Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

4 minutes ago, Uskebasi said:

Ako se može izreci onda je propisana. Narocito sto je upravo ovakva situacija decidno navesena kao okolnost zbog koje se moze izreci sudska opomena

Onda je propisana i 3 godine.

• Replies 401
  • Views 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Just now, ubibobi said:

Čak je i Laušević pobrao saosećanja dobrog dela javnosti nakon što je poubijao one klince ali zato ajmo crnce na lomaču što su se sasrali i reagovali u afektu nakon napada domaćih rasista na njih kao goste u stranoj zemlji

Zelimir nije imao saosjecanje za Nanelija i ispratio ga je iz kluba zbog tuce sa Lazarevicem. Sad cemo da vidimo jel Zoc to uradio jer je sportsmen ili zato jer mu je Naneli bio tek treca, cetvrta opcija u timu dok je Karlik prva violina fantom

Edited by MiddleClass

Just now, genaro said:

Ko je pominjao prihvatljiv rasizam? Branitelji “flasiranja” prave tu distinkciju koji je to verbalni delikt dovoljan za zaledjno otvaranje lobanje.

Mali ili veliki rasizam svakako je neprihvatljiv i mislim da to niko ovde ne spori, tako da te Vucicevske podmetacine zadeni u zadnji dzep.

Upravo zakon pravi tu razliku, gde zaprecenu kaznu zatvora do tri godine pretvara u sudsku opomenu ako flašu u glavu dobije npr. rasista. Jebiga, ljudi generalno ne vole rasiste i njima slične likove

2 minutes ago, ubibobi said:

Čak je i Laušević pobrao saosećanja dobrog dela javnosti nakon što je poubijao one klince ali zato ajmo crnce na lomaču što su se sasrali i reagovali u afektu nakon napada domaćih rasista na njih kao goste u stranoj zemlji

Lausevic je pucao pijan, polusvestan od udarca valjda i to jer su mu lemali brata u tom trenutku, tako da je paralela omasila koliko i onaj ortak sto je pokusao da namakne Sterlinga posle nokautiranja celavog

3 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Onda je propisana i 3 godine.

Jeste

Just now, Uskebasi said:

Jeste

A šta piše u vestacenju? Jel nije bilo potresa mozga ili je bilo ali je karakterisano kao laka povreda?

Just now, genaro said:

Lausevic je pucao pijan, polusvestan od udarca valjda i to jer su mu lemali brata u tom trenutku, tako da je paralela omasila koliko i onaj ortak sto je pokusao da namakne Sterlinga posle nokautiranja celavog

A to što je uopšte nosio pištolj nema veze, jbg bio je pijan sve ok...upravo si potvrdio moju poentu

Just now, ubibobi said:

A to što je uopšte nosio pištolj nema veze, jbg bio je pijan sve ok...upravo si potvrdio moju poentu

Poentu da je Lausevic bio u zatvoru?

1 minute ago, genaro said:

Auu, pa Karilk je prava zver. Lausevic je otisao do auta, uzeo pištolj sa duplim okvirom vratio se u kafic i pucao dok se metak nije zaglavio u cevi i pri tom ubio dva čoveka a trećeg ranio. I Karlikov zlocin je nekako ozbiljniji od toga?

Na stranu moj stav o Lausevicevom slucaju

Just now, genaro said:

Poentu da je Lausevic bio u zatvoru?

A jel se sećaš možda koliko je vremenski bio na robiji za to dvostruko ubistvo?

Čovek je bio naoružan i u afektu pobio ljude, najbolje da su ga na nanogicu osudili.

Poenta je da još ne znate sve okolnosti a ove ljude ste razapeli zbog ulične tuče koja se otela kontroli više nego što je razvlačen Laušević nakon višestrukog ubistva

6 minutes ago, Hamlet Strašni said:

A šta piše u vestacenju? Jel nije bilo potresa mozga ili je bilo ali je karakterisano kao laka povreda?

Ne verujem da to moze vestacenje da utvrdi, jer kako je objektivna javnost vec primetila on se vec terurao kad ga je Karlik udario

30 minutes ago, genaro said:

Super je sto ovde mnogi tacno znaju koja je to vokabularna granica no-no za preci, da bi se ovakvo samaranje flasom iz zasede podvelo pod “zasluzio je rasista”, a bez da se zna kako se taj rasizam manifestovao, da li ga je bas celavi izgovarao i slicno.

Sta god da mu je raseceni rekao, ovo CJ-ovo je nedopustivo. Ali ako vec uzmes flasu da zategnes coveka, nemoj posle jos da se popisavas po sebi sa izgovorima to nisam ja, moja najbolja verzija je budista.

Ocito je i sam Carlik imao zelju da pokaze da je bolji covek od Carlik-a sa snimka i postigne mali nedeljni zivotni uspeh.

bukvalno je granica n-word

eto i to sam ti rešio

1 minute ago, Uskebasi said:

Auu, pa Karilk je prava zver. Lausevic je otisao do auta, uzeo pištolj sa duplim okvirom vratio se u kafic i pucao dok se metak nije zaglavio u cevi i pri tom ubio dva čoveka a trećeg ranio. I Karlikov zlocin je nekako ozbiljniji od toga?

Na stranu moj stav o Lausevicevom slucaju

To je i poenta mog upisa, da praviti paralelu izmedju ta dva slucaja je omasen fudbal. Nit je receno da je Carlik veci zlocinac nit bilo sta slicno.

Tako da opet, podmetacine - zadnji dzep

23 minutes ago, ToniAdams said:

Kolko se ovde drami zbog jedne flajke i par šabana

Svaki put kad siledzije i rasisti popasu po njokalici, jedna mala panda zaspi mirnim snom.

Negujmo pande.

2 minutes ago, ubibobi said:

A jel se sećaš možda koliko je vremenski bio na robiji za to dvostruko ubistvo?

Čovek je bio naoružan i u afektu pobio ljude, najbolje da su ga na nanogicu osudili.

Poenta je da još ne znate sve okolnosti a ove ljude ste razapeli zbog ulične tuče koja se otela kontroli više nego što je razvlačen Laušević nakon višestrukog ubistva

Ne secam se, nit sam pravnik da mogu da ocenim da li je adekvatno kaznjen. Na Lausevica sam reagovao jer nema dodirne tacke sa ovim.

Poenta jer da ne znate sta mu je receno, a da se uspinje odbrana provere lomljivosti flase o celavu glavu, koja je jedino sto sa sigurnoscu znamo, zahvaljujuci snimku.