Jump to content

Loša, Ćera 1 i Ćera 2

Featured Replies

Posted

Pank za dečicu od desetak godina u razvoju formalnih operacija u pubertetu u SFRJ

Sarajevska raja, mladić nežnog izgleda podmlatka francuskog pokreta otpora

I onda došao u Beograd, koji su videli kao težak prestiž, kao i moja mater koja je samo čekala da se dokopa Bg iz Sa (Kad mi kažeš Paša)

I bolje biti pijan nego star. Idemo drugovi moji, već nam se bliži dvadeseta! (kao da je devedeseta. Meni je to i tad bilo mnogo jer se meni bližila deseta)

Neko je skoro pisao o perverzijama Plavog orkestra prikrivenih benignim stihovima Save koja tiho teče i sličnog (to nas tvoja mati siluje, tvojoj majci iskopaću oči...)

Ovde ima materijala za lakanovsku psihoanalizu, traktat da se napiše.

I sledi

Najjači rif:

Edited by Svemir Zeka

Šteta što nije osvirano šargijom.

Mano Negra prije Mano Negre 1945_flag_yu

bio sam svedok njihovih dolazaka u beograd te neke 1984 ili tako nekako

jesu bili tinejdž bend ali je zapravo fascinantno koliko su se pohotne radodajne pume vrzmale oko njih

mislim da su baš bogato omastili brk njima

Eleniko, stvarno! Koncentrišimo se na bitne stvari. tongue

Sve ove moje starije sestre su u dragom dnevniku imale bar jedno poglavlje posvećeno isključivo Loši.

Edited by Boksi

• Author

Moja starija sestra uz Breze, jelte, je mene tinejdžerski prezirala jer slušam Plavi orkestar i skačem od sreće kad mi priča kako sreće Lošu po Sarajevu, a ona, pet godina starija, ima Bravo-e i postere Dipeš Moda izlepljene po zidovima. I meni, kao, mnjah dečurlijo....

Kao klinac 5. razred dobio od burazera kasetu Smrt fasizmu i mislim da se traka izlizala od slusanja.

• Author

Ovo sam pevala: medena curice, prebij me, prebij me..

Teško smeće i kičeraj, nije slučajno Soldatski Bal bila jedna od najprodavanijih ploča u SFRJ.

Šteta, jer originalno nije trebalo da bude tako, ima anegdota da se Loša pred kraj snimanja rasplakao i počeo da viče kako ima "previše rokenrola", tako da su posle morali dosnimavati...

• Popular Post
52 minutes ago, Boksi said:

Eleniko, stvarno! Koncentrišimo se na bitne stvari. tongue

Sve ove moje starije sestre su u dragom dnevniku imale bar jedno poglavlje posvećeno isključivo Loši.

ja sam bila zaljubljena u pavu, onog jedinog plavog

kada sam to saopštila roditeljki, ona je izjavila: izgleda kao ofucana kurva

37 minutes ago, Jeremija said:

Šteta, jer originalno nije trebalo da bude tako, ima anegdota da se Loša pred kraj snimanja rasplakao i počeo da viče kako ima "previše rokenrola", tako da su posle morali dosnimavati...

Ovo sam slusala u nekom intervjuu koji je Firci dao, ne ni tako davno…Neko sa foruma podelio…

Jednom sam u sred Grcke naleteo na Engleskinju koja je veliki fan Plavog Orkestra koja juri Srpske turiste da je uce srpski da bi mogla da razume tekstove pesama.

btw zasto ovaj topic nije na KDP? ima bas kdpinside vajb

1 minute ago, Delija67 said:

btw zasto ovaj topic nije na KDP? ima bas kdpinside vajb

Spoiler

Patrick Swayze Quote GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time

Sad ste me baš bacili u depresiju izazvanu nostalgijom.

Na malomaturskoj ekskurziji (jesen 1986.), hit je bila pesma "Bolje biti pijan nego star".

Šta tačno deca debili od 14 godina znaju i o pijanstvu i o starosti ... ali šta ćeš - tako je bilo.

A za Plavi orkestar nikad nisam marila.

LM, eksukrzija je bila - Tjentište, Dubrovnik, Mostar, Sarajevo.

Sad više ne mogu da se setim, ali par dana pre ili par dana posle našeg prolaska tim putem (Mostar - Sarajevo), desila se teška saobraćajna nesreća, gde su poginuli članovi mog tada omiljenog benda Crvena jabuka.

Eto. Toliko na temu Loša i ekipa.

Edited by Emma
Edit

3 hours ago, Svemir Zeka said:

Sarajevska raja, mladić nežnog izgleda podmlatka francuskog pokreta otpora

I sledi

Najjači rif:

Meni je loša oduvek ličio na Džona Lenona sa temua, ovaj klix.ba.

Mislim fizički