Jump to content

Zvezda u sezoni 2025/26: Too young to die, to old for rock and roll

Featured Replies

Nudimo besne pare Tadiću

• Replies 176
  • Views 12.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• „Voleo bih da vas danas oslovljavam sportskim povodom, a ne kao građanin koji traži pravdu. Ali šampioni se bore – i na terenu i van njega, a večeras je svako od Vas šampion. Nisam u mogućnosti da v

• pantelia
    pantelia

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

Posted Images

2 hours ago, dragance said:

Nudimo besne pare Tadiću

Zar on nije vec potpisao u Spaniji?

16 hours ago, Gutterball said:

desno krilo?

Kontam da umesto Makse mora neko. Leva strana je svakako kompletnija, a najavljivali su I neku "sesticu" kao osiguraca. Od imena sam procitao samo za nekog tipa iz Slovacke, Bajo mu je prezime, ne znam nista vise o njemu, vredi li.

41 minutes ago, Segundo said:

Kontam da umesto Makse mora neko. Leva strana je svakako kompletnija, a najavljivali su I neku "sesticu" kao osiguraca. Od imena sam procitao samo za nekog tipa iz Slovacke, Bajo mu je prezime, ne znam nista vise o njemu, vredi li.

On nas je valjda odjavio? Neće u Srbiju da dolazi. Reprezentativac Gambije 🇬🇲

18 hours ago, dragance said:

Nudimo besne pare Tadiću

Isto kao i Micicu i Guduricu i Grujicu.... Mozemo da nudimo sta god hocemo, rezultat ce biti isti.

Arnautovic jbt.

Terza madjija hail

Bomba leta, jedan od najvećih transfera u novijoj istoriji Crvene zvezde je pred zvaničnom realizacijom! Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, novi špic osvajača duple krune postaje Marko Arnautović! On već u ponedeljak dolazi kako bi potpisao ugovor na dve godine.

Koga onda prodajemo? Šerifa? Ili će ovaj u vezu, krilo?

1 minute ago, beeva said:

Koga onda prodajemo? Šerifa? Ili će ovaj u vezu, krilo?

Kaze Terza nema odlazaka ni Serifa, ni Duartea do kraja kvalifikacija.

Sad kad Miloje iznenadi sa tri špica 😄

Најјачи трип - Костадинов и Никшин ћале прича Гориславу на РТСу како Тадић треба да дође у Звезду зато што је Београд најбезбеднији град у Европи. "Треба да размисли где ће да одгаја децу"

Еј!!!

Moze li Arnautovic bit bonus?

46 minutes ago, tsva said:

Moze li Arnautovic bit bonus?

Može ako ga presečeš na dva dela, pa svaki ima po 18 godina 🤦‍♂️😂

Edited by dragance