Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

mozda, voleo bih da se to nekako dokaze. ovo do sada je sve moja rec protiv tvoje reci

• Replies 534
  • Views 4.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ubibobi
    ubibobi

• Večeras na Discovery Channel-u Nova sezona Unsolved Mysteries Ep. 1 - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assault

• Nikodije
    Nikodije

Srba koji mrze crnce ima jako malo. Rasizam u Srbiji je mnogo manji nego drugde po Evropi. Ko kaže da su Srbi rasisti jede govna kutlačom.

Posted Images

Jer je mnogo veća šansa naći flasu ispred biblioteke, nego ispred nocnog kluba...

Karlik je izjaivo da je flasu nasao ispred kluba i uzeo je da se odbrani od napadača.

Za sada svi svedoci potvrdjuju crno belu verziju price, a osim ratnog veterana dijabeticara samohranog ocab idobrotvora, niko nije potvrdio crveno belu priču o nauruzanim besnim crncima

Edited by Uskebasi

11 minutes ago, Uskebasi said:

Jer je mnogo veća šansa naći flasu ispred biblioteke, nego ispred nocnog kluba...

Karlik je izjaivo da je flasu nasao ispred kluba i uzeo je da se odbrani od napadača.

Za sada svi svedoci potvrdjuju crno belu verziju price, a osim ratnog veterana dijabeticara samohranog ocab idobrotvora, niko nije potvrdio crveno belu priču o nauruzanim besnim crncima

ako je tako onda ok. ja nisam video izjave "svih svedoka", ali ako ti jesi onda je case closed.

Ovaj snimak nedvosmisleno pokazuje da su igraci partizana napdnuti. I da je karlik ovom liku udario malo jacu dlancinu, nikakve flase tu nema

41 minutes ago, Nikodije said:

i dalje kljucno pitanje ostaje odakle karliku flasa. da su dve grupe pre tuce bile u biblioteci, pa se potukli ispred biblioteke mogla bi da pije vodu teorija da je karlik flasu nasao negde na podu i uzeo u svrhu samoodbrane.

ali, posto su, je li, upravo izasli iz kluba gde su se opijali, moguce je tvrditi beyond reasonable doubt da je on tu flasu izneo sa umisljajem da nekoga polupa.

nije

tačno je samo da je moguće tvrditi bilo šta.....da je Zemlja ravna ploča, da je Šešelj sex bomba, da Foo Fighters kradu pesme od Mileta Kitića

ali ništa od toga, pa ni ovo sa Karlikom, nije beyond reasonable doubt

čak nije izvesno ni da je flašu izneo, jer podjednako realno zvuči i da ju je našao ispred kluba, odnosno obe stvari su moguće pošto je flaša oubičajen predmet u vrsti objekta o kome pričamo i generalno nije iznenađenje da je nađeš ni u klubu ni neposredno izvan njega. nije se pojavio sa šahovskom tablom ili kosačicom za travu, to bi bilo neuobičajeno u odnosu na mesto događanja

38 minutes ago, Uskebasi said:

crveno belu priču

😂

1 hour ago, Nikodije said:

i dalje kljucno pitanje ostaje odakle karliku flasa. da su dve grupe pre tuce bile u biblioteci, pa se potukli ispred biblioteke mogla bi da pije vodu teorija da je karlik flasu nasao negde na podu i uzeo u svrhu samoodbrane.

ali, posto su, je li, upravo izasli iz kluba gde su se opijali, moguce je tvrditi beyond reasonable doubt da je on tu flasu izneo sa umisljajem da nekoga polupa.

Jebote, ti kao da nikad nisi bio u nekom klubu i video da ljudi iz kluba izađu i sa flašama i sa čašama da nastave da piju napolju lol

Just now, copkillah said:

Jebote, ti kao da nikad nisi bio u nekom klubu i video da ljudi iz kluba izađu i sa flašama i sa čašama da nastave da piju napolju lol

kada su klubovi u pitanju i ja sam team ted, ne volim ih. previse pederastije i poziranja za moj ukus. zato ne verujem nikome ko tamo ide fantom

1 minute ago, copkillah said:

Jebote, ti kao da nikad nisi bio u nekom klubu i video da ljudi iz kluba izađu i sa flašama i sa čašama da nastave da pbiju napolju lol

(da te preduhitrim)

Izvodjenje flase iz kluba

Just now, Nikodije said:

kada su klubovi u pitanju i ja sam team ted, ne volim ih. previse pederastije i poziranja za moj ukus. zato ne verujem nikome ko tamo ide fantom

valjda niko neće da te pita koliko je pederastije onako taman po tvom ukusu 👀

a za dve, tri godine naprasno će se pojaviti i snimak sa “vrata” kluba

fantom

snimci raznih događaja nekako imaju tendenciju da se uvek nađu kod jedne osobe. a nije predsednik države.

zašto se ne oglašava, ne znam. možda još nije povezao određena lica, sa određenim stvarima i određenim mestima.

a mozda je kljucni snimak u fioci, pa se ceka pravi trenutak

bez snimka i boltauzer bi se mozda branio da je nasao parfem ispred parfimerije

Edited by Nikodije

20 minutes ago, Ted said:

snimci raznih događaja nekako imaju tendenciju da se uvek nađu kod jedne osobe. a nije predsednik države.

zašto se ne oglašava, ne znam. možda još nije povezao određena lica, sa određenim stvarima i određenim mestima.

Nedostaju mu dva ključna minuta