Wednesday at 22:152 days 5 hours ago, Kreator said:@Midžeta ?Ne znam kako bi i gde bi ovo podelila, iskreno o.ONecu otvarati temu za sledeću sezonu, DEFITINITIVO
Wednesday at 22:212 days Uživaj na ostrvu muko, a pre spavanja razmisli o tvom problemu sa ženama umesto što mi proganjaš profil @Eleniko Edited Wednesday at 22:222 days by Milošica
Wednesday at 22:222 days 3 minutes ago, Milošica said:Karlik ni u jednom mogućem svetu ne može biti pravičan, ali niko i ne povezuje izjavu sa time da je on zbog iste pravičan.Što se tiče" branjenja flaširanja glave", reakcija je više uzrokovana lažnim moralisanjem koje je namirisano, a i dokumentovano.Tvoj kratki opus je ozbiljno tendenciozan, znam da je to siva zona foruma koja ne govori ništa nužno, ali forumaši nisu budale i vide to. Zašto su se neki forumaši toliko upregli - svakako ne zbog uvređenih osećanja i grobarskih dvostrukih aršina.Moj upis je usledio posle nekoliko dana od samog dogadjaja i nakon nekih postova gde su ljudi pisali tipa “ako zasluzio je rasista”. Jbg, tendenciozno ili ne, meni onakvo flasiranje u momentu kad mu je vec Sterling ocitao lekciju za rasizam, je za osudu. Da bih isto pisao da je to Kenan ili Yago uradio, mozes da verujes ili ne, ali to svakako ne menja stvar da je Carlikov potez sramotan i za osudu. I to je moje jedino stanoviste, a dalja rasprava se sirila zbog logicke gimnastike da se taj potez opravda, a kasnije i podmetacine o nekom mom rasizmu zbog takvog stava. Edited Wednesday at 22:232 days by genaro
Wednesday at 22:242 days Ne verujem da si rasista. Baš mislim da nisi, bez sarkazma ti kažem.Prisutna je tendencija, ova situacija te 0% pogađa, već pokušavaš da doneseš dobro svom klubu. Edited Wednesday at 22:252 days by Milošica
Wednesday at 22:302 days 1 minute ago, Milošica said:Ne verujem da si rasista. Baš mislim da nisi, bez sarkazma ti kažem.Prisutna je tendencija, ova situacija te 0% pogađa, već pokušavaš da doneseš dobro svom klubu.Etiketa “rasista” je zalepljena od drugoga, meni i svima koji nemaju razumevanja za njegov potez.A sto se tice tendencije, donosenje dobrog mom klubu, me inace, a posebno na ovaj nacin ne interesuje, niti to mogu da izvedem. Takodje, kad bi se pisanje na forumu svelo samo na situacije koje te se licno ticu, broj upisa bi bio jednak broju cipela. Komentarisem ono sto me takne, ovako ili onako.
Wednesday at 22:342 days Rino Gatuzo, baš te takne Partizan često. Vrlo zanimljivo.Ja sam za onaj upis o Nedoviću(kad sam ga kritikovao zbog "kurčenja" u PG nakon skandiranja Mini) zaslužio flašu o glavu i ne stidim se da to kažem.Puca licemerje ovde. Dal je spontatno ili proračunato, živo me zanima, ali neki ovde svakako pamtimo svašta što se pisalo od strane onih što se sada javljaju. Edited Wednesday at 22:382 days by Milošica
Wednesday at 22:402 days 2 minutes ago, Milošica said:Rino Gatuzo, baš te takne Partizan često.Ja sam za onaj upis o Nedoviću(kad sam ga kritikovao nakon u kurčenja u PG nakon skandiranja Mini) zaslužio flašu o glavu i ne stidim se da to kažem.Moguce, evo ne mrzelo me da poslusam tvoj savet i brzinski pogledam istoriju svojih postova. Do ove danasnje gomile postova, ukupno ih je bilo 5 na temi Partizana. A cak i da ih je bilo 555, to samo po sebi ne znaci da 556 nije tacan. No, da ne bombardujem temu vise.
Wednesday at 22:471 day "Na temi Partizana"Verbalne akrobacije od 5 dinara. Baš slabo.Uostalom, čovek se celo veče upreže a na ovoj strani potvrđuje da mu se jebe za ovo, dodatno interesantno. Edited Wednesday at 22:521 day by Milošica
Wednesday at 23:211 day 3 hours ago, Uskebasi said:Nikada se nije desilo na ovom forumu. Dobro, možda jednomHahahah svaka čast za ovo.Sa ovim bismo i zaključili večerašnju raspravu.
Wednesday at 23:461 day 24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Hahahah svaka čast za ovo.Sa ovim bismo i zaključili večerašnju raspravu.Vec smo utvrdili da to nisu ni slicne situacije, Mindzauskase.