Thursday at 14:022 days A zašto ovoliko kasni Đovak? Zar nije trebalo da igra na Lenglenu posle dva ženska meča?
Thursday at 14:032 days Just now, Arkadija said:A zašto ovoliko kasni Đovak? Zar nije trebalo da igra na Lenglenu posle dva ženska meča?Ne dva zenska, bio je fils i sad ce coco pa novak
Thursday at 14:042 days 3 minutes ago, Shan Jan said:Damir protiv Alkaraza, Olga protiv Sabalenko... odo da stavim 100 dinara da ce oboje da pobedi pa da se penzionisem ako se desi Salu na stranu, jel im dajete makar i promil sanse?Damiru ne ali Olga bi mogla Sabalenki da naudi.
Thursday at 14:192 days Zavrsise lepotani svoj mec ne zna se ko je veci frajer od njih dvojice Ode Riri u penziju, ne verujem da ce nekom nedostajati. Nadam se da nece prenositi ceremoniju.
Thursday at 16:232 days 27 minutes ago, Serena said:@Arkadija ako Visko prenosi mec molim te da ostavis link.SportklubEvo kako možete da pratite Novaka, uz Viška i GovedaricuNovak Đoković sastaje se sa Korentanom Muteom, a i ovaj meč moći ćete da pratite uz komentar Nebojše Viškovića i Ivana Govedarice.
Thursday at 17:512 days Nisam do sad gledala Mutea, koji zivac.Ima strasan forhend.Novak hladan ko spricer.Sta je sad ovo? Opet zulj?
Thursday at 18:022 days 9 minutes ago, Serena said:Nisam do sad gledala Mutea, koji zivac.Ima strasan forhend.Novak hladan ko spricer.Sta je sad ovo? Opet zulj?Ako me sećanje ne vara gledao sam ga protiv nekog našeg igrača (Kecmanovića?) pre jedno 2-3 godine takođe na RG.Edit. Ipak Djere i to još 2021: https://www.atptour.com/en/players/atp-head-2-head/laslo-djere-vs-corentin-moutet/db63/mw02 Edited Thursday at 18:052 days by Ras
Thursday at 18:122 days Sta li Mute non stop drobi svom boksu Novaka je izgleda popustio bol, bolje se kreće, a i dš ga krenuli. Edited Thursday at 18:132 days by Serena
Thursday at 18:352 days Ijao ja tek sad skontala da je Mute levoruk Ako neko zna da igra protiv takvih pa jos na sljaci onda je to Novak.Ajmo jos TB pa da se vecera.
Thursday at 19:012 days Mute i Đoković su igrali pre oko 2 godine , ne sećem se gde, kada je Muteu zazvinio telefon u torbi. Lik je prišao torbi, seo, javio se , posle je po tviteru pisalo da je rekao: " ne mogu sada mama, igram sa Novakom".
Thursday at 19:072 days jbni zuljevi. posledica igranja u prethodnih deset dana.. ali sta da se radiu principu spreman sam na sve .... osim jos jedne predaje ili walkovera zverevu u zavrsnici turnirapre toga misolic i norrie, kako stvari stoje