Jump to content

Loša, Ćera 1 i Ćera 2

Featured Replies

To je rasplet koji svakako nismo očekivali 😮

22 minutes ago, Pixisis said:

Det To je rasplet koji svakako nismo očekivali 😮

Ja sam to znala odavno. No je relativno skoro Tanja Peternek napravila emisiju prvo sa nasom Gordana Popovic sa elektrotehnike u Becu, pa sa njim.

Edit: Gordana Popovic, moja greska.

Edited by Moonwalker

Trio smash hits za sutku medju sestogodiscnjacima i desetogodisnjacima:

1. Zene, zene, volim zene.

2. Mile voli disko

3. Suada

2 i 3 na repeat na rekreativnoj nastavi u Mitrovcu na zurkama posle vecere dok se ceka u redu za smoki ili cips.

Nego, nesto se ne secam, da li je Bolje biti pijan nego star isao na horsko pevanje uz logorsu vatru ili je vise vazio kao stiskavac?

1 minute ago, Budja said:

Nego, nesto se ne secam, da li je Bolje biti pijan nego star isao na horsko pevanje uz logorsu vatru ili je vise vazio kao stiskavac?

Ono prvo. 'Sava tiho teče' je valjda bio stiskavac?

33 minutes ago, Moonwalker said:

Ja sam to znala odavno. No je relativno skoro Tanja Peternek napravila emisiju prvo sa nasom Gordana Popovic sa elektrotehnike u Becu, pa sa njim.

Edit: Gordana Popovic, moja greska.

Au kakva priča. Bacila sam pogled i odgledala malo na preskoke. I pevač i pametan 😃 Sećam se da su mi od tih sarajevskih srceparajućih grupa oni bili najviše ok. To jest, on.

Zamisli, pevaš, ideš na turneje i mega popularan si. A u isto vreme si asistent na mašincu i profa ti kaže da moraš da radiš doktorat i to u inostranstvu jer to tako treba. I ti najnormalnije napustiš slavu i odeš. Wow, strava.

Ali nikad ga ne bih prepoznala. Nikad. To je onaj što je pevao Oka tvoja dva suzama (ili Suzana, večito pitanje 😂)?

Edited by Pixisis

Pametan covek, shvatio kud smo isli i otisao svojim putem, vec je imao porodicu. Gde da ostane?

A i realno za kapacitet kakav je jeste, verovatno bi sve bilo isto i da se nije zaratilo.

Edited by Moonwalker

6 minutes ago, Pixisis said:

To je onaj što je pevao Oka tvoja dva suzama (ili Suzana, večito pitanje 😂)?

laugh

suzama

1 minute ago, villiem said:

laugh

suzama

Ofc da je suzama 😃

4 minutes ago, Moonwalker said:

Pametan covek, shvatio kud smo isli i otisao svojim putem, vec je imao porodicu. Gde da ostane?

A i realno za kapacitet kakav je jeste, verovatno bi sve bilo isto i da se nije zaratilo.

Ali kaže (baš sam ubola taj deo) da je otišao na školovanje jer ga je profesor tako instruirao. Profa, koji je neki autoritet u toj oblasti uvek bio, je doktorirao na Imperialu u Londonu i smatrao je da asistenti treba da se školuju u inostranstvu. I on je sa tom idejom i otišao u Nemačku i tamo otpočeo studije. Tokom studija se zaratilo, zbog čega se nikad nije vratio. Ali kaže da je početna ideja bila da se.odškoluje i vrati.

I Neda Ukraden je završila dva fakulteta, pa joj to nije smetalo pevačkoj karijeri.

Samo kažem fantom

To je ta sarajevska linija

Kad ce topić za Nedu Ukraden?

Samo da ne stignemo do Hari Mata Harija

• Author

Na ivici smo Harija i Merlina.