Jump to content

Čola, tajmles

Featured Replies

Posted

Evo vam i ovo

Za romantična ženska srdašca, Čola, šmeker i za klinke, i devojke i bumerke i milfovke.

Imam majice za spavanje sa Zdravkovom slikom: moja familija kad dođe donese 200g kafe i po jednu Čolinu majicu. Ne znam koliko imaju zaliha....to sve ta njegova ekipa iz Podlugova i Sarajva.

Tačno se vidi da štrajkujete :)

• Author

E, ja više ne. I otkako sam počela da radim, krenula me kreativna energija 🤓

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Evo vam i ovo

Za romantična ženska srdašca, Čola, šmeker i za klinke, i devojke i bumerke i milfovke.

2 hours ago, Svemir Zeka said:

Imam majice za spavanje sa Zdravkovom slikom: moja familija kad dođe donese 200g kafe i po jednu Čolinu majicu. Ne znam koliko imaju zaliha....to sve ta njegova ekipa iz Podlugova i Sarajva.

Volim Colu, ali smeker? lajk, he's gay dude.

A ja bih npr. rekao da ima obe energije, i da obe nosi jako uspešno.

Edited by Milošica

Vi mladi ste mnogo fleksibilni.

• Author
28 minutes ago, Mel said:

Volim Colu, ali smeker? lajk, he's gay dude.

Naravno da je šmeker. Prosto mi je žao što nemam 65 godina, da bi bilo primereno da ga muvam, ovako ne ide.

4 minutes ago, Svemir Zeka said:

Naravno da je šmeker. Prosto mi je žao što nemam 65 godina, da bi bilo primereno da ga muvam, ovako ne ide.

Ja nesto bas ne volim te bajkjurijus momente, ali fakat sam staromodna.

• Author
6 minutes ago, Mel said:

Ja nesto bas ne volim te bajkjurijus momente, ali fakat sam staromodna.

Jesi. rolleyes

21 minutes ago, Mel said:

Vi mladi ste mnogo fleksibilni.

Možda s godinama postanemo krući mellow

1 minute ago, Milošica said:

Možda s godinama postanemo krući mellow

ja sam bio kruci, kad sam bio mladji :glasomBoreCorbe:

41 minutes ago, Svemir Zeka said:

D

moj prvi koncert je colin u zvorniku pocetkom osamdesetih. nista se ne secam osim da je pevao madjaricu. cirkus i slatka vata su mi bili mnogo bolja zabava putujucih trupa u to vreme

Mislim da sam vec pisao, Cola je prosle godine na Arsenalu bas pokidao, nije bilo odmaranja, zabusavanja, skracivanja, sve je ispevavo kao da mu je 23, a ne 73. Aranzmani za orkestar isto ok.

4 minutes ago, Sludge Factory said:

Mislim da sam vec pisao, Cola je prosle godine na Arsenalu bas pokidao, nije bilo odmaranja, zabusavanja, skracivanja, sve je ispevavo kao da mu je 23, a ne 73. Aranzmani za orkestar isto ok.

Btw, solidan Arsenal ove godine