Tuesday at 14:593 days 7 hours ago, garmonbozia said:Možda zato što i jeste? Kao što su debili mogli da osakate nekoga gađajući igrače, tako je i Kalina time što je gađao publiku tim šrafom i mogao nekog nedužnog da zakači.Pritom ga ne osuđujem uopšte, verovatno bih isto reagovao da me gađa nakot sa šipke.a mozda nije bacio sraf? nema sanse da se vidi sta je bacio. sraf je bacen na klupi u igrace zvezde, ali to ne znaci automatski da je kalina bacio sraf nazad
Tuesday at 15:013 days 3 hours ago, harper lee said: Zahvaljujuci moderaciji doziveli smo sramotu da nas na nasem topiku jedan najobicniji Milov isprdak i nikojevic postrojava kao Vucicev klub a ne kao u pravoj demokratskoj Crnoj Gori gde sve puca od demokratije oko Buducnosti. Obrni okreni, Vučić obezbijedi pare. I bićete jak klub dok on bude na vlasti ili neko drugi ko vuče komplekse jer su mu navijačke vođe plalile šklempe i to kad su bili dobro raspoloženi. 3 hours ago, harper lee said:Imam istorijsko pravo da tim skorojevicima kazem da puse kurac Tzv. Milogorci su poznati po švercu cigareta. Tako da ne puše pikavce.
Tuesday at 16:003 days 57 minutes ago, milfisland said:Obrni okreni, Vučić obezbijedi pare. I bićete jak klub dok on bude na vlasti ili neko drugi ko vuče komplekse jer su mu navijačke vođe plalile šklempe i to kad su bili dobro raspoloženi.Kako Buducnost krpi budzet? Sve privatni dobrovoljci i preduzeca uplacuju za budzet? Drzava nista?
Tuesday at 16:183 days 13 minutes ago, assignment said:Kako Buducnost krpi budzet? Sve privatni dobrovoljci i preduzeca uplacuju za budzet? Drzava nista?A drugo je to Zvezda je miljenik države zadnjih 12-13 godina, Budućnost lagano ulazi u tridesete godine, ali bože moj.Što se ove ABA sprdačine tiče (a sprdačina je postala onog momenta kad prolaznost u EL više nije zavisila od nje, npr. težila je tome poslednje 2 sezone iako su se večiti nešto kao i iscimali, ali ove godine baš nula bodova), ovo je period godine kada mi jedino nedostaje da vidim Radonju na klupi, da ih postroji i najebe se majke svakome ko misli da je odradio ono za šta je plaćen ove sezone.
Tuesday at 16:223 days koliko god da je aba izgubila na znacaju jer vise nije relevantna u odnosu na plasman u el, to je realno najvredniji trofej koji mozemo da osvojimo u sezoni. ovakav odnos prema obavezama je zalostan, a ja sam ipak sklon da krivim trenera iako vidim da ga drugi aboliraju. pa sta je tvoj posao nego da spremis ekipu. kada ekipa izgleda kao nemotivisana razbijena banda, to je uvek i svuda krivica trenera.ali ok, nije jos kraj, mozda se sada trgnu malo posle ove podgorice, ima tu igraca sa karakterom koji, valjda, nece dozvoliti da padnemo bez ispaljenog metka, sto se kaze. Edited Tuesday at 16:373 days by Nikodije
Tuesday at 17:013 days 1 hour ago, milfisland said:Obrni okreni, Vučić obezbijedi pare. I bićete jak klub dok on bude na vlasti ili neko drugi ko vuče komplekse jer su mu navijačke vođe plalile šklempe i to kad su bili dobro raspoloženi.Tzv. Milogorci su poznati po švercu cigareta. Tako da ne puše pikavce.Druze, mi smo veliki klub od osnivanja. Ta prva generacija Zvezdinih igraca je doslovno stvorila modernu jugoslovensku kosarku, samim tim i evropsku. KK Buducnost je pre Mila i njegovih tajkuna bila apsolutni kurac od kluba za koji je Sutjeska iz Niksica bila pojam kosarke. Ali, kakva vam je nacionalna istorija takva vam je i kosarkaska - odjucerasnja.
