May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 8:33, shimpu said: Kao neutralni posmatrac ovog nemilog dogadjaja moram da kazem da osudjujem napad na igrace Partizana
May 7May 7 Polomiću flaše od kristalaaaa+Flaše lomim, ruke mi krvaveeee+Nek mi bude zadnja flašaaaa,zadnje vinooo, koje pijem..Punchline!Message in the bottle! Edited May 7May 7 by Filozof manijak
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 8:33, kud u maglu Simoviću said: klasičantm razvoj situacijeništa za neočekivatiKo o čemu, uvek isti o poštenju
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 8:34, kralj said: #tustesviŠto propušta Deli Mad(e)rivojeDočekuje dijete Grujica
May 7May 7 Author On 7. 5. 2025. at 8:22, shimpu said: Kao pojacanja za sledecu sezonu se pominju Lucic, Procida, Lovernj, Kaboklo i Ulanovas. Sta mislite o njima kao pojacanjima za sledecu sezonu?Tajrik i Bruno u Bank, pa tačno bi napadači gore prošli nego sa Sterlingom, Bongom i Karlikom sa sve flašom.
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 8:20, Milošica said: Partizan i Zvezda to su srca dva,Ljubili se grlili se sve do pola dvaKad je prošlo pola dva oprali su zube - da se bolje ljubeU moje vreme poslednji stih je bio “skinu gaće obadva”Šta da kažem, bili smo pogana i nepismena generacija.
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 8:05, kralj said: Naravno, svako relativizovanje overene flaše u glavu na osnovu ovih par šturih saopštenja je upravo to. Šta je ljubav prema klubu nakotila Malkom Ekseva, čudo jedno. Idiotima je i ovde očekivano bitno i ko za koga navija. Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jeste
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 11:22, hooyadahoo said: Jok i nije bitno. Za sufla nije, ali za smaranje na topicu jesteSpoiler
May 7May 7 Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 14:37, Hele said: Ne bih mogao ovo, pa ne znam sta da je. Hitlera bih umlatio pa pustio kad je onesposobljen. Karlik je idiot i psihopata.Kakve veze ima Hitler sa ovim, osim sto je i on bio protiv mešanja rasa...Inače, teža je kazna propisana za rasno motivisana krivična dela, nego za ovo što je Karlik uradio
May 7May 7 Kažem da najgoreg neprijatelja ne bih ovako umlatio, onesposobio bih ga i ono, vezao na primer Hitlera i predao dalje. Ovo samo psiho može ovako da umlati čoveka, šta god da mu je ovaj uradio. Lik ne može da se suždrži, prvo hladnokrvno flaša u glavu liku koji pada i onda ga još dok je na podu gađa.Pukne film, ali normalan čovek ima granicu.Da su ih ovi prozivali i sačekali, košarkaši ih umlatili pesnicama, kao što i jesu pre flaše, svi bi rekli - bravo.
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 14:49, Hele said: Kažem da najgoreg neprijatelja ne bih ovako umlatio, onesposobio bih ga i ono, vezao na primer Hitlera i predao dalje.Ovo samo psiho može ovako da umlati čoveka, šta god da mu je ovaj uradio. Lik ne može da se suždrži, prvo hladnokrvno flaša u glavu liku koji pada i onda ga još dok je na podu gađa.Pukne film, ali normalan čovek ima granicu.Da su ih ovi prozivali i sačekali, košarkaši ih umlatili pesnicama, kao što i jesu pre flaše, svi bi rekli - bravo.Ti kontas da je ovo posledica jednog udarca flase u glavu? Ili ima snimak na kome ga je kako kažeš "umlatio"?
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 14:53, Uskebasi said: Ti kontas da je ovo posledica jednog udarca flase u glavu? Ili ima snimak na kome ga je kako kažeš "umlatio"?Deluje na snimku da ga je Sterling dovoljno u(s)kebasio i da su facijalne rane bile dovoljne za onesposobljavanje i pre dodatnog kopcanja lobanje.
May 7May 7 On 7. 5. 2025. at 14:56, genaro said: Deluje na snimku da ga je Sterling dovoljno u(s)kebasio i da su facijalne rane bile dovoljne za onesposobljavanje i pre dodatnog kopcanja lobanje.Ovo su verovatno sve rasekotine od flaše, a ne od Sterlinga. https://partizan.basketball/vesti/aktuelno/3947