Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Politika i porodica

Featured Replies

Jel ulazite u diskusije sa članovima uže i šire porodice oko političkih i društvenih tema? Ili izbegavate, nakon loših iskustava, radi očuvanja sopstvenog blagostanja i koliko-toliko dobrih odnosa sa njima? Ja spadam u tu grupu, shvatio sam da ne mogu da ih promenim, i ne želim da gubim vreme više na to.

Mene na primer intrigira kako u isto vreme mogu da imaju najreakcionarnije stavove i da budu normalni što se tiče drugih stvari u životu.

Edited by eumeswil

Politika i familija ista pravila ko posao i... familija.

ja imam sreću da sam na istoj liniji sa ženom, sinom i ćerom i njihovima. tako da kada se vidimo pričamo o običnim stvarima ili se krstimo i pizdimo povodom poteza Hulje i njegovih. rodbinu nemam.

problem su mi oni s kojima se družim. ovde u selu su vučićevci s jednim izuzetkom. u gradu mi glume nezainteresovanst a ključno im je u stvari "a ko umesto njega". na to obično odgovaramsa "eto, mogu ja", nedavno sam dobio predlog "mogo/mogla bi ti".

nevezano za stranu, meni hoce da eksplodira mozak od kolicine konzumacija televizije u srbiji

Auh ... kakva tema.

Ja sam izuzetak od svega navedenog.

Prvi put me otac odveo na protest na Terazije,10. marta 1991, kao maturantiknju gimnazije.

U tom uzrastu, u tom trenutku, to mi je bilo potpuno nebitno.

Hvala mu za taj trenutak.

Posle je sve išlo svojim tokom - protesti 90ih, diplomiranje u maju 97, umesto planiranom decembru 96,

učešće u svim protestima do sada.

Enivej, tata, (danas, 83 godine - polupokretan, kreće se na relaciji soba - kuhinja - kupatlo, uz pomoć hodalice), je tih 90ih raščistio sa delom familje koji je bio ...

kakobihrekla ... naopak.

Isti taj tata danas, (na relaciji soba - kuhinja - kupatlo), nosi bedž "NISI NADLEŽAN".

Ulazim u diskusije rado i često, ali moja rodbina to malo što imam u Srbiji su radikalizovani prosvetari heart lako je meni…

Edited by Leia

Imam u porodici, užoj i daljoj, obe strane.
Svakako je manje desničara, ali može sa svima da se diskutuje.

Generalno je interesovanje za politiku slabo, stariji su razočarani u politiku.

Ovi koji naginju na desnu stranu su često zavedeni informacijama sa skurilnih medija i socijalnih mreža.

• Author
On 6. 4. 2025. at 19:20, FOX river said:

Ovi koji naginju na desnu stranu su često zavedeni informacijama sa skurilnih medija i socijalnih mreža.

To je i meni najveći problem, previše veruju najmenstrim medijima. I imaju jednu vrstu kognitivne disonance, ono za što glasaju i ono u šta idejno veruju se razlikuju.

Edited by eumeswil