Jump to content

Pump it UParizu za 25 - RG2025

Featured Replies

Just now, Milošica said:

Olga u trećoj rundi, pala i Kolins.

A sad sledi SABALENKA

hellfire.gif

• Replies 108
  • Views 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamad prošao u R3.

• Mute i Đoković su igrali pre oko 2 godine , ne sećem se gde, kada je Muteu zazvinio telefon u torbi. Lik je prišao torbi, seo, javio se , posle je po tviteru pisalo da je rekao: " ne mogu sada mama,

• Serena
    Serena

@Ros bravo za naslov 👍 Od kad pratim Novaka najteze mi pada gledanje RG. Uvek mu tamo nesto nije bilo potaman. Ranije raspored meceva, igranje na sporednim terenima, sunce u oci, verat koji dize prasi

Posted Images

Kakave dš izvodi Djigante ziga

Cici zaboravlja da je ovaj levoruk.

I evo ga odservira za mec i ono cuveno italijansko za kraj

Italian Volleyball GIF by Trefl Gdańsk

U originalu izgleda bolje

Dzumhur je bio dobar nije ni skontao da je kraj meca i da je pobedio lolol

5 hours ago, Cash said:

Koliko je Cicipas propo.

Šta znam, meni skroz ok izgleda.

17 hours ago, Malvo said:

Do kad ovaj pokojni ES ima ugovor za RG? Svake jebene godine jebeni Điro na jednom kanalu, a na drugom više reportaža o tenisu nego tenisa, a i kad ima tenisa obavezno prenos domaćeg takmičara.

Ужасни су на ЕС, баш. Ђоковићев меч сам гледала уз коментар Вишка и Говедарице.Утишала на тв-у ес коментатора и пустила на компу ову двојицу, који седе у студију и гледају, скроз опуштено, нема озбиљног коментарисања , али је много пријатније за уво. Мислим да су најавили и да ће данас исто тако.

Ma ko zna da li će uopšte ludaci da ga prenose ako igra na Lenglenu. Doduše u to vreme bi trebalo da se igraju dva ženska meča na Šatrijeu i Matijeu, ali ko će ga znati. Ako se Siner oduži na Šatrijeu, svakako nema Novaka

• Author

neki holandjan razvlači vunicu kao guzvaru

Dobro ga razvlači, Holanđanin gubi 2.set 5:1 fantom

• Author
34 minutes ago, Ros said:

neki holandjan razvlači vunicu kao guzvaru

or not 😂😂😂

Portugalac Roha 200ti na Atp listi eliminisao Mensika, moze li Riri, pred domacom publikom, da napravi iznenadjenje i odlozi odlazak u penziju wicked

Novak ce ko zna kad na teren. Prvo Fils da se izbori sa Munarom, pa Gof da odigra svoj mec i tek onda Novak.

Fils se oporavio i mozda preokrene ovo u petom.

Inace mu je bas lepa oprema, najlepsa od Lacoste.

Edited by Serena

Mislim da tek uvece ukljuce oba kanala u prenos, nas bruka.

I dobio Fils, a onda proslavio tako sto je do pojasa go izasao na sred terena i arlauknuo iz sve snage.

Kako je to nekad bilo nepristojno i zamerano nekom onoliko rolleyes

Edited by Serena

Damir protiv Alkaraza, Olga protiv Sabalenko... odo da stavim 100 dinara da ce oboje da pobedi pa da se penzionisem ako se desi D

Salu na stranu, jel im dajete makar i promil sanse?