Saturday at 15:173 days Just now, Uskebasi said:A sto nisu i ostali poneli flase i zavrsili odmah fajt? Zašto im Karlik nije rekao?I opet mi nije jasno. Treba bežati ako je sila manja i ako na vreme vidiš da ce biti fajta? Ako je sila veca i vidiš na vreme da ce biti fajta onda ostaješ da se bijes. A ako je sila veca i ne vidis na vreme? Bas konfuznoNe računaš da će da te napadnu crnci košarkaši milioneri i nisi spreman za to.Svestan si da moja teorija pije vodu i sada razvodnjavaš glupostima. Edited Saturday at 15:243 days by Nikodije
Saturday at 15:253 days Uskoro u bioskopima!!!!!Inspirisano legendarnim filmom Napad na policijsku stanicu 13"The Attack by a Millionaire Black Basketball Players on a Diabetic War Veteran Drinking Coffee Alone in a Nightclub at 4 am"
Saturday at 15:283 days 1 minute ago, Ted said:Uskoro u bioskopima!!!!!Inspirisano legendarnim filmom Napad na policijsku stanicu 13"The Attack by a Millionaire Black Basketball Players on a Diabetic War Veteran Drinking Coffee Alone in a Nightclub at 4 am"Brt ti si napisao da je ovaj izneo flašu da bi kući dovršio ispijanje sadržaja iste
Saturday at 15:323 days Just now, Nikodije said:Brt ti si napisao da je ovaj izneo flašu da bi kući dovršio ispijanje sadržaja istebrt. ja sam advokat......ergo ....ne odgovaram za svoje postupka, ni sam ne znam kad lažem, a kad zborim istinu. teško je razvejati te magleja samo napisah da na tvoju teoriju zašto je izneo flašu može da postoji još gomila podjednako "kredibilnih" teorija 😉
Saturday at 15:343 days Just now, Ted said:brt. ja sam advokat......ergo ....ne odgovaram za svoje postupka, ni sam ne znam kad lažem, a kad zborim istinu. teško je razvejati te magleja samo napisah da na tvoju teoriju zašto je izneo flašu može da postoji još gomila podjednako "kredibilnih" teorija 😉S tim što su neke teorije kredibilnije od drugih. Svakako je verovatnije da je flašu izneo kako bi njome rascopao glavu ćelavom nego da pije kući, ali ako angažuje tebe kao advokata možda dokaže i da je izneo flašu kako bi njome žonglirao.
Saturday at 15:393 days 2 minutes ago, Nikodije said:S tim što su neke teorije kredibilnije od drugih. Svakako je verovatnije da je flašu izneo kako bi njome rascopao glavu ćelavom nego da pije kući, ali ako angažuje tebe kao advokata možda dokaže i da je izneo flašu kako bi njome žonglirao.Možda je našao nesto u flasi pa je sacuvao kako bi iz kluba otisao kod Teda da ga angažuje da tuži proizvođača. Sumnjivo mi je to što Ted zna dosta o slučaju
Saturday at 15:473 days 3 minutes ago, Nikodije said:S tim što su neke teorije kredibilnije od drugih. Svakako je verovatnije da je flašu izneo kako bi njome rascopao glavu ćelavom nego da pije kući, ali ako angažuje tebe kao advokata možda dokaže i da je izneo flašu kako bi njome žonglirao.verovatnije je bilo da EL osvoji neko drugi, a ne klub sa mladim igračima i mladim trenerom koji ne može da nastupa u svojoj državi, već hiljadam kilometara dalje......kad onomudre misli by Nikodije......."Kad vidiš čoveka koji nosi flašu, beži koliko te noge nose"previše si se fiksirao na tu flašu.....bila je tamo, Karlik ju je razbio o glavu ćelavog. to znamo, ništa drugo ne znamo
Saturday at 15:473 days Karlik je ispao glup zbog te flaše jer se tu vidi umišljaj. Da nema flaše bilo bi nejasno šta se desilo. Al jbg, pijan čovek ne može trezveno da razmišlja, logično.
Saturday at 15:523 days Plus bacanje ostatka flaše na onesvešćenog ćelavog govori da se tu radi o zločinu iz strasti™ a ne samoodbrani. Edited Saturday at 15:543 days by Nikodije
Saturday at 15:553 days 1 minute ago, copkillah said:lPa nije Hitler da ga Karlik sa umisljajem umlati flasom i plus baci ostatak na onesvescenog neHitlera
Saturday at 15:573 days 1 minute ago, Nikodije said:Jbt jači dosije od SterlingovogMa gde bre, ništa ne može da se poredi sa parkiranjem na mesta za hendikepirane jbg.
Saturday at 15:593 days svi smo mi od ranije poznati policijiovo je zbog toga što policija, po zakonu, vodi evidenciju u prebivalištu i boravištu građana
Saturday at 15:593 days 1 minute ago, Nikodije said:Jbt jači dosije od SterlingovogJa mislim da su njega odabrali za flašu jer su prvo proverili kakav mu je dosije da bi mu napakovali da ih je napao. Al ih sjebala kamera ispred lokala