Saturday at 14:493 days 6 minutes ago, steins said:Kakav je ovo raspad sistema u Indiji?Ko da im Melčet komandujeNaravno da je raspad. Bukvalno JNA stajl. Ni Pakistan nije ništa bolji. I jedi i drugi će pre sebi detonirati sopstvenu nuklearku greškom nego je baciti na drugog.
Saturday at 16:172 days 33 minutes ago, Tutankamon said:Izgleda Pakistan i dalje bombarduje i salje dronoveJesmo sigurni da su pakistanci?Kako se ponaša indijska vojska ništa se ne sme tako lako isključiti
Saturday at 16:392 days IAF ima crash rate da je baš poželjan za protivnika. Mislim da još guraju 21, jaguare uz održavanje "ma vozi sredićemo to kada dođe registracija"
Saturday at 17:172 days 3 hours ago, Tsai said:sta rade ovi iz ethiopian airlinesa, zabogaKod njih i inače važi: pomozi bože.
Saturday at 17:172 days 58 minutes ago, steins said:Jesmo sigurni da su pakistanci?Kako se ponaša indijska vojska ništa se ne sme tako lako isključitiSad po izvestajima i jedni i drugi...primirje ae ne postuje...izgleda i novi teroristicki napad u Indiji, obukli se u indijske uniforme i upali u hindu selo
Saturday at 18:522 days 5 hours ago, Tsai said:sta rade ovi iz ethiopian airlinesa, zabogaTo je let od 6. maja - https://www.flightradar24.com/data/flights/et672#3a379150Svi posle toga idu pravo na Indiju - https://www.flightradar24.com/data/flights/et672#3a436fb4
Saturday at 21:192 days Indija: Pakistan krši primirje. Pakistan: Indija krši primirjeo, majko moja mila
Saturday at 21:252 days 5 minutes ago, Marcus Wulffings said:Indija: Pakistan krši primirje. Pakistan: Indija krši primirjeo, majko moja mila Taman kao rat u BiH. Sa identičnim vojskama.
Sunday at 18:171 day 20 hours ago, dragance said:Taman kao rat u BiH. I mene podsetilo. Milion i jedno probano primirje ali voz krenuo bez kocnica...
Yesterday at 08:311 day Author Izgleda da je Pakistan očekivao indijski napad i da su spremili zasedu plus su im sistemi mnogo bolje integrisani nego indijski i to je bilo to. Indijski Suhoji su odbacivali krstareće rakete kako bi izmanevrisali pakistanske vazduh vazduh projektile i izgleda da je to bilo uspešno pošto su pronađeni ostaci Bramosa a nema nikakvih informacija da je bilo koji Suhoj pogođen.