Posted April 26Apr 26 Treća sezone Wheel of Time je nešto najbolje što sam gledao još od prve sezone Arcane-a. Bukvalno je za dve klase bolja of Rings of Power ili Dance of the Dragons, uporediva sa najboljim sezonama GoT-a.Ne znam ko im je radio lore, kostimografiju i kasting, ali je uradio vrhunski posao. Scenario i režija isto na visokom nivou. Biće prava šteta ako ne budu radili četvrtu sezonu.EDIT: Moderacija, može li da se uradi WoT split sa Amazonovog topika. Edited April 26Apr 26 by Ayatollah
April 26Apr 26 7 minutes ago, Ayatollah said:Treća sezone Wheel of Time je nešto najbolje što sam gledao još od prve sezone Arcane-a. Bukvalno je za dve klase bolja of Rings of Power ili Dance of the Dragons, uporediva sa najboljim sezonama GoT-a.Ne znam ko im je radio lore, kostimografiju i kasting, ali je uradio vrhunski posao. Scenario i režija isto na visokom nivou. Biće prava šteta ako ne budu radili četvrtu sezonu.EDIT: Moderacija, može li da se uradi WoT split sa Amazonovog topika.Najjače da neće da rade četvrtu i ostale sezone nakon ovoga.Pre će nesrećni Ring of Power da saseku nego WoT
May 5May 5 Završio treći WoT, značajan upgrade u odnosu na prve dve sezone. Nisam čitao pa ne znam kakav je ovo tempo, ali daleko je još uvek od kraja serijala, biće tu još par sezona sigurno.Kudos i što su razdvojili dva najiritantnija lika u dve priče, tako da ne potenciraju nivo smaranja.btw. Perin Ajbara je Džon Snou 1/1
May 24May 24 Naravno, nakon konačno jedne dobre sezone ovo je jedini logičan ishod. Edited May 24May 24 by Gavran
May 24May 24 Kakva govna jebao ih mrtvorođeni rings of power I još mrtvija Bond franšiza.Kontam da nema šanse da prepuste nastavak konkurenciji?
May 24May 24 Meh, nadam se da će bar Rozamund Pajk da nastavi sa audio knjigama, sjajno to radi.https://www.audible.com/search?searchNarrator=Rosamund+Pike
May 24May 24 Author 1 hour ago, goofs said:Mislim da je to praktično nemoguće, neko mora da plati Amazonu prava plus iskešira skupu produkciju za nešto što je, ajd da kažem dokazano neisplativo. Mislim da je Netflix jedini koji bi imao kinte za takav poduhvat, ali oni škrtare na sve strane, neće plaćati skup IP.Nažalost, ovo je potencijalna sudbina svakog Amazon šoua. Njihov biznis model niko normalan ne razume, prodaju polu TV pretplatu-polu besplatnu dostavu paketa. Zaleteli su se u ovo megalomanski znajući da je skupo i da ima fcking 14 knjiga, ali gasiti ga tačno kad je postalo dobro je imbecilno.Spominje se na Redditu i Apple TV, ali mislim da je to više wishful thinking, nego što je realno. Za HBO je već rečeno da imaju već DotD, i da neće raditi drugu fantasy seriju. Netflix neće sigurno.Btw, ja više ne vidim razlog da držim pretplatu na Amazonu. Nije nikakav protest, već stvarno nema razloga, WoT su otkazali, a RoP je epsko govno. Jedino da pokušam ponovo da se nateram da gledam Fallout. ali ima nešto u tom univerzumu što mi ne drži pažnju (i sa igrom sam imao isti problem).
May 25May 25 Ja sam posle inicijalnog posta Aya na temu treće sezone počeo ovo da gledam (možda je zato i kenselovano ), ali moram da priznam da i pored dobre produkcije, i dobre estetike nisam uspeo previše da se unesem, pre svega rekao bih zbog manjka dobre glume tj glumaca osim Pajkice da ne kažem Pajkićke. Nijedan od najbitnijih likova mi se ne dojmi, imam osećaj kao da su ih sve pokupili sa neke glumačke akademije a ovo im je prvi posao...Odgledaću svakako do kraja da se na miru iznerviram što je kanselovano kad odgledam treću, najbolju sezonu, trenutno sam na S2E05.Inače, ne bi euro dao za prajm kakav je ovde kod nas, sadržaj je komedija, za tih par serija koje valjaju lagano se skinu dobri ripovi i ćao. Edited May 25May 25 by Mil@n
May 26May 26 Posle ko zna koliko vremena sam krenuo da gledam neku seriju. Prva sezona, onako. Druga mnogo, mnogo bolja.Taman sam se spremio da zbindzujem trecu (za koju cujem samo hvalospeve) i onda vidim da je serija otkazana i da nece biti cetvrte sezone!!!Ovo je jos jedna potvrda moje odluke da necu da gledam serije. Uz nekoliko casnih izuzetaka, sve sto sam gledao je ili otkazano posle par sezona ili je kreativno toliko propalo da je izgubilo svaki smisao - primera je bezbroj. Ni najmanje ne sumnjam da ce i Fallout da upropaste.Jos da odgledam Andor i onda opet pauza od par godina....