Tuesday at 18:243 days 1 hour ago, Nikodije said:kada ekipa izgleda kao nemotivisana razbijena banda, to je uvek i svuda krivica trenera.mislim da je bio jedan slucaj, ne secam koji klub bese, gde su posle slicnog raspada oterali sve igrace osim jednog a zadrzali trenera. izgleda da ipak nije uvek i svuda.cak mislim da je jedan od ovih koji ti je lajkovao post to maskimalno podrzavaodeo odgovornosti mora biti i na treneru, ali ja nisam te skole misljenja da je motivacija igraca da igraju na dovoljnom nivou da pobedjuju slabije od sebe odgovornost trenera. stvaranje timske hemije, tempriranje forme i kratkorocno uzdizanje iznad realnih mogucnosti jeste trenerski kvalitet, ali igraci su sami odgovorni da igraju na svom baseline nivou, a menadzment klub treba na vreme da kaznjava ispade u ponasanju i neprofesionalni odnos. ne treba im nikakva ekstra motivacija da u polufinalu lige ne gube jebenih 34 razlike od igraca za klasu slabijih sebe nego osnovna profesionalna etika.ne bi bio skandal ni oteraju Sfera. trener sa takvim pristupom verovatno da i nije adekvatan za ovu grupu igraca i ovaj klub. Edited Tuesday at 18:283 days by Heaviside
Tuesday at 19:433 days 3 hours ago, Nikodije said:koliko god da je aba izgubila na znacaju jer vise nije relevantna u odnosu na plasman u el, to je realno najvredniji trofej koji mozemo da osvojimo u sezoni. ovakav odnos prema obavezama je zalostan, a ja sam ipak sklon da krivim trenera iako vidim da ga drugi aboliraju. pa sta je tvoj posao nego da spremis ekipu. kada ekipa izgleda kao nemotivisana razbijena banda, to je uvek i svuda krivica trenera.ali ok, nije jos kraj, mozda se sada trgnu malo posle ove podgorice, ima tu igraca sa karakterom koji, valjda, nece dozvoliti da padnemo bez ispaljenog metka, sto se kaze.U ovim okolnostima ABA jedino ima neki značaj u situaciji kada oba kluba izvise za Plej-of. Da se kojim slučajem Zvezda provukla kroz plejin, moglo bi da se donekle opravda ovakav pristup.
Tuesday at 20:473 days cilj kluba je osvajanje aba tako da ne postoji nista sto moze da opravda ponizenje u polufinalu. ne mislim na poraz kao takav nego na ono sto se prikazuje na parketu i 34 razlike.eventualno da smo otisli na f4 pa da kazes izduvali se, mada i tada bi ovo bila sramota.
Wednesday at 06:142 days 14 hours ago, assignment said:Kako Buducnost krpi budzet? Sve privatni dobrovoljci i preduzeca uplacuju za budzet? Drzava nista?Predsjednik kluba Bokan je najveći retailer u CG. Sponzori uglavnom njegovi dobavljači, partneri, banke preko kojih radi.Grad Podgorica formalno sporazumom ubaci negdje 30-40% budžeta, oko čega uvijek bude neka natega.A i budžet u odnosu na Zvijezdu različiti red veličine. Otprilke cio budžet košta kao plate za bekove CZV.
Wednesday at 06:262 days 13 hours ago, harper lee said:Druze, mi smo veliki klub od osnivanja. Ta prva generacija Zvezdinih igraca je doslovno stvorila modernu jugoslovensku kosarku, samim tim i evropsku. KK Buducnost je pre Mila i njegovih tajkuna bila apsolutni kurac od kluba za koji je Sutjeska iz Niksica bila pojam kosarke. Ali, kakva vam je nacionalna istorija takva vam je i kosarkaska - odjucerasnjaDruže, imaju četri kuba iz SFRJ koja su bili šampioni Evrope Bosna, Cibona, Jugopolastika (POP84) i Partzan. Da budemo korektni i realni. Zvijezda je po istoriji definitivno peti klub iz bivše SFRJ. "Harala" u vrijeme kad su se slobodna šutirala odozdo iz krila.Da budemo korektni, isto kao što je FK bio šampion Evrope u čemu ga niko sa Balkana neće dostignut vjerovatno za života postojećih forumaša. Imala je Zvijezda i solidnu ekipu za par finala play offa 80-tih. Avdija, Milićević, Bogosavljev... Ako nisam izmješa. I neki brko što je pogađa iz ćoškova. Ali nalijetali na vrhunsku Cibonu prvaka Evrope i Partizan budućeg prvaka Evrope koji je bio u naletu. Tu ga sveži istorijski.Košarkaška istorija Zvijezde, kao i srpska. Mitologija. Fudbalska, kapa dolje. Edited Wednesday at 06:342 days by milfisland
Wednesday at 08:142 days Zvezda je 1974. osvojila prvi međunarodni klupski trofej za jugoslovensku košarku, Kup pobednika kupova. U tom trenutku Partizan i Bosna nemaju osvojen nijedan domaći trofej.
Wednesday at 08:262 days 10 minutes ago, Sokrat said:Zvezda je 1974. osvojila prvi međunarodni klupski trofej za jugoslovensku košarku, Kup pobednika kupova. U tom trenutku Partizan i Bosna nemaju osvojen nijedan domaći trofej.ali od 1979e se igra na parketu. '74 se igralo na sljaci, a umesto koseva su kacili na bandere male ljude, nedostojne basketaske igre, prilicno slicnog wingspana, da svojim malenim rukicama oblikuju obruc.