Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

Ljudi, pogledajte profil i postove forumaša genaro.

Ne mora mnogo, retko se javlja. Dovoljne su najsvežije dve strane na profilu te osobe.

Edited by Milošica

• Replies 534
  • Views 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ubibobi
    ubibobi

• Večeras na Discovery Channel-u Nova sezona Unsolved Mysteries Ep. 1 - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assault

• Nikodije
    Nikodije

Srba koji mrze crnce ima jako malo. Rasizam u Srbiji je mnogo manji nego drugde po Evropi. Ko kaže da su Srbi rasisti jede govna kutlačom.

Posted Images

On 7. 5. 2025. at 18:39, Hele said:

Kakvi te crnci spopali, ja vidim osobu A i osobu B, rasizam moze biti jedino tvoje pisanje sto uopste istices da je neko crnac, a ne neko sto kaze da je osoba A psiho jer hladnokrvno razbija nekom flasu o vugla i onda jos gadja sa istom.

Care, ne znam kojom magijom da ne istaknem toliko očiglednu stvar, vređani su na rasnoj osnovi i oni i devojke koje su se u tom momentu našle sa njima u društvu...mogao bi da kreneš slobodno i od toga da je osoba B jedno rasističko govance ali avaj, izgleda da tražim previše

On 7. 5. 2025. at 18:46, Hamlet Strašni said:

Ne mogu eventualni neuroloski poremećaji da se utvrde veštačenjem?

Teško, ako nisu konstatovati u izvestaju lekara. Veštaci retko kad pregledaju pacijenta, već vestace po medicinskoj dokumentaciji

On 7. 5. 2025. at 18:38, genaro said:

Jasno, nerazumevanje za ovakav potez Carlika nedvosmisleno govori da sam ja, a i ostali koji kazu da je to nedopustivo - prosti rasisti.

Malo da to forumsko razbijanje virtualne flase usmeris ka svojoj glavi, radi vracanja u vinklu.

De si genaro? D

Sreća tvoja da se služiš samo virtuelnom flašom jer bi u suprotnom prošao kao i tvoj ćelavi ideološki istomišljenik

On 7. 5. 2025. at 19:02, Uskebasi said:

Teško, ako nisu konstatovati u izvestaju lekara. Veštaci retko kad pregledaju pacijenta, već vestace po medicinskoj dokumentaciji

Pa to te pitam, šta piše u izveštaju lekara i posle u vestacenju?

On 7. 5. 2025. at 19:04, ubibobi said:

De si genaro? D

Sreća tvoja da se služiš samo virtuelnom flašom jer bi u suprotnom prošao kao i tvoj ćelavi ideološki istomišljenik

Kakvo li su tebi otvaranje lobanje (bukvalno ili metaforicno) radili, pa i najprostiju dedukciju izvedes toliko pogresno, da ne kazem bezobrazno.

On 7. 5. 2025. at 19:11, Hamlet Strašni said:

Pa to te pitam, šta piše u izveštaju lekara i posle u vestacenju?

Veštačenje nije radjeno, a u izvestaju su konstatovane lake telesne povrede

On 7. 5. 2025. at 19:11, genaro said:

Kakvo li su tebi otvaranje lobanje (bukvalno ili metaforicno) radili, pa i najprostiju dedukciju izvedes toliko pogresno, da ne kazem bezobrazno.

Bilo bi baš glupo i naivno od mene da dozvolim da me banuju zbog tebe takvog, ajd zaobiđi me, nisi vredan mog strpljenja

On 7. 5. 2025. at 17:15, Mindaugas Žukauskas said:

Hahahah ja se ubih tražeći da se čoveku ne sudi isključivo na osnovu onog snimka i ti me kvotuješ i započneš post sa ovakvom rečenicom. Nema dalje

Ne, nego cemo da mu sudimo na osnovu tvojih navijackih preferencija i budalesanja o tome sta je ko kome mozda rekao ili nije rekao pola sata pre toga.

On 7. 5. 2025. at 19:15, Uskebasi said:

Veštačenje nije radjeno, a u izvestaju su konstatovane lake telesne povrede

Znaci još se ne zna sigurno šta će biti

Ishod

On 7. 5. 2025. at 19:18, ubibobi said:

Bilo bi baš glupo i naivno od mene da dozvolim da me banuju zbog tebe takvog, ajd zaobiđi me, nisi vredan mog strpljenja

Cuj da banuju legendu zbog ucitavnja rasizma drugima jer kritikuju coveka koji flasu lomi o lobanju polusvesnog celavca, koji mu u obeznanjenom padu ugrozava bezbednost.

Tako da, izdrzi legendo!!!

On 7. 5. 2025. at 18:20, genaro said:

Mora da afro-amerikanci po Amerikama lome flase o glavu rasista cesce no sto ginu peraci prozora.

Tako je, vidiš da ipak možeš da razumeš, iako nije delovalo tako.

On 7. 5. 2025. at 18:24, Palmira said:

Ова тема на последњих неколико страна је прави друштвени експеримент на тему: каква је све непочинства човек спреман да истолерише некоме кога перципира као свог у ситуацији када постоји нека подела на нас и њих. Посебно када је та подела готово имагинарна и када се ради о лику кога вероватно никада нису упознали у животу, са којим немају никакву комуникацију, за кога једва да су знали да постоји до пре пар месеци и ко ће вероватно за пар месеци или мало више изаћи из те имагинарне групе.

Možda si propustio da primetiš i da je, po svemu sudeći i prebijeni rasista naš, kako si to već definisao, pa se percepcija situacije nije uopšte promenila.

Ne znam odakle su se ovi likovi stvorili ali očigledno je da su promašili forum na koji su hteli da se registruju

meni ovaj forum ne izgleda kao onaj u kojem je pozeljna relativizacija ucinjenog nasilja a onda i ucitavanje da se podrzavaju potrncijalni rasisticki ispadi ali ko zna, nisam dovoljno dugo ovde

On 7. 5. 2025. at 19:33, uini said:

meni ovaj forum ne izgleda kao onaj u kojem je pozeljna relativizacija ucinjenog nasilja a onda i ucitavanje da se podrzavaju potrncijalni rasisticki ispadi ali ko zna, nisam dovoljno dugo ovde

Ja nisam relativizovao ovu situaciju već napravio paralelu da javnost niije ovako burno reagovala ni u slučaju dvostrukog ubistva, e sad ko se time osetio prozvan rasistom i zbog čega ne znam, uostalom imaš oči pa pročitaj par stanica unazad, ali ovoga puta sa pažnjom