Thursday at 14:341 day 2 hours ago, dragance said:Nudimo besne pare TadićuZar on nije vec potpisao u Spaniji?
Thursday at 14:371 day 16 hours ago, Gutterball said:desno krilo?Kontam da umesto Makse mora neko. Leva strana je svakako kompletnija, a najavljivali su I neku "sesticu" kao osiguraca. Od imena sam procitao samo za nekog tipa iz Slovacke, Bajo mu je prezime, ne znam nista vise o njemu, vredi li.
Thursday at 15:191 day 41 minutes ago, Segundo said:Kontam da umesto Makse mora neko. Leva strana je svakako kompletnija, a najavljivali su I neku "sesticu" kao osiguraca. Od imena sam procitao samo za nekog tipa iz Slovacke, Bajo mu je prezime, ne znam nista vise o njemu, vredi li.On nas je valjda odjavio? Neće u Srbiju da dolazi. Reprezentativac Gambije 🇬🇲
21 hours ago21 hr 18 hours ago, dragance said:Nudimo besne pare TadićuIsto kao i Micicu i Guduricu i Grujicu.... Mozemo da nudimo sta god hocemo, rezultat ce biti isti.
8 hours ago8 hr Bomba leta, jedan od najvećih transfera u novijoj istoriji Crvene zvezde je pred zvaničnom realizacijom! Prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, novi špic osvajača duple krune postaje Marko Arnautović! On već u ponedeljak dolazi kako bi potpisao ugovor na dve godine.
6 hours ago6 hr 1 minute ago, beeva said:Koga onda prodajemo? Šerifa? Ili će ovaj u vezu, krilo?Kaze Terza nema odlazaka ni Serifa, ni Duartea do kraja kvalifikacija.Sad kad Miloje iznenadi sa tri špica 😄
6 hours ago6 hr Најјачи трип - Костадинов и Никшин ћале прича Гориславу на РТСу како Тадић треба да дође у Звезду зато што је Београд најбезбеднији град у Европи. "Треба да размисли где ће да одгаја децу"Еј!!!
4 hours ago4 hr 46 minutes ago, tsva said:Moze li Arnautovic bit bonus?Može ako ga presečeš na dva dela, pa svaki ima po 18 godina 🤦♂️😂 Edited 4 hours ago4 hr by dragance