Jump to content
Info

Izvođenje flaše iz auta

Featured Replies

Posted

Bajern ponudio manje para pa će se izgleda rastati.

Dovodi ga Ostoja 1/1 makar da opravdan skok cene karata za 15-20%

• Replies 399
  • Views 912
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?

Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.

Ekspresno skinut snimak sa mreza.

@Segundo , razbio flajku o lice sterlingu ili nekom random liku?

Star Wars Irony GIF

16 minutes ago, uini said:

@Segundo , razbio flajku o lice sterlingu ili nekom random liku?

Sad vidim da sam se nezgodno izrazio.

Strerling se pesnicio, a Carlic overio tog lika, pa ga gadjao tom razbijenom flasom nakon sto je pao.

Da ne prepricavam, negde ce se vec pojaviti snimak.

• Author
38 minutes ago, Segundo said:

Kakav je to haos ispao ispred Bank-a?

Sterling se pesnicio sa nekim, pa naleteo Carlic i razbio mu flasu o facu bukvalno. Bio i Bonga tu.

Ekspresno skinut snimak sa mreza.

Navodno su ove momke isprebijali

Screenshot_20250505-213827.png

kakvi cjaciji

bitno je da nema mishe i kalinarija

Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrong

• Author
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ja imam info od prilično pouzdanog drugara da je legit, i da je čak i Nikitilina bio prisutan. Prozivke na rasnoj osnovi gone wrong

Ovako na snimku rekao bih 3:3, zapravo 2:2 jer Bonga i još jedan sa druge strane ne učestvuju nego smiruju. Pretpostavljam da jesu oni jer nije baš najčistiji snimak.

Šta god da je nije dobro pred plejof a nije dobro ni po pitanju ostanaka i dovođenje igrača za narednu sezonu.

2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ako je tačno, onda Karlik nije ništa pogrešno uradio fantom

Welp, there go dva nasa najbolja igraca.

Karlik je ovde u problemu, jer nanošenje teških telesnih povreda. Ovaj lik valjda ne vidi na oko

Карлика педалирати моментално, нема оправдања све и да је на расној основи или шта год.

Just now, johan nagel said:

Карлика педалирати моментално, нема оправдања све и да је на расној основи или шта год.

Ne znam da li si pričao sa nekim tamnoputim o tome, ali rasizam im bukvalno aktivira berserk mode. Mislim da ne možemo da kažemo da nema opravdanja, jer im nismo mi u koži.