Posted Monday at 21:474 days Just now, Nikodije said:Milfi, kako je bilo u hali?Šta ti rade jbt, teraju te da gledaš košarku.
Monday at 21:504 days Budućnost nas očepila nikad grdje, 200% zasluženo. Ova grupa gradjana na letovanju u predsezoni, ne znam, odrasli su ljudi, imaju dovoljno godina da sednu sa sobom i zapitaju se jel treba da ih bude sramota ili je prosto bilo loše veče. Šta god da zaključe, važno je da reše šta je od ta dva, biće im od koristi za revanš.
Monday at 22:044 days Samo je Teo večeras falio da izdivlja i pobije se sa publikom.Ovo će se završiti kao u onoj sezoni kad nas je Milan Tomić vodio, kad smo igrali EK a oni EL. Samo u zamenjenim ulogama. Tesno ćemo ih dobiti u BGu a onda će nas opet rašrafiti tamo 25+...Ekipa je u lošem stanju i jako loše vođena. Pre svega promašen i nekompatibilan roster, dosta midžeta, mekanih i matorih igrača. Fizički smo užasni. I izduvani jer smo all-in išli u EL...Sledi nam ozbiljan remont na kraju sezone. Ako budemo uopšte igrali EL... Ako ne, nije ni bitno, mogu i ovi da ostanu... Mislim da Grk treba da ide, nije dobro vidio ekipu, izgledamo baš loše već duže vreme... Sumnjam da će da ruše domaću osnovu, ceh će platiti stranci i trener... Edited Monday at 22:054 days by Michael Krueger
Monday at 22:054 days 12 minutes ago, Nikodije said:Milfi, kako je bilo u hali?Šta ti rade jbt, teraju te da gledaš košarku.NIje mi se dalo ići, gledao na TV. Preskačemo utakmice sa Zvijezdom i Partizanom, prevelika gužva i tenzija za moj ukus.I ne da mi se čekati sat dva za karte.Odem sa sinom na Eurokup, i poneku Abu. Možda naredne godine uzmemo pretplatne pa onda više odradimo.Inače, izuzev Mila na utakmici bili funkcioneri vladajučih partija, posebno Evrope sad, dosta njih u dresovima Budućnosti. Simpatična ujedinjenost oko kluba.
Monday at 23:214 days 2 hours ago, Midžeta said:A dobro razumljivo je i što je Kalinic uzeo da vraća, i ja bi ispizdela da me teleće glave gađaju nečimGledam kalinića što baca te šrafove ka njima, dok publika urla, zamišljam scenu kako je publika pomislila da je u nekoj areni gde su košarkaši gladijatori i da im je (publici) sve dozvoljeno. A Kalinić "evo vam ga na šraf, nisam gladijator".Ovkve gadosti moraju već jednom biti prekinute. Šteta, imamo budućnost, dubai, zvezdu i partizana. Sad bi bilo sjajno ovo košarkaški odgledati bez mandrila, sa normalnom publikom, bez ovih gladijatorskih gluposti gde je majmunima sve dozvoljeno. A đubrilo se to godinama jbg ...
Monday at 23:334 days 1 hour ago, milfisland said:NIje mi se dalo ići, gledao na TV. Preskačemo utakmice sa Zvijezdom i Partizanom, prevelika gužva i tenzija za moj ukus.I ne da mi se čekati sat dva za karte.Odem sa sinom na Eurokup, i poneku Abu. Možda naredne godine uzmemo pretplatne pa onda više odradimo.Inače, izuzev Mila na utakmici bili funkcioneri vladajučih partija, posebno Evrope sad, dosta njih u dresovima Budućnosti. Simpatična ujedinjenost oko kluba.Sad kad uzmete abu, vodićeš ga na Evroligu dogodine
Tuesday at 06:003 days 6 hours ago, Nikodije said:Sad kad uzmete abu, vodićeš ga na Evroligu dogodineNema Budućnost tim za Euroligu, niti budžet. Eurokup taman mjera. Igraš ono što izboriš, a ne onamo gdje platiš da bi igrao. Jbg...Nemamo Vučića da uspe. Mada možda je i to bolje nego da nam njegovi kriminalci oduzimaju transparente na tekmi i gdje se na tekmi ne smije vikati što poželiš. Ovako demokratija, dođu na utakmicu Milo i premijer Spajić, svako iz publike zviždi onome kome oće da zviždi, posle se zajedno navija :).Malo smiješno, ali zabavno... Još kad ne bi dolazili Varvari koji su postali Mandićeve Delije...
