Jump to content

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, to old for rock and roll

Featured Replies

Trece kolo potencijalni protivnici:

Ludogorec/Dinamo Minsk- Rijeka

Dinamo Kijev - Zalgiris/Hamrun

FCSB/Inter Andora- TNS/Skendija

Leh-Egnatia/Breidablik

Olimpija/Kairat- KUPS-Milsami

Malme/Iberija - Levadija/RFS

• Replies 75
  • Views 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

• harper lee
    harper lee

Kakav dribling na petoparcu porodice Terzic u kupovini ovog klinca iz Barselone. Prvo ce Kostadin da ga kupi za kikiriki i odvede u OFK a onda ce tata Zvezdan da ga otkupi od sina Kostadina za milions

• harper lee
    harper lee

Kao sto si i sam rekao, ne gledas utakmice i pre bi se ubio nego da to uradis a ovo je topik o FK Crvena Zvezda. Stoga tvoje misljenje vredi koliko i prdez u zatvorenoj prostoriji, nepotrebno je i nep

Posted Images

Sa svima se moze i od svih se moze ispasti.

* bas zvucim ko random fudbalski funkcioner nakon zreba s_d

..

Edited by 189-

Trece kolo - plitak potok!

18 hours ago, Milosh76 said:

Trece kolo potencijalni protivnici:

Ludogorec/Dinamo Minsk- Rijeka

Dinamo Kijev - Zalgiris/Hamrun

FCSB/Inter Andora- TNS/Skendija

Leh-Egnatia/Breidablik

Olimpija/Kairat- KUPS-Milsami

Malme/Iberija - Levadija/RFS

Od ovih ekipa jedino Dinamo Kijev i Ludogorets su za izbjegavanje, ovo ostalo bi trebalo biti dosta lakše. Staeua se podiže, ali je i dalje daleko od ozbiljne ekipe, odbrana im je šuplja do zla boga. Najbolja opcija bi bila Ljubljana, domaći teren i jako bolizu, na sve to prodali su dosta bitnih igrača. Mislim da je i Rijeka super opcija, nemaju taj kvalitet, sve što valja će prodati ili su prodali.

Zanimljiv intervju Grofa Bozovica sa Nevenom Madzarevic. Pomalo o svemu, od fudbala, do studentskih protesta.

Ilja Zabarnji

Ni centralni defanzivac iz Ukrajine nije u Bornmutu proveo dug vremenski period. Leta 2023. godina plaćen je gotovo 23.000.000 kijevskom Dinamu, da bi posle dve veoma dobre sezone pronašao novog poslodavca

Jbt, vise Dinamo Kijev zaradi pod bombama od nas. E moj Terza madjijo

Dragan Pavlović Pavika, čuveni fudbaler Crvene zvezde, preminuo je u 63. godini.

Zar Pavika nije Miroslav Pavlović koji je igrao sa Dzajićem u generaciji?

Mislim da je mladji Pavlovic u Zvezdi više igrao epizodne uloge?

Počivao u miru i Bog da mu dušu prosti.

7 minutes ago, Milosh76 said:

Dragan Pavlović Pavika, čuveni fudbaler Crvene zvezde, preminuo je u 63. godini.

Vest kaže i dragan i Vladimir

Koliko sam sad gledao u Zvezi je od sezone 78/79 do 88/89 igrao samo Zoran Pavlović rodjen 61. Odbrambeni igrač, koji je odigrao prvu utakmicu 82 i ušao kao zamena protiv Budućnosti. Nije dao gol.

Jedino nemam podatke za 86/87.

Tako da je ova vest dosta čudna

Pavika je bio u Džajinoj generaciji. Pižon ga uvek pominje kao najvećeg autoriteta kad je ulazio u prvi tim. Tad je bio pri kraju karijere, tako da ne odgovara godištu.

Pri tome na vesti na FB Grad Loznica u naslovu piše da je 62 a u tekstu da je 58 godište. Vest su preneli silni portali ali meni nije jasno ko je on. Svakak nije Dzajin Pavika jer je on umro pre 20 godina.

35 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Koliko sam sad gledao u Zvezi je od sezone 78/79 do 88/89 igrao samo Zoran Pavlović rodjen 61. Odbrambeni igrač, koji je odigrao prvu utakmicu 82 i ušao kao zamena protiv Budućnosti. Nije dao gol.

Jedino nemam podatke za 86/87.

Tako da je ova vest dosta čudna

Zoran je došao iz Napretka 1985.

Nije bio odbrambeni nego polušpic.

FB_IMG_1750519065407.jpg

Pavika je, kao što ste već rekli, bio u Džajinoj generaciji. Osim Zvezde, ostavio je veliki trag i u reprezentaciji, bio je član čuvene half linije Pavlović - Paunović - Holcer sa EP 1968, kad smo igrali u finalu. Dugo je držao kafić "Četvorka" u Bulevaru JNA između Karađorđevog parka i Slavije.

Umro je pre dvadesetak godina.