Jump to content

Featured Replies

Just now, Weenie Pooh said:

Jel bilo na Pictionary?

Ne da ja znam

E: Zadatak je na mongolskom, 3 reči laugh

Edited by Boksi

Just now, Boksi said:

Ne da ja znam

Biće onda, a ti se pravi da ne znaš šta je.

Inače sam bukvalno isto pomislio sad kad sam video topic - gle, ljudi slušaju one Mongole...

comment.jpg

• Author
51 minutes ago, autsajder said:

comment.jpg

to je prvi radio riccardo villalobos, pa se tih nekih godina baš zapatilo po tehno festivalima

umeo je jaro solomun da zavrti narodnjak koji

mada je ovaj salvatore ganaći isto bosanac, pravo ime emir kobilić

evo ga miksuje šabana sa namerom dođoh u veliki grad

a te godine su neke stvari izgledale ovako

• Author

a urednik knjige o ju ve - miša đurković

znači ipak nije zvuk teherana kao što je tvrdio dragoš

To je radio i Aca Lukas na klavijaturama

Krimos se samo šlepao dry

Original je definicija dominacije:

Sinan se posljednjih godina zainteresovao za Indiju, postao poklonik Sai Babe, zapisano je negdje da je ostvario kontakt sa producentom po imenu Šiva, iz Singapura, planirana je saradnja, ali nije se dalo.

Kad je već zalazio tamo, šteta što mu se putevi nisu ukrstili sa Sajmonom Posfordom, kakav bi to bio šou za partijanere na Goi.

• Author
2 minutes ago, autsajder said:

Sajmonom Posfordom

haha, rispekat za poznavanje psidže

45 minutes ago, Eleniko said:

a urednik knjige o ju ve - miša đurković

znači ipak nije zvuk teherana kao što je tvrdio dragoš

калајић?

Miša Đurković, onaj iz Evropskih studija nešto nešto?

Jel pisao i o Šemsi? 😅

On 26. 3. 2025. at 20:09, Pixisis said:

Ladno sam mislila da je ovo Sport i da se radi o Juventusu 😂

Ja sam mislila da sam pogrešila forum.

On 26. 3. 2025. at 20:23, Hermetico said:

Budimo realni, to gađenje prema narodnjacima kod nas je uglavnom gađenje prema orijentalnim ritmovima po sistemu 500 godina pod Turcima stop. A turska scena kida, kad su Hacke iz Einsturzende Neubauten i Fatih Akin snimili Crossing The Bridge: The Sound of Istanbul, moglo je samo da ti se zavrti u glavi šta se tamo sve dešava.

Davno sam gledala, ali stvarno ne znam kako muzika iz tog filma može da bude bilo kakav argument za odgađivanje Južnog vetra & co. think

1 hour ago, Pixie said:

Davno sam gledala, ali stvarno ne znam kako muzika iz tog filma može da bude bilo kakav argument za odgađivanje Južnog vetra & co. think

Good point. Ma teo sam samo da kažem da ograđivanje od Turske kao kolevke nekulture više polazi iz toga što je to istočna zemlja druge vere, nego što je realno nekulturna, ili bila nekulturna.

• Author

pa nije turska ishodište te i takve folk muzike, sa njom ima ponajmanje veze. s jedne strane ima ti razni bliskoistočni uticaju koji zapravo najvećim delom stižu preko atine, mada je to isuviše ušmirano i uglancano, više karleuša fazon. ali što grci vole da čuju melos orijenta, strašno.

1 hour ago, Eleniko said:

ali što grci vole da čuju melos orijenta,

I brakja Blgarite

1 hour ago, Eleniko said:

ali što grci vole da čuju melos orijenta, strašno.

A tek bugari... Gledao sam Omara Sulejmana u Plovdivu, šankeri zajebali posao i popeli se na šank da vrckaju.