May 17May 17 Author Ko će se više potresti u nedelju u kasnim satima iza ponoći kada SGA pomlete Ćacija 15? @Zli Gli @Mil@n ili Ćaci 15?
May 18May 18 Author Zna li neko da li Ćaci Konjušar zna kad igra tekmu, večeras ili sutra uveče?Primećujem da ni NBA sekta na ćaci delu foruma (Sport) nema koncenzus o tome.
May 18May 18 Ako izgubi, nema s kim da igra i Adelman junior je kurac od treneraAko pobedi, onda je Bog kosarke i sam je dobio najjaci tim lige (koji to zapravo nije) kao trener-igracAko se mene pita neka ipak izgubi jer cemo lakse podneti kukanje sekte nego likovanje Edited May 18May 18 by Zli Gli
May 18May 18 Author mislim da samo zavisi da li ćaci 15 ima u planu neke trke konja u narednih mesec dana..... ako ima a verovatno da ima onda piši propalo
May 18May 18 Dnevni list DanasLojalista iz DenveraNisam u dvadeset prvom veku ovako pratio NBA kao što to radim u ovoj sezoni.
May 18May 18 Author brat @Shan Jan zna znanje:Ubi Karuso. Dzaba se rita radikal nesto ga sudije ne jebu ni dva posto.