May 10May 10 Večeras na Discovery Channel-uNova sezona Unsolved MysteriesEp. 1 - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assault
May 10May 10 1 minute ago, Ted said:Večeras na Discovery Channel-uNova sezona Unsolved MysteriesEp. 1 - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assaultRatni veterani umeju da zastrane, to mu treba uzeti kao olakšavajuću okolnost.Doduše i Karlik i Sterling mogu da se vade na to da cele godine rade sa Robijom.
May 10May 10 3 minutes ago, MeanM@ said:Fali ti flajka u naslovu A Broken Bottle - Crime of passion committed by evil black men against a diabetic war veteran suspected of fraud, forgery, theft and assault
Wednesday at 11:273 days rade još neke kamere u beograduhttps://www.instagram.com/reel/DJn_E7dscBp/?igsh=b21qdDNsM291Mnh4
Wednesday at 12:063 days Na kristalno jasnom snimku se vidim ja koji jadan pokusavam da se odbranim od tri strava super ribe koje pokusavaju da me celog ispipaju. Kako po genitalijama, tako i po ostatku tela
Wednesday at 14:353 days Ostajam pri reči na glavnoj raspravi 🧐Snimak samo potvrđuje ono sto je bilo najlogicnije objašnjenje, a pri tom su danas preneti iskazi jos par svedoka koji isto navode
Wednesday at 14:413 days ja iz ovoga ne mogu da vidim ništa specijalno što bi mi osvetlilo priču.ok, vidimo da je došlo do nekakvog gušanja dok su svi u grupici, pretpostavljam isperd ulaza u taj klub (noćne klubove ne znadem niti tamo zalazim sada, a nisam voleo ni kad sam imao 18, 20 , 25 ili 30 godina, mrzim gužvu i preglasnu muziku osim ako nisam na koncertu, ako izlazim sa nekim volim da sa istim mogu da komuniciram ili radim nešto smisleno, a ne da blenem ko tele satima, migam, šaljem neverbalne signale, tresem se uz neku beveznu muziku ko da sam pod strujnim udarom, opijam se za nadrealno skupe pare, udišem razna isparenja i supstance i da mi glava zvoni, te da ne mogu da idem kući jer moram da razvozim neke pijane budale da ne bi izginuli, a volim ih i dragi su mi. bukvano je zanimljivije ljuštiti paprike za ajvar nego provesti vreme po takvim mestima).dakle gušanje ispred kluba. može samo da se pretpostavi nastavak nekog sukoba koji je počeo unutra. ko kome šta govori i ko koga prvi napada, ja ne vidim. ako neko vidi nek mi kaže. a verovatno je sve počelo i ranije od ovoga.koliko vidim, dijabetičar ratni veteran koji se samo hteo da popije kafu, je posle Karlikove obrade odmah ustao. što opet ne govori ništa samo po sebi, osim da nije pao u nesvest ili umro, što je očigledno jer da je umro Karlik bi verovatno bio u pritvoru sada. ne govori ništa ni o težini povreda.dole niz ulicu se nastavlja sukob ali niskog intenziteta, neko u beloj majici pokušava da razdvaja, moguće Balša. neka devojka stoji na sred ulice i posmatra (dobar svedok, kao i svi ovi ostali koji su bili posmatrači). izgleda kao da taj u beloj majici (Balša) grli nekoga ko se raspomamio (možda Karlik) i odvodi ga niz ulicu. na koncu Balša i Karlik odlaze zagrljeni u noć. Edited Wednesday at 14:543 days by Ted
Wednesday at 15:093 days i dalje kljucno pitanje ostaje odakle karliku flasa. da su dve grupe pre tuce bile u biblioteci, pa se potukli ispred biblioteke mogla bi da pije vodu teorija da je karlik flasu nasao negde na podu i uzeo u svrhu samoodbrane.ali, posto su, je li, upravo izasli iz kluba gde su se opijali, moguce je tvrditi beyond reasonable doubt da je on tu flasu izneo sa umisljajem da nekoga polupa.
Wednesday at 15:193 days Mozda mu je tek stigla flaša čega god pa je poneo da popije usput, da se ne baci kad je već platio