March 27Mar 27 Just now, Weenie Pooh said:Jel bilo na Pictionary?Ne da ja znamE: Zadatak je na mongolskom, 3 reči Edited March 27Mar 27 by Boksi
March 27Mar 27 Just now, Boksi said:Ne da ja znamBiće onda, a ti se pravi da ne znaš šta je.Inače sam bukvalno isto pomislio sad kad sam video topic - gle, ljudi slušaju one Mongole...
Friday at 13:295 days Author 51 minutes ago, autsajder said:to je prvi radio riccardo villalobos, pa se tih nekih godina baš zapatilo po tehno festivalimaumeo je jaro solomun da zavrti narodnjak kojimada je ovaj salvatore ganaći isto bosanac, pravo ime emir kobilićevo ga miksuje šabana sa namerom dođoh u veliki grada te godine su neke stvari izgledale ovako
Friday at 13:365 days Author a urednik knjige o ju ve - miša đurkovićznači ipak nije zvuk teherana kao što je tvrdio dragoš
Friday at 14:125 days Krimos se samo šlepao Original je definicija dominacije:Sinan se posljednjih godina zainteresovao za Indiju, postao poklonik Sai Babe, zapisano je negdje da je ostvario kontakt sa producentom po imenu Šiva, iz Singapura, planirana je saradnja, ali nije se dalo.Kad je već zalazio tamo, šteta što mu se putevi nisu ukrstili sa Sajmonom Posfordom, kakav bi to bio šou za partijanere na Goi.
Friday at 14:155 days Author 2 minutes ago, autsajder said: Sajmonom Posfordomhaha, rispekat za poznavanje psidže
Friday at 14:235 days 45 minutes ago, Eleniko said:a urednik knjige o ju ve - miša đurkovićznači ipak nije zvuk teherana kao što je tvrdio dragošкалајић?
Friday at 15:595 days On 26. 3. 2025. at 20:09, Pixisis said:Ladno sam mislila da je ovo Sport i da se radi o Juventusu 😂Ja sam mislila da sam pogrešila forum.On 26. 3. 2025. at 20:23, Hermetico said:Budimo realni, to gađenje prema narodnjacima kod nas je uglavnom gađenje prema orijentalnim ritmovima po sistemu 500 godina pod Turcima stop. A turska scena kida, kad su Hacke iz Einsturzende Neubauten i Fatih Akin snimili Crossing The Bridge: The Sound of Istanbul, moglo je samo da ti se zavrti u glavi šta se tamo sve dešava.Davno sam gledala, ali stvarno ne znam kako muzika iz tog filma može da bude bilo kakav argument za odgađivanje Južnog vetra & co.
Friday at 17:195 days 1 hour ago, Pixie said:Davno sam gledala, ali stvarno ne znam kako muzika iz tog filma može da bude bilo kakav argument za odgađivanje Južnog vetra & co. Good point. Ma teo sam samo da kažem da ograđivanje od Turske kao kolevke nekulture više polazi iz toga što je to istočna zemlja druge vere, nego što je realno nekulturna, ili bila nekulturna.
Friday at 17:285 days Author pa nije turska ishodište te i takve folk muzike, sa njom ima ponajmanje veze. s jedne strane ima ti razni bliskoistočni uticaju koji zapravo najvećim delom stižu preko atine, mada je to isuviše ušmirano i uglancano, više karleuša fazon. ali što grci vole da čuju melos orijenta, strašno.
Friday at 19:035 days 1 hour ago, Eleniko said:ali što grci vole da čuju melos orijenta,I brakja Blgarite
Friday at 19:085 days 1 hour ago, Eleniko said:ali što grci vole da čuju melos orijenta, strašno.A tek bugari... Gledao sam Omara Sulejmana u Plovdivu, šankeri zajebali posao i popeli se na šank da vrckaju.