Wednesday at 10:543 days 1 minute ago, Serena said:Ne znam dal ste ovo videli Izgubila u prvom kolu.Ispala i Maša iz Pireja :(. Hamad vodi 2:0 a Kec 1:0.
Wednesday at 13:233 days Rud na konopcima. Nuno ce izgleda sa krompirom da ga isprati.Kakvu frizuru ima šiška sav je na strafte.Uze mu Marozan set
Wednesday at 14:493 days Do kad ovaj pokojni ES ima ugovor za RG? Svake jebene godine jebeni Điro na jednom kanalu, a na drugom više reportaža o tenisu nego tenisa, a i kad ima tenisa obavezno prenos domaćeg takmičara.
Wednesday at 15:543 days I dobila set Olga 🥰A crnu Emu Radukanu, GS osvajacicu opet isprasila hipnotisana. Doduse prosli put je bilo 61 60, sad 61 62.
Wednesday at 15:583 days Kako je prijatan ovaj Luka Pui, nisam znala da se penzionisao i da je postao komentator.Ovaj šišmiš Vilander nikako da ode u penziju
Wednesday at 17:203 days 12 minutes ago, Cash said:Koliko je Cicipas propo.Nije on toliko propo koliko su se ovi moji zabari raspistoljili.3 hours ago, Ras said:Živi za dan kada će pobjediti Đokovića.Ja navijam da se to desi makar bilo na nekoj egzibiciji.