18 hours ago18 hr Vratio se sa pozajmice verovatno. Z. Pavlović je igrao za Zvezu 07.03.1982. godine. Ušao je sa brojem 13 u igru. Protiv Budućnosti na Marakani. 85/86 je odigrao 12 utakmica i dao 2 gola. Neke je i počinjao. I nosio 10ku87/88 ga nema. 88/89 Zoran Pavlovic je započeo jednu utakmicu u prvenstvu. Rodjen 61 i alamah ga označava kao odbrambenog igraca. Sledeće sezone dva puta ulazio kao zamena. Isto oznacen kao odbrambeni igrač. Zoran Pavlovic koji je igrao u Napretku 84/85 je u 29 utakmica dao 9 golova. Da li je to sve isti igrač? Do 86 izvor je Almanah FSJ a posle Tempov almanah.
18 hours ago18 hr Sad gledam još. 82/83. Napredak 34/1 83/84 Napredak 29/1584/85 napredak 29/9Najludje je sto za igrače prve lige ne piše ime nego samo inicijal
18 hours ago18 hr Zoran Pavlovic - Player profile...Zoran Pavlovic - Player profileTo je ovaj. Očigledno je isti igrač. Poklapa se datum rodjenja sa onim u Tempu. I ova prva utakmica za zvezdu 82. Zašto li su ga proglasili odbrambenim igračem, nije mi jasno.
18 hours ago18 hr To nije čovek koji je umro, očigledno. Rekao bih da je ovo neka lažna vest, nečiji morbidni pokušaj šale ili nešto slično.
17 hours ago17 hr Je li ovo u naslovu "to old" umjesto "too old" neka fora ili lapsus? I ako je greška, može li se ispraviti, počelo da me izluđuje otad primijetih. 😁
17 hours ago17 hr Taj Dzajin Pavika je Miroslav Pavlovic i bio je najbitnije ime nase omladinske skole i zasluzan za dosta mladih fudbalera koji su iz te skole izasli. Nakon njegove smrti skola je bas propala... Mislim da su mu poslednja generacija bosko jankovic, basta, deksa milovanovic...Ovaj dragan pavlovic nije igrao u zvezdi, al jeste u tom herezu... Otkud veza sa zvezdom, pojma nemam...
16 hours ago16 hr Miroslav Pavlovic Pavika je dosao u Zvezdu 1967. iz uzicke Slobode (zajedno sa Djoricem). Odigrao je preko 200 utakmica za Zvezdu i blizu 50 za reprezentaciju. Igrao je desnog halfa (4) i bio jedan od najznacajnijih igraca Zvezde u vreme Miljanovog rukovodjenja timom i jedan od najznacajnijih igraca Jugoslavije 1960-ih i 1970-ih.
16 hours ago16 hr Author 1 hour ago, red star forever said:Je li ovo u naslovu "to old" umjesto "too old" neka fora ili lapsus?I ako je greška, može li se ispraviti, počelo da me izluđuje otad primijetih. 😁Greska. Ja ne mogu da ispravim, moderacija moze. Edited 16 hours ago16 hr by harper lee
6 hours ago6 hr 11 hours ago, Hamlet Strašni said:To nije čovek koji je umro, očigledno.Rekao bih da je ovo neka lažna vest, nečiji morbidni pokušaj šale ili nešto slično.Био је и овај Драган Павловић у Црвеној звезди али само пар месеци 1981, и одиграо 3 утакмице за први тим и 10 за други тим.
2 hours ago2 hr 3 hours ago, Mile1991 said:Био је и овај Драган Павловић у Црвеној звезди али само пар месеци 1981, и одиграо 3 утакмице за први тим и 10 за други тим.Da se ogradim, suvise sam mali bio tada pa se ne secam, ali ovog coveka nisam pronasao nigde. Jesam trazio mahom oko 88e jer je tad otisao u taj herez, ali i te 81e sam opet nasao samo zorana pavlovica a ne dragana. Na sajtu kluba postoji spisak svih igraca koji su osvajali titule 80e i 81e i tu ga takodje nema. Nema ga ni na spisku igraca koji su osvojili kup 82e... Dakle jedino ako je igrao na jesen 81e, al ni to nisam uspeo da pronadjem...