Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

2 minutes ago, dragance said:

Šta znači stavljanje slike Čovića i osujećivanja kluba za plejof? Ne pravi se blesav.

Svakako, ni na jednom poznatom jeziku ne znaci da su napadači navijači zvezde.

• Replies 498
  • Views 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uskoro u bioskopima!!!!! Inspirisano legendarnim filmom Napad na policijsku stanicu 13 "The Attack by a Millionaire Black Basketball Players on a Diabetic War Veteran Drinking Coffee Alone in a Nigh

• Večeras na Discovery Channel-u Nova sezona Unsolved Mysteries Ep. 1 - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assault

Posted Images

7 minutes ago, Nikodije said:

Evo šta ja mislim da se desilo

Ovi ih jesu u klubu vređali na neki način a onda su igrači kkp izašli napolje sa namerom da im polupaju pičke. Osveta nije samoodbrana.

Cekaj, kako sad izasli sa namerom da ih zateknu ispred kluba. Kako su znali da će ih ovi čekati ispred? Baš konfuzno...

Dobro.

Just now, Uskebasi said:

Cekaj, kako sad izasli sa namerom da ih zateknu ispred kluba. Kako su znali da će ih ovi čekati ispred? Baš konfuzno...

Videli su kada ovi izlaze pa su išli za njima. Karlik je prigodno poneo flašu za tu situaciji. Kažem, moja pretpostavka šta se desilo.

2 minutes ago, Nikodije said:

Videli su kada ovi izlaze pa su išli za njima. Karlik je prigodno poneo flašu za tu situaciji. Kažem, moja pretpostavka šta se desilo.

Sad me brine da li su platili racun, ako su istrcali za ovima? Mada deluje logično, neko te vredja celo veče i ti umesto da mu odmah pridjes i razbiljes flasu od glavu, ti čekaš da izadju napolje pa ih juriš sa flasom u ruci, kako bi ostvario celovecernji plan da ga flaširaš.

A ujedno, ta tvoja verzija ne odgovara nijednoj verziji koju su ove dve strane ispričale. I ima manje logike od obe verzije

Edited by Uskebasi

2 minutes ago, Uskebasi said:

Sad me brine da li su platili racun, ako su istrcali za ovima? Mada deluje logično, neko te vredja celo veče i ti umesto da mu odmah pridjes i razbiljes flasu od glavu, ti čekaš da izadju napolje pa ih juriš sa flasom u ruci, kako bi ostvario celovecernji plan da ga flaširaš.

A ujedno, ta tvoja verzija ne odgovara nijednoj verziji koju su ove dve strane ispričale. I ima manje logike od obe verzije

U klubu postoje kamere, mislili su da je napolju bezbedno da lemaju ćacije i da posle lažu da je bila samoodbrana jer će svi njima da veruju. Zajebao ih snimak.

Edited by Nikodije

Od ovoga moze da se rikne

@Midžeta dok cita sve ovo

200w.gif?cid=6c09b952tlr8akzdfvf2grhhge3

D

12 minutes ago, Nikodije said:

U klubu postoje kamere, mislili su da je napolju bezbedno da lemaju ćacije i da posle lažu da je bila samoodbrana jer će svi njima da veruju. Zajebao ih snimak.

Zvuci logično. U klubu postoje kamere, koje inače postoje i ispred kluba, ali nema veze. Trojica crnih osvetnika celo veče planiraju osvetu i zajebu se na poslednjem koraku.

E nego, zašto ovi napadnuti nisu pokusali da pobegnu pijanim crncima, ili zasto se nisu zakljucali u lokal i pozvali policiju? Toliko pitanja

1 minute ago, Uskebasi said:

Zvuci logično. U klubu postoje kamere, koje inače postoje i ispred kluba, ali nema veze. Trojica crnih osvetnika celo veče planiraju osvetu i zajebu se na poslednjem koraku.

E nego, zašto ovi napadnuti nisu pokusali da pobegnu pijanim crncima, ili zasto se nisu zakljucali u lokal i pozvali policiju? Toliko pitanja

Oni nisu znali da će biti fajta, a recimo Karlik je znao da će biti i izašao je napolje spreman.

@kronostime midžeta voli napušavanja, a ovde imamo civilizivan dijalog Nikodija Poaroa i amatera.

5 minutes ago, kronostime said:

@Nikodije dok pred srpskim sudom pokušava da dokaže svoju teoriju slučaja

D

8 minutes ago, kronostime said:

@Ted dok objašnjava da je Karlik samo branio svoju čast.

D

10 minutes ago, kronostime said:

@dragance dok posmatra račun koji mu je Ted dostavio za advokatske usluge

D

4 minutes ago, Nikodije said:

Oni nisu znali da će biti fajta, a recimo Karlik je znao da će biti i izašao je napolje spreman.

@kronostime midžeta voli napušavanja, a ovde imamo civilizivan dijalog Nikodija Poaroa i amatera.

A sto nisu i ostali poneli flase i zavrsili odmah fajt? Zašto im Karlik nije rekao?

I opet mi nije jasno. Treba bežati ako je sila manja i ako na vreme vidiš da ce biti fajta? Ako je sila veca i vidiš na vreme da ce biti fajta onda ostaješ da se bijes. A ako je sila veca i ne vidis na vreme? Bas konfuzno

Kad smo kos logike... Zelimir je pocerao Nanelija za mnogo manju stvar, ali on mu je bio cetveta opcija i mogao je glumiti sportsmena. Nije logicno da otjera najboljeg igraca zbog jedne flase u glavu.

Zeljko logika

Zeljko dvostruki arsini

Zeljko sportsmen ✖️