Wednesday at 13:043 days Trece kolo potencijalni protivnici:Ludogorec/Dinamo Minsk- RijekaDinamo Kijev - Zalgiris/HamrunFCSB/Inter Andora- TNS/SkendijaLeh-Egnatia/BreidablikOlimpija/Kairat- KUPS-MilsamiMalme/Iberija - Levadija/RFS
Wednesday at 13:373 days Sa svima se moze i od svih se moze ispasti.* bas zvucim ko random fudbalski funkcioner nakon zreba
Thursday at 07:513 days 18 hours ago, Milosh76 said:Trece kolo potencijalni protivnici:Ludogorec/Dinamo Minsk- RijekaDinamo Kijev - Zalgiris/HamrunFCSB/Inter Andora- TNS/SkendijaLeh-Egnatia/BreidablikOlimpija/Kairat- KUPS-MilsamiMalme/Iberija - Levadija/RFSOd ovih ekipa jedino Dinamo Kijev i Ludogorets su za izbjegavanje, ovo ostalo bi trebalo biti dosta lakše. Staeua se podiže, ali je i dalje daleko od ozbiljne ekipe, odbrana im je šuplja do zla boga. Najbolja opcija bi bila Ljubljana, domaći teren i jako bolizu, na sve to prodali su dosta bitnih igrača. Mislim da je i Rijeka super opcija, nemaju taj kvalitet, sve što valja će prodati ili su prodali.
Friday at 13:451 day Zanimljiv intervju Grofa Bozovica sa Nevenom Madzarevic. Pomalo o svemu, od fudbala, do studentskih protesta.
Friday at 15:261 day Ilja ZabarnjiNi centralni defanzivac iz Ukrajine nije u Bornmutu proveo dug vremenski period. Leta 2023. godina plaćen je gotovo 23.000.000 kijevskom Dinamu, da bi posle dve veoma dobre sezone pronašao novog poslodavcaJbt, vise Dinamo Kijev zaradi pod bombama od nas. E moj Terza madjijo
19 hours ago19 hr Zar Pavika nije Miroslav Pavlović koji je igrao sa Dzajićem u generaciji?Mislim da je mladji Pavlovic u Zvezdi više igrao epizodne uloge?Počivao u miru i Bog da mu dušu prosti.
19 hours ago19 hr 7 minutes ago, Milosh76 said:Dragan Pavlović Pavika, čuveni fudbaler Crvene zvezde, preminuo je u 63. godini.Vest kaže i dragan i Vladimir
19 hours ago19 hr Koliko sam sad gledao u Zvezi je od sezone 78/79 do 88/89 igrao samo Zoran Pavlović rodjen 61. Odbrambeni igrač, koji je odigrao prvu utakmicu 82 i ušao kao zamena protiv Budućnosti. Nije dao gol. Jedino nemam podatke za 86/87. Tako da je ova vest dosta čudna
19 hours ago19 hr Pavika je bio u Džajinoj generaciji. Pižon ga uvek pominje kao najvećeg autoriteta kad je ulazio u prvi tim. Tad je bio pri kraju karijere, tako da ne odgovara godištu.
19 hours ago19 hr Pri tome na vesti na FB Grad Loznica u naslovu piše da je 62 a u tekstu da je 58 godište. Vest su preneli silni portali ali meni nije jasno ko je on. Svakak nije Dzajin Pavika jer je on umro pre 20 godina.
18 hours ago18 hr 35 minutes ago, Hamlet Strašni said:Koliko sam sad gledao u Zvezi je od sezone 78/79 do 88/89 igrao samo Zoran Pavlović rodjen 61. Odbrambeni igrač, koji je odigrao prvu utakmicu 82 i ušao kao zamena protiv Budućnosti. Nije dao gol.Jedino nemam podatke za 86/87.Tako da je ova vest dosta čudnaZoran je došao iz Napretka 1985.Nije bio odbrambeni nego polušpic.
18 hours ago18 hr Pavika je, kao što ste već rekli, bio u Džajinoj generaciji. Osim Zvezde, ostavio je veliki trag i u reprezentaciji, bio je član čuvene half linije Pavlović - Paunović - Holcer sa EP 1968, kad smo igrali u finalu. Dugo je držao kafić "Četvorka" u Bulevaru JNA između Karađorđevog parka i Slavije.Umro je pre dvadesetak godina.