Jump to content
Info

Šrafovi, istorija i materija

Featured Replies

Ovo postaje lično. Navijam da naši preokrenu najviše da bi se ovaj milovac posrano sklonio sa topika.

• Replies 63
  • Views 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ali od 1979e se igra na parketu. '74 se igralo na sljaci, a umesto koseva su kacili na bandere male ljude, nedostojne basketaske igre, prilicno slicnog wingspana, da svojim malenim rukicama oblikuju o

• yago bi recimo, tih godina, bio obruc.

• Nastavlja se spočitavanje Vučića klubu koji je titule osvajao i pre nego što je Vučić rođen, a dok su na mestima hala i kancelarija klubova čiji navijači kukaju, bile u najboljem slučaju močvare. Čeka

Posted Images

ja sam vise u fazonu da preokrenemo da gledam jos basketa

Ja već počeo sa reprezentativnim rekapitulacijama iz '14 i '16. Ubacujem i Litvu i Kanadu iz Manile.

I sve se nadam da će Šarenac da se dozove pameti i umesto veselog Kuzme vrati Lončara sa gajbom pikolo Hajnekena.

22 minutes ago, uini said:

ja sam vise u fazonu da preokrenemo da gledam jos basketa

Bolji si čovek

1 hour ago, Nikodije said:

Ovo postaje lično. Navijam da naši preokrenu najviše da bi se ovaj milovac posrano sklonio sa topika.

Ćuti, dobro je. Bar je sam, a ne u grupi koja u 200 postova analizira krivično pravne posledice Kalinicevog gadjanja opasnim orudjem maloletnog ratnog veterana dijabeticara sa dve kraće noge i jednom dužom

17484262135056347561957501428225.jpg

4 hours ago, milfisland said:

Predsjednik kluba Bokan je najveći retailer u CG. Sponzori uglavnom njegovi dobavljači, partneri, banke preko kojih radi.

Grad Podgorica formalno sporazumom ubaci negdje 30-40% budžeta, oko čega uvijek bude neka natega.

A i budžet u odnosu na Zvijezdu različiti red veličine. Otprilke cio budžet košta kao plate za bekove CZV.

Pa to je procentualno vise sto dobijate od drzave nego sto Zvezda ili Partizan dobijaju, nama drzava ne krpi 40% budzeta... A da imate budzet od 2-3 miliona ne verujem.

2 hours ago, Sokrat said:

Zvezda je 1974. osvojila prvi međunarodni klupski trofej za jugoslovensku košarku, Kup pobednika kupova. U tom trenutku Partizan i Bosna nemaju osvojen nijedan domaći trofej.

I Dinamo kup sajamskih gradova u fudbalu 60-tih. Pa nisu bili prvaci Evrope.

Broji se najbolji u Evropi te godine.

Ko je uzeo Eurocup ove godine? Koliko nas zna na prvu. Evo ni ja koji sam gledao Eurocup utakmice ne bih 100% bio siguran bez guglanja. A svi znamo za Fener.

25 minutes ago, assignment said:

Pa to je procentualno vise sto dobijate od drzave nego sto Zvezda ili Partizan dobijaju, nama drzava ne krpi 40% budzeta... A da imate budzet od 2-3 miliona ne verujem.

Brojiš li firme u državnom vlasništvu?

Ovdje je čist odnos i Budućnost je u vlasništvu grada, pa je čista situacija.

U čijem je Zvijezda vlasništvu? Ne polemišem, nego se pitam koliko su ti odnosi riješeni. Jedan klub sa tim imenom išao je u stečaj.

U svakom slučaju mislim da je sve to previše i ljepše bi bilo da se finansiraju neke akademije đe bi đeca trenirala i razvijali se igrači koje bi nekako sačuvali.

Ali dostini to ne odgovara, ne samo Mišku Ražnatoviću.

Meni deluje da je igrački budžet ove Budućnosti nekih 4 do 5 miliona.

Svakako dosta manji od večitih.

6 minutes ago, Milošica said:

Meni deluje da je igrački budžet ove Budućnosti nekih 4 do 5 miliona.

Svakako dosta manji od večitih.

Naravno da je dosta manji od vecitih.... Ali Buducnost okrece i manju lovu. Po strani kakvi su kadrovi na celu vecitih, kada 17, ili sada 20 puta tokom godine imas 20.000 gledalaca u Areni, to je ozbiljna lova, plus tv prava koja su sigurno veca nego kada igras Evrokup, a i sponzorstva su veca ako igras EL...

njihov motivacioni budžet je trenutno 20 miliona a naš 4-5, a nadam se da ovi šrafovi mogu da probude ponos. Takođe, znam da Kalina čita razna štiva, verujem da čita i ppp, pa ga možda milo-milfi dodatno motiviše.

3 hours ago, Nikodije said:

Da bi postigao željeni cilj treba da počneš navijati za Budućnost.

Zašto god navijaš, ukanali se. Ne samo basket.

7 minutes ago, assignment said:

Naravno da je dosta manji od vecitih.... Ali Buducnost okrece i manju lovu. Po strani kakvi su kadrovi na celu vecitih, kada 17, ili sada 20 puta tokom godine imas 20.000 gledalaca u Areni, to je ozbiljna lova, plus tv prava koja su sigurno veca nego kada igras Evrokup, a i sponzorstva su veca ako igras EL...

TV prava prodaje Euroliga, a nisam siguran da od toga nešto spektakularno kaplje blizancima imajući u vidu da moraju da plate solidnih sedam cifara kotizaciju da bi igrali, za razliku od akcionara Eurolige.

Od ulaznica solidna kinta. Ali teško preko 8-9 mio po sezoni.

Pogledah sad sponzore.. Najveći Meridian, Telekom Srbija, Alta Banka, Poštanska štedionica…

Rekao bih da bi investirali isti iznos (koliko im se kaže) i da je Eurocup.

I da su neke državne. Neke više nego državne😂

27 minutes ago, milfisland said:

Brojiš li firme u državnom vlasništvu?

Ovdje je čist odnos i Budućnost je u vlasništvu grada, pa je čista situacija.

U čijem je Zvijezda vlasništvu? Ne polemišem, nego se pitam koliko su ti odnosi riješeni. Jedan klub sa tim imenom išao je u stečaj.

U svakom slučaju mislim da je sve to previše i ljepše bi bilo da se finansiraju neke akademije đe bi đeca trenirala i razvijali se igrači koje bi nekako sačuvali.

Ali dostini to ne odgovara, ne samo Mišku Ražnatoviću.

Naravno da polemises, ali je lepo sto se brines za decu.

Mene iskreno boli kurac ko koga i kako finansira, zelim prosto da gledam dobru kosarku, na sto vecem mogucem nivou. Sta bi rekao za Real Madrid, kraljevski klub bez nekih ogranicenja.... Veciti su mozda po tome prvi na prostoru bivse SFRJ, u Evropi smo od pre godinu dve postali sredina, a do tada je Zvezda sa Albom imala najmanji budzet. To sto vi cimate kompleks nize vrednosti nije do nas fantom