Jump to content

Čola, tajmles

Featured Replies

Zeko wub

• Author

Sve što poželite, biće na pdf Muzika

occ_pompomgirl

Dok ne dođe čika aram, a valjda će biti blagonaklon

IMG_6996.jpeg

47 minutes ago, Boksi said:

IMG_6996.jpeg

Cola kao da je krenuo da otpusava kanalizaciju.

Just now, Sludge Factory said:

Cola kao da je krenuo da otpusava kanalizaciju.

@Eleniko

Imaš li neke informacije

33 minutes ago, Milošica said:

@Eleniko

Imaš li neke informacije

bulge zadovoljava kriterijum rekao bih

Water Fail GIF

Sad ću ja opet s dečjom muzikom, ali ova stvar kida a valjda nije toliko poznata. Fankić Čola

prolece je. u visim smo razredima osnovne, drugarica sa visokog prizemlja, cetvrtog sprata i ja.

njih dve prvi put drze dijetu, spavaju sa cvrsto pritegnutim sirokom kaisevima (da im se suzi struk) i svako malo lazu roditelje da idu popodne na sekciju, da bi odletele u kosovsku, visile na trotoaru preko puta uniona i ka skupstini, i cekale da uhvate colu kad se predvece vraca iz studija 5.

a ja, kad bih se izvadila iz knjiga i odvojila od prozora s pogledom na kisu ili mlado zelenilo, i posto smo do tada celu ljubav vec odziveli, cola i ja, pustila bih gramofon, stavila plocu koju sam iskamcila od cetvrtog sprata i stalno vracala iglu na:

https://m.youtube.com/watch?v=vsE716QLUFg

Ako_pridjes_blize.jpg

poz

Edited by le petit nicolas

Dravco

Edited by Kampokei

Moja prva kaseta u životu - Malo pojačaj radio. Obožavao sam Mađaricu, patio za Ivanom.

Nisam još imao kasetofon u kući, pa sam je vrtio u očevom stojadinu. Ćale skontao da mu se više isplati da mi preko rodbine iz Švice naruči predivni srebrni Philips kasetaš, nego da stalno mijenja akumulatore.