March 25Mar 25 35 minutes ago, Delija67 said:Jednom sam u sred Grcke naleteo na Engleskinju koja je veliki fan Plavog Orkestra koja juri Srpske turiste da je uce srpski da bi mogla da razume tekstove pesama.jel bila matorka neka?
March 25Mar 25 Author 11 minutes ago, Filozof manijak said:Meni je loša oduvek ličio na Džona Lenona sa temua, ovaj klix.ba.Mislim fizičkiLoša ima tu neposlušnu, razbacanu, nehajnu frizuru, pa još proviruje jednim okom
March 25Mar 25 Moja prva granica prema starijoj sestri, najvećem uzoru. Bilo je samo 'ja ne mogu ovo da slušam'. Vrv dan kad sam se osamostalio, posle je ona slušala šta ja donesem, ili je bar poštovala. @Svemir Zeka legendo kraljice
March 25Mar 25 2 hours ago, slepa živana said:ja sam bila zaljubljena u pavu, onog jedinog plavogkada sam to saopštila roditeljki, ona je izjavila: izgleda kao ofucana kurvaTransfer glama
March 25Mar 25 losu sam cesto vidjao u nasem kraju u sarajevu. njegov cale bio moj komsija, inace lik sa najboljim imenom i prezimenom u istoriji imena i prezimena- zvali su ga dobrota losic
March 25Mar 25 Plavi orkestar na koncertu u Bjelovaru 1985: Ne brinite, sve će biti puno, djeca su čisto poludjelaNe baš ohrabreni obavijestima, Goran Marić, alias Malcolm Muharem, izvršni producent Plavog orkestra, i vaš doljepotpisani izvjestitelj došli su pred dvoranu prilično razočarani. By Ivo Pukanić
March 25Mar 25 40 minutes ago, Emma said:Sad ste me baš bacili u depresiju izazvanu nostalgijom.Na malomaturskoj ekskurziji (jesen 1986.), hit je bila pesma "Bolje biti pijan nego star".Šta tačno deca debili od 14 godina znaju i o pijanstvu i o starosti ... ali šta ćeš - tako je bilo.A za Plavi orkestar nikad nisam marila.LM, eksukrzija je bila - Tjentište, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo.Sad više ne mogu da se setim, ali par dana pre ili par dana posle našeg prolaska tim putem (Mostar - Sarajevo), desila se teška saobraćajna nesreća, gde su poginuli članovi mog tada omiljenog benda Crvena jabuka.Eto. Toliko na temu Loša i ekipa.Ih bre, ja se secam kad se zavrsavao 4. osnovne pa nas cekalo mesanje u nova odelenja kako smo kukali uz Neki Novi Klinci od Balasevica. Bas smo se osecali matoro.
March 25Mar 25 35 minutes ago, Eleniko said:jel bila matorka neka?Sto je najgore nije. Rekao bih da je rodjena kad su se ovi vec uveliko raspali.
March 25Mar 25 Author 19 minutes ago, banecare1 said:losu sam cesto vidjao u nasem kraju u sarajevu. njegov cale bio moj komsija, inace lik sa najboljim imenom i prezimenom u istoriji imena i prezimena- zvali su ga dobrota losic Njega često spominje i moj ćale i dan danas, možda ste bili komšije
March 25Mar 25 33 minutes ago, banecare1 said:losu sam cesto vidjao u nasem kraju u sarajevu. njegov cale bio moj komsija, inace lik sa najboljim imenom i prezimenom u istoriji imena i prezimena- zvali su ga dobrota losic Nisu ga zvali, covek se stvarno tako zvao i bio je neki spiker urednik na sarajevskoj Tv 80ih