Jump to content

Featured Replies

Posted
  • Popular Post

Da ebe oca, ako može Plavi Orkestar može i Južni Vetar

Šemsa!

• Author

Što bi rekla Šemsa "Nema stida, nema srama" - mene su vodili na grupni koncert Južnog Vetra.. sredinom osamdesetih? Mogao sam imati 8-9 godina, ali se skoro ničeg ne sjećam. Dragana je nosila zeleni komplet sa trakama i to mi je jedina slika u glavi. I puna stadionska tribina. Tada je to bila njihova udarna ekipa, sa Šemsom, Sinanom, Miletom Kitićem.. Hebeš današnji The Big Four sa Metalikom i Slejerom 😁

A moj zet automehaničar bio kod Sinana u kući, završio mu je prethodno nešto i kaže da je bio primljen i počašćen kraljevski.

Haaa ima snimak, to je to u zelenom je lolol

7 minutes ago, autsajder said:

The Big Four sa Metalikom i Slejerom

Anglo-saksonski Ju Ve

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Anglo-saksonski Ju Ve

Hoce li neko otvoriti topik o grupi Griva iz Novog Sada i Tac iz Svetozareva?

Hahahaahaaaaa @Eleniko ziga

9 minutes ago, vracharac said:

Hoce li neko otvoriti topik o grupi Griva iz Novog Sada i Tac iz Svetozareva?

Mogla bih, ali ne poznajem opus nimalo.

Mislio bi čovek da sam posle svih žurki u Matrijaršiji zapamtio makar jednu stvar, kad gle! Želim da učestvujem, ali nemam kartu ;/ Mogu samo da kažem 'u mojoj ekipi se to baš sluša', što je dosta bedno (među umetnicima je postalo stvarno antikul da ne slušaš i Južni vetar). Pozdravljam novu budućnost Muzike na PPP, u svakom slučaju, uplašio sam se da je načisto zamro podforum. Samo napred, drugovi!

• Author
4 minutes ago, Hermetico said:

Mislio bi čovek da sam posle svih žurki u Matrijaršiji zapamtio makar jednu stvar, kad gle! Želim da učestvujem, ali nemam kartu ;/ Mogu samo da kažem 'u mojoj ekipi se to baš sluša', što je dosta bedno (među umetnicima je postalo stvarno antikul da ne slušaš i Južni vetar). Pozdravljam novu budućnost Muzike na PPP, u svakom slučaju, uplašio sam se da je načisto zamro podforum. Samo napred, drugovi!

a el si išao nekad na onu komercijalnu ekstenziju matrijaršije u dragstoru?

1 minute ago, Eleniko said:

a el si išao nekad na onu komercijalnu ekstenziju matrijaršije u dragstoru?

Nisam, išao sam na Fijuk i da gledam i da prodajem (ne zaradi se ništa al je zabavno) i tačno kad je bio Milić Vukašinović ja se razbolim nešto i posle ne znam ni šta je bilo. Ali idem ja kod njih u Kluz, kad stignem. Da ne mrzim grafiku, radili bismo zajedno odavno. Ali baš mrzim (nema to veze s njima, oni su svi super... imam traume).

EDIT Ali mi je najiskrenije čudno da nisam zapamtio nijednu pesmu, milion puta sam puštao kad neko okači na fejsu, ova mi je bolja ona manje, nije meni to ništa gadno. Znam i onog nekog njihovog ortaka što valja ploče narodnjaka, nešto se muvao po Milji pa sam ga sretao pa mi objašnjavao - limited edition neke Cecine ploče pa to vredi boga oca, gastosi vinil frikovi ih skupljaju, čovek živi od tog posla... Ima tu mnogo ozbiljnih zaljubljenika, nije to sve zbog kinte, naravno.

Edited by Hermetico

• Author

setio sam se, ovi su se zvali /ili se još zovu/ antibo - anti boemska veselja

kiseli spid i ju ve + ritam mašine

ovaj rad

ili

ili