. Dodavanje unapred jedva da ispili. Olajinku na levi bok, ne na desni.Odgledah i ja snimak zbog klinaca, složiću se sa svim što si napisao. Šljivić i Lučić usporili igru do negledljivosti, moćni Lučinjo koji prijeti driblingom i na kraju vrati loptu beku, dok je Šljivić zaista višak u ovoj ekipi, treba mali Kostov da dobija tu minutažu. Ali pokušavaju i Šljivića zavaljati za neka 3 miliona, a sa druge strane uzimaju mjesto talentu od 10+ miliona, računica na nivou. Damjanović se odlično snašao kod gola, baš ga je na osjećaj dao, ima visinu i tehniku, samo još da je radna navika tu i zaista nema zime za napadački dio ekipe.Evidentno je da klinci iz naše škole imaju dosta više štofa u poslednjih par godina, vidi se kvalitetniji rad i nadmoć da pokupimo sve što valja. Nadam se samo da nam BUkinac iz Voše neće pobjeći, po meni ekstra igrač.