Jump to content

Loša, Ćera 1 i Ćera 2

Featured Replies

Otvorila si pandorinu kutiju, nema nazad

• Replies 121
  • Views 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

ja sam bila zaljubljena u pavu, onog jedinog plavog kada sam to saopštila roditeljki, ona je izjavila: izgleda kao ofucana kurva

• Hermetico
    Hermetico

Transfer glama

• Author

Ti onda gledaj da sačuvaš nadu.

10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ti onda gledaj da sačuvaš nadu.

Obrić ili Topčagić? unsure

• Author

Obrić, ona je pevala s Lošom

6 hours ago, Budja said:

Trio smash hits za sutku medju sestogodiscnjacima i desetogodisnjacima:

1. Zene, zene, volim zene.

2. Mile voli disko

3. Suada

2 i 3 na repeat na rekreativnoj nastavi u Mitrovcu na zurkama posle vecere dok se ceka u redu za smoki ili cips.

1. razred, mitrovac na tari, silazilo se stepenicama u disko.

ja bila zaljubljena u bubnjara - brothers ceramidas - cera 2

secam se da je drugi album smrt fasizmu bio docekan na noz od kritike. a meni je bas bio cool. s obzirom da smo odrasli pod kultom nob-a, to je bio jedan svojevrsni omaz drugom svetskom ratu.

6 hours ago, Pixisis said:

Au kakva priča. Bacila sam pogled i odgledala malo na preskoke. I pevač i pametan 😃 Sećam se da su mi od tih sarajevskih srceparajućih grupa oni bili najviše ok. To jest, on.

Zamisli, pevaš, ideš na turneje i mega popularan si. A u isto vreme si asistent na mašincu i profa ti kaže da moraš da radiš doktorat i to u inostranstvu jer to tako treba. I ti najnormalnije napustiš slavu i odeš. Wow, strava.

Ali nikad ga ne bih prepoznala. Nikad. To je onaj što je pevao Oka tvoja dva suzama (ili Suzana, večito pitanje 😂)?

zvani jaka. i u njega sam bila zaljubljena, bas mi je drago da je i pametan pored toga sto je bio lep i lepo je pevao.

bila sam zaljubljena i u borisa novkovica, nisam mogla da verujem da postoji tako lep pevac, u davora tolju iz denisa, pevaca osmog putnika (to je valjda giboni sad)

ali nikako nisam mogla dugme, crvenu jabuku, merlin, nove fosile

imala sam celu kasetu od 90 minuta na kojoj je bila samo ova pesma:

On 25. 3. 2025. at 14:04, Eleniko said:

bio sam svedok njihovih dolazaka u beograd te neke 1984 ili tako nekako

Prvi put su svirali septembra 1983 u bašti SKCa. Došli su da snime demo pred odlazak u vojsku pa im je neko uglavio koncert. Ja sam otišao da ih gledam jer mi je celo leto jedan Sarajlija pričao o njima i samo se sećam da su imali neke bizarne pesme gde su se pominjala muška imena (Goran, Mladen) ko da su božemeprosti pederbend. A, da, bila je i Suada koja je preživela vojsku i stigla do prve ploče.

https://rockomotiva.com/zapisi/cetiri-decenije-soldatskog-bala-kako-se-grupni-seks-pretvorio-u-matursko-vece/

• Author
48 minutes ago, gagilija said:

borisa novkovica, nisam mogla da verujem da postoji tako lep pevac,

Mislim da je i sad lep, ali se farba pa je mnjah unsure

stih iz suade - drugovi, vec nam se blizi DVADESETA D

meni sa soldatskog bala najbolje gujo vrati se i stambol pesta beclija. i naravno kad mi kazes paša

• Author
10 minutes ago, gagilija said:

stih iz suade - drugovi, vec nam se blizi DVADESETA D

meni sa soldatskog bala najbolje gujo vrati se i stambol pesta beclija. i naravno kad mi kazes paša

Pisala sam na početku, meni se bližila deseta pa sam dvadesetu videla kao SF laugh

Jel ti žao paša beogradskih derneka

jel ti zao pasa zlata i pasaluka D

a to jer sam iz beograda, pa kao da meni neko peva rolleyes a i kad maknes negde iz beograda, onda obavezno bude ta pesma a kad krenu narodnjaci - vracam se majci u bosnu.

a gujo vrati se....potpuno nenormalan tekst -

[Tekst za "Gujo, Vrati Se"]

[Strofa 1]
Imam sad pun buđelar
(Dođi tico moja mala rumena)
Sretan nisam, pametan

[Strofa 2]
Kukavica, glava čitava
Još da sperem stari trag

[Pripev]
(Šalaj , šala)
Gujo vrati se
Gujo vrati se
Zar se tako izdaje
Gujo vrati se

ovo bi se moglo tumaciti da mu je srce slomila neka sponzorusa, te je zove da mu se vrati jer sad ima pun budjelar. kukavica jer ga je izdala a on je jos uvek voli i zeli da mu se vrati no matter what

1 hour ago, gagilija said:

imala sam celu kasetu od 90 minuta na kojoj je bila samo ova pesma:

Jednom davno, u nekom drugom zivotu, posvadjala se sa deckom i otisla sa drugaricom na more. Posle 7 dana eto njega na vratima ...... da skratim, vracali se kuci crvenom bubom, nas dvoje +drugarica + vucjak, a na kasetofonu 90min ove.... Pevali smo kao ludi

https://www.youtube.com/watch?v=cV4MTWB81xM

Oka tvoja dva Suzana

cvrče dok se peku

Fora iz 1989, čini mi se