March 27Mar 27 3 hours ago, gagilija said:razred, mitrovac na tari, silazilo se stepenicama u disko.Godina i OS?Secam se da smo se izmedju 84 i 86 (februan/mart) jednom prilikom tukli sa OS Stevan Dukic jer su nas pokrali za najlepseg Sneska, ziri korumpiran. Ja sam bio OS Josif Pancic,U secanjuje je jos nesto se nazivalo cajem (u stvari secerna vodica) u limenim soljama.
March 27Mar 27 9 minutes ago, Budja said:Godina i OS?Secam se da smo se izmedju 84 i 86 (februan/mart) jednom prilikom tukli sa OS Stevan Dukic jer su nas pokrali za najlepseg Sneska, ziri korumpiran. Ja sam bio OS Josif Pancic,U secanjuje je jos nesto se nazivalo cajem (u stvari secerna vodica) u limenim soljama.ili 86. morala bih da potrazim slike, verovatno tamo ima negde datumos rodoljub colakovic
March 27Mar 27 2 hours ago, ragasto said:Oka tvoja dva Suzanacvrče dok se pekuFora iz 1989, čini mi seDa, naravno. To je taj prepev.
March 27Mar 27 Nego, gledam ovaj spot Kad mi kazes pasa.Ovako, Manciceva - Loto, Sonja Savic - Secerna Vodica, Tanja je vec bila zvezda, ali u kom kontekstu je tu MBM, ja se nje uopste ne secam sa "malih ekrana" do legendarnog tok soua 1991 na TV Sarajevio sa Tijanicem i Draganom Babicem.Novinarka-celebrity, Duga, sta li?I, iz clanka, fina anegdota sa pratecim vokalima Cirilov-Kalajic. Edited March 27Mar 27 by Budja
March 27Mar 27 5 hours ago, gagilija said:a gujo vrati se....potpuno nenormalan tekst -[Tekst za "Gujo, Vrati Se"][Strofa 1]Imam sad pun buđelar(Dođi tico moja mala rumena)Sretan nisam, pametan(Dođi tico moja mala rumena)[Strofa 2]Kukavica, glava čitava(Dođi tico moja mala rumena)Još da sperem stari trag(Dođi tico moja mala rumena)[Pripev](Šalaj , šala)Gujo vrati seGujo vrati seZar se tako izdajeGujo vrati seovo bi se moglo tumaciti da mu je srce slomila neka sponzorusa, te je zove da mu se vrati jer sad ima pun budjelar. kukavica jer ga je izdala a on je jos uvek voli i zeli da mu se vrati no matter whatOvu pesmu peva prosečni SNSovac ovih dana. Obogatio se, ali nije srećan, jer protesti, mogao bi da zglajzne u zatvor. Kukavica je. Nije pametan, ne zna kako da se izvuče od naroda. A i generalno nije pametan.Hteo bi da spere stari trag - da uništi dokaze, pre suđenja.I na kraju zove Hulju Guju da se vrati, da mu omogući nastavi da lapa na miru...(Meni je Plavi orkestar samo pozadinska muzika ranog detinjstva, pa sad mogu da tumačim reči kako želim)
March 28Mar 28 Na danasnji dan pre 40 godina PO je izdao svoj prvi albumCity MagazineOva pesma je nastala iz šale, ali „Plavi orkestar“ su zbo...Tog 28. marta 1985. Plavi orkestar su izbacili svoj prvi album "Soldatski bal", album koji će postati najprodavaniji debi album u istoriji.
March 29Mar 29 14 hours ago, Pixisis said:Nije oba tema za džabe. Ništa se ne dešava slučajno Ovde svakako ništa. Plavi orkestar pokido. Ujedinili PPP, jebote. Ne zna se tačno u čemu, al to je najmanje bitno.
April 2Apr 2 On 29. 3. 2025. at 1:32, Hermetico said:Ovde svakako ništa. Plavi orkestar pokido. Ujedinili PPP, jebote. Ne zna se tačno u čemu, al to je najmanje bitno. a moguce je da to je to i do proseka godina na forumu :). Eto za koji dan idem na "Srebrna krila" koje sam mozda slusao bas kao dete i nakon toga nikad vise...i kada sam pitao zenu za koncert, vise u sali, ona pristade... Mislim, prethodni koncert u MTS dvorani mi bese Tindersticks a morate priznati da su to "dva sveta razlicita" :)
April 2Apr 2 On 26. 3. 2025. at 13:17, Pixisis said:NKOTB 😍 A Valentino, seća li ga se neko?Đino Banana.
April 2Apr 2 7 minutes ago, Dehickok said:a moguce je da to je to i do proseka godina na forumu :). Eto za koji dan idem na "Srebrna krila" koje sam mozda slusao bas kao dete i nakon toga nikad vise...i kada sam pitao zenu za koncert, vise u sali, ona pristade... Mislim, prethodni koncert u MTS dvorani mi bese Tindersticks a morate priznati da su to "dva sveta razlicita" :)Prosek godina je bolje biti star Edited April 2Apr 2 by Hermetico