April 3Apr 3 1 minute ago, copkillah said:Mislim da se nije nespretno izrazio, već da je samo rekao šta misli i to je potpuno okej, posebno u svetlu toga da je njegov tim pobedio i da je on postigao odlučujuće poene.Bemliga, moglo je i gore vrv, neka vidi to sa navijačima Žalgirisa ako krenu da se raspituju gde mu je loyalty.Smajli iskreno, a voleli ste ga manje nego Kevin-kapetana koji niti ide niti će vam doći.
April 3Apr 3 Koj ga bre manje voleo? Voleli smo ga svi ko majka ludo dete (poseban naglasak na ludo). To sto je umeo da spoji 6 minuta neverovatno nekosarkaskih poteza, jbg, to je nas Smajli Edited April 3Apr 3 by Lord Stef
April 3Apr 3 3 minutes ago, Valk said:Bemliga, moglo je i gore vrv, neka vidi to sa navijačima Žalgirisa ako krenu da se raspituju gde mu je loyalty.Smajli iskreno, a voleli ste ga manje nego Kevin-kapetana koji niti ide niti će vam doći.Pa gde ćeš veći lojalty od poena za pobedu? :DI ne zaboravi da se Žalgiris i Partizan nisu direktno borili za plasman ili štagod, pa i da u tom kontekstu izjava bude problematična. Nema šanse da mu to bilo ko tamo zameri.
April 3Apr 3 Just now, copkillah said:Pa gde ćeš veći lojalty od poena za pobedu? :DI ne zaboravi da se Žalgiris i Partizan nisu direktno borili za plasman ili štagod, pa i da u tom kontekstu izjava bude problematična. Nema šanse da mu to bilo ko tamo zameri.Pa to. Skroz mi je nejasno o čemu se radi na ovoj temi.
April 3Apr 3 13 minutes ago, Milošica said:@ValkNema tu nikakvog učitavanja. Siguran sam da AV jako likuje u ovoj situaciji. Znam da ne misliš da je Alen glup ili kvaran.ja sam siguran da generalno ima 700 vecih problema od kk partizan a sada trenutno 2.700.000, tako da, ne. Edited April 3Apr 3 by uini
April 3Apr 3 Just now, uini said:ja sam siguran da generalno ima 700 vecih problema od kk partizsn a sada trenutno 2.700.000, tako da, ne.kakvi sad problemi
April 3Apr 3 Just now, uini said:ja sam siguran da generalno ima 700 vecih problema od kk partizsn a sada trenutno 2.700.000, tako da, ne.Naravno da ima, kakve veze ima to sa mojim postom i gde poričemTi se više bavi svojom frilens čovićevskom misijom.Baci neku paranoju ponovo zašto hvalim Sfera posle vaše pobede i kako to podseća na NovaS i SK izdajnike. Edited April 3Apr 3 by Milošica
April 3Apr 3 Ne mogu da verujem da raspravljate o Smailaginoj izjavi, ovo će da ide na sportic već vidim Edited April 3Apr 3 by Midžeta