Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

1 minute ago, Uskebasi said:

I ja sam se samo setio kolege mladog radnika koji nije pravdao mma borca sa 300 prijava, ali... Da ne bude da se nikada nije desilo na forumu

Blago tebi, secas se necega sto se nije desilo i sto nisi uspeo da dokaze ni citiranjem postova za koje si se nadao da ih niko nece procitati. Mora da ti je zivot koloritan sa toliko maste. Cudno, pravnici je obicno nemaju nimalo.

• Replies 399
  • Views 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 minutes ago, harper lee said:

Imao sam ja slicnu u Crnoj Gori, sto je otprilike hiljadu puta gore nego na Tajlandu ili bilo gde drugo.lolol

Svako ima svog nemca pa bio on crnogorac ili tajlanđanin fantom

IMG_0891.jpeg

wub

27 minutes ago, Uskebasi said:

Ovde niko nije rekao da Karlik ne treba da odgovara za delo koje je ucinio. Za to delo se moze izreci sudska opomena, ako je izvrseno kao reakcija na grubo vredjanje. S obzirom na tezinu dela sasvim je izvesna primena oportuniteta, sa cim ce se sloziti i osteceni jer ce mu isplatiti 10k evra, sto je otprilike 5 puta vise nego sto bi dobio u parnici.

E sad to sto se takav rasplet dogadjaja nece svideti ekipici sa foruma, to nije do Karlika

A ako nije izvrseno kao reakcija?

1 hour ago, harper lee said:

Stvarno ne znam kako te nije sramota. Onako ljudski mi nije jasno. Nikada se nije desilo na ovom forumu da toliko ljudi nalazi razumevanje za bilmeza koji je iz cista mira razbio coveku flasu o glavu, kakve god reci da su razmenjene pre toga, samo zato sto bilmez igra kosarku za klub za koji ta grupa ljudi navija. Zasto niko ne upire prstom u Brauna ili Bongu ako je vec do pristrasnosti?

Idi nadji neko cebe ili papirnu kesu i pokrij se po glavi. Mozes da povedes i ostatak ekipe koja ovaj slucaj gleda kroz patkometrijske naocare.

Sisaj ga bre

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

A ako nije izvrseno kao reakcija?

Screenshot_2025-05-07-16-31-15-752_com.android.chrome-edit.jpg

Nisam te to pitao..

1 minute ago, Jimmy Kowalski said:

Nisam te to pitao..

Screenshot_2025-05-07-16-31-15-752_com.android.chrome-edit~2.jpg

Vidim da su se neki anonimni nikovi koji su zapravo dugo na forumu , a i poznatiji članovi koji upoređuju žene sa "kesom za mleko", uzbudili oko mog pominjanja genarove istorije postova.

A vidim i da je ovaj licemer koji je kenjao po Dudi pa posle njegove smrti kenjao po navijačima Partizana zbog one utakmice sa Efesom još aktivan, i sve se dublje zakopava.

Edited by Milošica

4 minutes ago, Milošica said:

Vidim da su se neki anonimni nikovi koji su zapravo dugo na forumu , a i poznatiji članovi koji upoređuju žene sa "kesom za mleko", uzbudili oko mog pominjanja genarove istorije postova.

A vidim i da je ovaj licemer koji je kenjao po Dudi pa posle njegove smrti kenjao po navijačima Partizana zbog one utakmice sa Efesom još aktivan, i sve se dublje zakopava.

Ja ne vidim sta moja istorija postova govori, a pogotovo kakve veze ima sa napisanim tokom danasnjeg dana.

No, sto se mene tice samo nastavi, nikad mi profil poseceniji bio nije 😊

Jos i horoskop da mi pogledas, Bob da me vidi.

Naravno da ima veze istorija postova.

2 minutes ago, Milošica said:

Naravno da ima veze istorija postova.

Samo nastavi sa forenzikom licnosti i amaterskom psihologijom, ne bunim se.

1 minute ago, genaro said:

Samo nastavi sa forenzikom licnosti i amaterskom psihologijom, ne bunim se.

Vrlo je jednostavno. Jebe se tebi i za Karlika i flašu.

2 minutes ago, Milošica said:

Vrlo je jednostavno. Jebe se tebi i za Karlika i flašu.

Apsolutno. U istoj meri mi se jebe i za celavog, posebno ako je zaista imao bilo kakve rasisticke ispade. Ali braniti flasiranje glave po svaku cenu, pogotovo kad se nema informacija sta je prethodilo tome mi je neverovatna.

Uostalom, da je Carlik bio potpuno pravican u toj situaciji, ne bi mu izjava bila tipa “to nisam ja, najgora verzija mene, nece se ponoviti…”

Karlik ni u jednom mogućem svetu ne može biti pravičan, ali niko i ne povezuje izjavu sa time da je on zbog iste pravičan.

Što se tiče" branjenja flaširanja glave", reakcija je više uzrokovana lažnim moralisanjem koje je namirisano, a i dokumentovano. Crni humor iste.bece

Tvoj kratki opus je ozbiljno tendenciozan, znam da je to siva zona foruma koja ne govori ništa nužno, ali forumaši nisu budale i vide to. Ko želi da vidi. Zašto su se neki forumaši toliko upregli oko ove situacije - svakako ne zbog uvređenih osećanja i grobarskih dvostrukih aršina.

Edited by Milošica