May 10May 10 6 minutes ago, steins said:Kakav je ovo raspad sistema u Indiji?Ko da im Melčet komandujeNaravno da je raspad. Bukvalno JNA stajl. Ni Pakistan nije ništa bolji. I jedi i drugi će pre sebi detonirati sopstvenu nuklearku greškom nego je baciti na drugog.
May 10May 10 33 minutes ago, Tutankamon said:Izgleda Pakistan i dalje bombarduje i salje dronoveJesmo sigurni da su pakistanci?Kako se ponaša indijska vojska ništa se ne sme tako lako isključiti
May 10May 10 IAF ima crash rate da je baš poželjan za protivnika. Mislim da još guraju 21, jaguare uz održavanje "ma vozi sredićemo to kada dođe registracija"
May 10May 10 3 hours ago, Tsai said:sta rade ovi iz ethiopian airlinesa, zabogaKod njih i inače važi: pomozi bože.
May 10May 10 58 minutes ago, steins said:Jesmo sigurni da su pakistanci?Kako se ponaša indijska vojska ništa se ne sme tako lako isključitiSad po izvestajima i jedni i drugi...primirje ae ne postuje...izgleda i novi teroristicki napad u Indiji, obukli se u indijske uniforme i upali u hindu selo
May 10May 10 5 hours ago, Tsai said:sta rade ovi iz ethiopian airlinesa, zabogaTo je let od 6. maja - https://www.flightradar24.com/data/flights/et672#3a379150Svi posle toga idu pravo na Indiju - https://www.flightradar24.com/data/flights/et672#3a436fb4
May 10May 10 5 minutes ago, Marcus Wulffings said:Indija: Pakistan krši primirje. Pakistan: Indija krši primirjeo, majko moja mila Taman kao rat u BiH. Sa identičnim vojskama.
May 11May 11 20 hours ago, dragance said:Taman kao rat u BiH. I mene podsetilo. Milion i jedno probano primirje ali voz krenuo bez kocnica...
May 12May 12 Author Izgleda da je Pakistan očekivao indijski napad i da su spremili zasedu plus su im sistemi mnogo bolje integrisani nego indijski i to je bilo to. Indijski Suhoji su odbacivali krstareće rakete kako bi izmanevrisali pakistanske vazduh vazduh projektile i izgleda da je to bilo uspešno pošto su pronađeni ostaci Bramosa a nema nikakvih informacija da je bilo koji Suhoj pogođen.