April 3Apr 3 11 minutes ago, garmonbozia said:Ne zezaj, držao je Partizan u igri. 5 grešaka je napravio zaredom i omogućio nam neizvesnu završnicu.To je Smajli. Samo kod nas nije rešavao tekme, već je odmah klupiran.
April 3Apr 3 22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kaze Smajli, nazalost smo pobedili.. reči ostaju neme pred tim intelektom
April 3Apr 3 29 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Kaze Smajli, nazalost smo pobedili.. Dodao je i "da je Partizan pobedio za mene bi bio win-win" Valjda će Trinki da mu skrene pažnju da je ok da to misli ali ne i da kaže.
April 3Apr 3 Cigani, baš ste se uzbudiliNekad se iznenadim koliko se često podudaraju vaši i AV stavovi kad je ova tema u pitanju. Edited April 3Apr 3 by Milošica
April 3Apr 3 Author 1 minute ago, Valk said:Dodao je i "da je Partizan pobedio za mene bi bio win-win" Valjda će Trinki da mu skrene pažnju da je ok da to misli ali ne i da kaže.Jeste. Navukao ga onaj reporter pitanjem kao kroz salu, a Smajli se naravno spetljao da proba da objasni da mu je istovremeno i drago i zao i ispalo kako ispalo..
April 3Apr 3 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Jeste. Navukao ga onaj reporter pitanjem kao kroz salu, a Smajli se naravno spetljao da proba da objasni da mu je istovremeno i drago i zao i ispalo kako ispalo..Ne budi naivan.Strašno je šta je Alen izjavio.
April 3Apr 3 Dobar je Smajli momak i neiskvaren. Takvu izjavu ne može da da neko ko je kvaran, već samo onako nevino iskren 😀
April 3Apr 3 8 minutes ago, Milošica said:Cigani, baš ste se uzbudiliNekad se iznenadim koliko se često podudaraju vaši i AV stavovi kad je ova tema u pitanju.I ja se iznenadim koliko sličnosti ti i AV imate u podmetanju.
April 3Apr 3 21 minutes ago, Eleniko said:reči ostaju neme pred tim intelektommislim da si prestao da razumeš koncept humora jbg
April 3Apr 3 4 minutes ago, Valk said:I ja se iznenadim koliko sličnosti ti i AV imate u podmetanju.Baš ne verujem da mu se ne dopada analiziranje potpuno benigne izjave igrača protivničke ekipe 5 minuta posle prilično teškog poraza za nas. Edited April 3Apr 3 by Milošica
April 3Apr 3 4 minutes ago, Milošica said:Baš ne verujem da mu se ne dopada analiziranje potpuno benigne izjave igrača protivničke ekipe 5 minuta posle prilično teškog poraza za nas."analiziranje" Samo je smešno, ne mislim ni da je glup ni kvaran ni ništa, nego da se nespretno izrazio jer mu nije svejedno, ali ti kad kreneš da učitavaš nebo ti je granica.
April 3Apr 3 Smajlaga je neposredan lik, odigrao profi, posle iskreno rekao sta misli. Treba nam vise iskrenosti, manje diplomatije.
April 3Apr 3 @Valk Nema tu nikakvog učitavanja. Siguran sam da AV jako likuje u ovoj situaciji. Znam da ne misliš da je Alen glup ili kvaran. Edited April 3Apr 3 by Milošica
April 3Apr 3 1 minute ago, Valk said:"analiziranje" Samo je smešno, ne mislim ni da je glup ni kvaran ni ništa, nego da se nespretno izrazio jer mu nije svejedno, ali ti kad kreneš da učitavaš nebo ti je granica.Mislim da se nije nespretno izrazio, već da je samo rekao šta misli i to je potpuno okej, posebno u svetlu toga da je njegov tim pobedio i da je on postigao odlučujuće poene. Da su izgubili, izjava da se raduje pobedi Partizana bi bila problematična naravno. ali ovako je skroz očekivana i korektna.