Tuesday at 06:543 days 10 hours ago, *edited by mod said:Potpuno neverovatno i neočekivano. Igrači Zvezde i Budućnosti su se zaista našli u nebranom grožđu.Što se tiče ubacivanja već godinama govorim isto. Prvo ubacivanje tvrdih predmeta sledi opomena sudije + kapiten da pozove da se smire. Drugo ubacivanje pražnjenje tog dela tribine. Treće ubacivanje pražnjenje hale. U svakoj utakmici uvek.to sto predlazes je za ljude koji su, iako idioti, neko ko ima vaspostavljene granice, individualno i u drustvu / kolektivu. ovo gde mi zivimo, ukljucujuci i mne, koji su, srecom po njih, samo manje autodestruktivni, jednostavno zahteva nultu toleranciju lige, posto im jasno niko drugi nece pomoci.-prvo ubacivanje mekanih, tvrdih ili predmeta izmedju strukture, prekid utakmice i nova se igra sutra ili u nekom drugom terminu, sto bi zavisilo od toga da li je plejof ili sezona.sutra naravno prazne tribine, pa ce ili vremenom klubovi resiti da pomognu ili ce igrati cesce bez publike i ciao.
Tuesday at 07:073 days 1 hour ago, milfisland said:Nema Budućnost tim za Euroligu, niti budžet. Eurokup taman mjera. Igraš ono što izboriš, a ne onamo gdje platiš da bi igrao. Jbg...Nemamo Vučića da uspe. Mada možda je i to bolje nego da nam njegovi kriminalci oduzimaju transparente na tekmi i gdje se na tekmi ne smije vikati što poželiš.Ovako demokratija, dođu na utakmicu Milo i premijer Spajić, svako iz publike zviždi onome kome oće da zviždi, posle se zajedno navija :).Malo smiješno, ali zabavno... Još kad ne bi dolazili Varvari koji su postali Mandićeve Delije...Varvari su i nastali 1989. kao podružnica Delija. Vraćaju se na fabrička podešavanja.
Tuesday at 07:153 days 7 hours ago, Kreator said:Gledam kalinića što baca te šrafove ka njima, dok publika urla, zamišljam scenu kako je publika pomislila da je u nekoj areni gde su košarkaši gladijatori i da im je (publici) sve dozvoljeno. A Kalinić "evo vam ga na šraf, nisam gladijator".Ovkve gadosti moraju već jednom biti prekinute. Šteta, imamo budućnost, dubai, zvezdu i partizana. Sad bi bilo sjajno ovo košarkaški odgledati bez mandrila, sa normalnom publikom, bez ovih gladijatorskih gluposti gde je majmunima sve dozvoljeno. A đubrilo se to godinama jbg ...zasto se svuda provlaci kako je kalinic bacao srafove ka njima?! nosio srafove u dzepu?
Tuesday at 07:153 days 2 minutes ago, sigurnost said:Varvari su i nastali 1989. kao podružnica Delija. Vraćaju se na fabrička podešavanja.Nastali su Varvari 1987. U vrijeme kada Zvijezdine navijače nije kontrolisao nikakav kriminalac blizak vlasti.Tada su se navijači Zvijezde zvali Cigani i nije ih bilo blam od naziva. Tek su ih Arkan i Služba prekrstili u Delije.Bila su to ljepša vremena.Svakako me nasmija.Ulećeli su Varvari u mod srbstva išaraše grad ni jedan grafit latinicom. Bili su nekad PG i klub, ništa politika, ali Mandić postaje lokalni Vučić.No da ne peglamo ođe.Realno, Zvijezda će lagano opeglat u BG, a onda treća na loptu ili dvije.Pa ko što ponese. Samo sa što manje agonije i incidenata da prođe.Zanimljivo, sa Partizanom nikad nije bilo takve sičije. Edited Tuesday at 07:183 days by milfisland
Tuesday at 07:163 days Nema ništa od pražnjenja tribine, to nije dalo rezultat. Diskvalifikacija kluba iz te sezone, pa da vidimo da li to pomaže.I evo već utakmica u Beogradu je prilika za to. Pa nek gađaju svoju kevu šrafovima.
Tuesday at 07:173 days 1 minute ago, Ros said:zasto se svuda provlaci kako je kalinic bacao srafove ka njima?! nosio srafove u dzepu?Možda zato što i jeste? Kao što su debili mogli da osakate nekoga gađajući igrače, tako je i Kalina time što je gađao publiku tim šrafom i mogao nekog nedužnog da zakači. Pritom ga ne osuđujem uopšte, verovatno bih isto reagovao da me gađa nakot sa šipke.
Tuesday at 07:203 days Nastavlja se spočitavanje Vučića klubu koji je titule osvajao i pre nego što je Vučić rođen, a dok su na mestima hala i kancelarija klubova čiji navijači kukaju, bile u najboljem slučaju močvare. Čekamo još da nam navijači Mege i Igokee spočitaju protektizam i skorojevićizam. ABA svinjac treba bojkotovati dok se ne upristojimo. Vazda sam verovao da Harper preteruje, ali očigledno ova lejtli dominacija ostale mnogo više boli nego što nas raduje. Kad već nesposobna uprava ovo ne može da spreči, bar kad bi igrači sledili primer brata Kaline. Momak je lud ko kurac, al nekako se desi da je uvek na pravoj strani armagedona.